I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Castiel » ned led 31, 2010 4:22 pm

yohi: Těší mě... *galantně jí ručku políbí* Ano, mohla jste mě vidět v Udaipuru...akorát tam nebyl tak nějak..ehm..čas na představování *uculí se*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Margarit Black » ned led 31, 2010 4:24 pm

*vmísí se do davu a jde hledat Philipa..zmerčí ho u jídla* Ahoj *kecne mu na klín*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 31, 2010 4:33 pm

Remus: Ty seš mi ale pěknej mi-ze-ra +za každou slabikou mu vtiskne polibek na rty+ Takhle mě pořád dráždit, že se nestydíš +usmívá se na něj vesele, dojdou ke stolu a Styx začne očima vybírat, co by si dala, pak si vybere lákavě nazdobený sendvič+ Na co máš chuť ty? Na nějaké masíčko, vlčku?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » ned led 31, 2010 4:42 pm

Man: takže skladiště +uculí se+ noo, není špatný mít někoho kdo tě pohlídá a postará se o tebe +uculí se mrkne na ni, že mlčí jako hrob+

Castiel: Já to hned věděla, že vás znám +chichotá se... asi akorát zahlídla jak s man zmizli nebo tak něco+ a jak se vám tu líbí?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned led 31, 2010 4:46 pm

Severus Snape píše:
Styx píše:Tady se to mění rychleji, než to stíhám registrovat. Ženy chtějí, aby jim muži byli věrní, ale sami zahýbají jako divé. *odfrkne si* Vezmi si příklad ze mě, já jsem dal kopačky všem, a raději jsem zůstal sám, protože to přináší nejméně problémů. Mám svůj klid, a když si chci zašukat, Filch mi vždycky ochotně podrží. Jen se podívej, jak dopadl třeba Black nebo Zubatec. Takhle dopadne každý, kdo se ožení. To se mě nemůže nikdy stát. *spokojeně se ušklíbne*

Jestli to nebude tím, Severusi, že nevystrčíš nos z baráku. Kdybys přišel mezi lidi, věděl bys, co se kde šustne a šoustne. Hele, jestli chceš dál sedět za pecí, předplať si alespoň Denní Věštec, tam se dozvíš všechny nové drby, kdo kde, s kým, proč a jak +zatváří se znechuceně+ Ty ještě pořád šukáš s Filchem? To musí být vážně dobrej, když vám to tak dlouho vydrželo +uculí se+ Co D.J., kde je mu konec?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » ned led 31, 2010 5:03 pm

to víš..to si nemůžu odpustit..*líbne ji na líčko* hm..to jsem tak průhledný?*a vybere si obložený kousek s pořádnou vrstvou uzené šunky*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » ned led 31, 2010 5:07 pm

Styx píše:Asher: Omlouvám se, že jsem tak zvědavá a děkuji, že jste mi odpověděl. Víte, docela mě zajímá, jak si žijí upíři. Tak trochu mě... fascinují +pousměje se+ Ano, mám přítele. Máte pravdu, nedokážu být sama

V pořádku, ženy jsou prostě zvědavé. Usměje se. No my lidi fascinujeme často a občas je to dost obtížné. Zvlášť když si myslí, že jsme vlastně úplně neškodní. Zamračí se. Na to ale dost často šeredně doplácí.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » ned led 31, 2010 5:10 pm

yohi: že? já si taky říkám...ale psala jsem Postrachovi k narozeninám a snad by se měl už brzy vrátit...*zatváří se trochu vyděšeně* to bude ehm..bouřlivé přivítání, asi..
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Phillip » ned led 31, 2010 5:11 pm

Meg: ale..ahoj..*lehce ji olíbne krček* odpočinutá?*uculí se svatouškovsky*
Phillip
Člověk

Příspěvekod Styx » ned led 31, 2010 5:17 pm

Remus: Průhledný? Tsss... něco víc. Ty to máš přímo napsané na čele +směje se a láduje se přitom sendvičem, pěkně jí vyhládlo+ Tak to vypadá moc dobře +kouká na tu jeho šunku, jeden plátek mu tam jen tak visí, tak si jej vezme a ochutná+ Hm.. ty víš, co je dobré +mlsně se zalizuje+ Uchutnej moje +strčí mu se smíchem do pusy celý kousek svého sendviče a vezme si jiný+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky