Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Tony Dolohov » sob čer 26, 2010 4:25 pm

Becca: Odkdy mají krásné upírky potřebu pracovat? +ušklíbne se+ Já se mám taky dobře. Pořád se někde něco děje, nenudím se +zavadí zrakem o "lambádující" Styx a ohryzek na krku mu povyskočí, jak polkne, kopne do sebe whisky a opět se otočí ke své společnici+ Jsi tady s přítelem nebo sama?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob čer 26, 2010 4:49 pm

Ares: Ahoj. Usměje se na něj přátelsky. No byla jsem tu hned na začátku, ale pak jsem zas musela zmizet. Takže jsem tu vlastně chvíli. Pousměje se. Krátce na něj koukne a zhodnotí tak jeho stav. Ty jsi tu počítám taky od začátku. Mrkne na něj pobaveně.

Tony: No potřebu pracovat mají od té doby, co se tak trochu nudí. Zašklebí se vesele. Tak to je dobře, že se máš dobře. Zasměje se té blbé větě a pohledem zalétne k dovádějícím holkám. V očích jí blýskne a tak mimoděk si olízne rty. Znovu se zadívá na Tonyho. Zdá se, že se ples opět nadmíru vydařil. Zkonstatuje, na rtech slabý úsměv. No...já jsem tu sama. Malinko smutně si povzdechne, ale hned je to pryč.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » sob čer 26, 2010 4:55 pm

°Vlní se do rytmu vedle Styx. Její nezávazně laškovné dotek si velice vychutnává. Nad faktem že už nejsou se Styx na baru sami trochu ohrne nos a nově sjede pohledem a opravdu (ne)nápadně přetančí tak aby Styx kryla tělem před nimi. Asi je ožralá tak že snad začala i žárlit°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » sob čer 26, 2010 5:25 pm

Becca: To je na mě tak vidět, hmm? pokusí se o úsměv, ale podaří se mu jen jakýsi pokřivený úšklebek. Dopije další sklenku a s mírnou námahou zaostří na Tonnyho, který se s Beccou baví z druhé strany. Nakloní se k ní blíž, velmi tiše řekne. Mohl bych s tebou na chvíli mluvit mezi čtyřma očima?
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob čer 26, 2010 5:29 pm

Ares: To ani ne, maskuješ to dobře. Ale holt cvičené oko...Pokrčí tak mnohoznačně rameny a usměje se. No...proč ne... Zamaskuje počáteční překvapení, dopije Jacka a odlepí se od baru.

Tony, omluv mě na chvíli, hned jsem zpátky. Usměje se na něj, pak se otočí a pohlédne na Arese. Tak prosím, ty první... Vybídne ho, aby šel před ní.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob čer 26, 2010 5:29 pm

(nenápadně přetančí tak, aby Styx kryla tělem před nimi... Merline, já se tady řehtám jak idiot:D Lana žárlí na ženský:D)

+kroutí se jak červ na rozžhavené pánvi, užívá si tanec a když se Lana postaví mezi ni a holky, trochu se zarazí, ale neztratí duchapřítomnost, obrátí pozornost k Tonymu a začne ho svádet, smyslným pohledem i dráždivými pohyby. Tak:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob čer 26, 2010 5:35 pm

Becca: Jistě. Počkám +mrkne na ni+ (na příspěvek odpoví, až se Becca vrátí)

+dolije si skotskou, potřebuje se vzpamatovat, protože sám neví, jak dlouho ještě vydrží Styxiny provokace, zavrtí se nervózně na barové židli a velice nenápadně si pod mafiánským sakem poupraví kalhoty, hypnotizuje přitom Styx+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Ares » sob čer 26, 2010 5:37 pm

Radši by šel za ní, ale nemíní se s ní dohadovat. Odloží sklenici. Trochu nejistým krokem vyjde ze sálu a zamíří do zahrady.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » sob čer 26, 2010 5:46 pm

(Já nevěřím co Lana dělá. Cos dala do těch sladkostí Styx? :D )

°Z hrdla jí unikle žárlivě mrzuté zavrčení, sotva slyšitelné. Možná ho zachytila Styx když je tak blízko. Rytmus hudby jí naštěstí poskytne možnost pěkně chtnout za ruce, přivést do otočky. Takže teď Lana stojí zády k Tonymu, drží Styx ruce překřížené na hrudi a má ji přitištěnou k tělu°
Malá provokatérko °zabrouká jí do ucha a pustí ji, ovšem nadále stíní Tonymu výhled°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob čer 26, 2010 6:18 pm

+nespokojeně zavrčí, když mu Lana zaclání, ne že by se mu nelíbila, naopak, ale teď vážně není zvědavý na ni, tak se naklání tu na jednu, tu na druhou stranu, aby viděl přes ni na Styx, div neslítne ze židle+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky