Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob čer 26, 2010 10:25 pm

ani si nevšimne Memoryina zaváhání a pokračuje v pohybech. Začne pokukovat po mužích sedících u baru.

(Mem: Snad ti to nevadí... ;) :) )
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » ned čer 27, 2010 12:23 am

Začne sa vlniť v podobnom rytme ako Mystick. Ruky jej skĺznu k Mystickiným bokom a chvíľu tak s ňou tancuje. No potom sa trochu rozpačito usmeje. "Myslím, že ešte potrebujem panáka." začne zliezať z baru, aby si zaobstarala ešte nejaký pohárik a keď už stojí na takmer pevnej zemi, pošmykne sa jej noha a ona sa zachytí toho najblišieho, čo je pri nej, aby nespadla. "Do trolla aj s topánkami!" zanadáva. To, že sa drží rukávu čierneho habitu, si uvedomí až keď opäť stojí na nohách. Prekvapene pozrie do zamračenej tváre Severusa Snapa.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Styx » ned čer 27, 2010 12:55 am

+pořád se jí zdá, že to jaksi není ono, tak mávne rukou a místo pomalé hudby se spustí rázný Offenbachův pochod, Styx si chytne cípy sukně, vyhrne si ji vysoko nad kolena, až odhalí své červené podvazky a v rychlém rytmu vyhazuje nožky vysoko do vzduchu, pak chytne z každé strany kolem boků Lanu a Mystic, když jim Memory utekla a tančí kankán společně, je to vskutku nádherná podívaná pro pány u baru+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » ned čer 27, 2010 7:10 am

Tony Dolohov píše:Snape: Severusi, jsem docela překvapen, žes vylezl z té tvé jezevčí díry a přišel´s mezi lidi Není tě moc vidět +nalije mu skotskou a přiťukne si s ním, až se sklo rozezní+ Vyšel sis provětrat svoji tělesnou schránku?

Nejsem si tak jistý, jestli tomuhle *má na mysli to dámské vyvádění na baru* se dá říkat lidi *ušklíbne se a sjede Memory pohledem, který by se dal označit jako pohoršený, kdyby ovšem měl nějakou morálku*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Mystick von Sachsen » ned čer 27, 2010 7:26 am

seskočí z baru, aby pomohla Memory.
Jsi v pořádku, zlato? to bylo samozřejmě na Mem.
Dobrý večer Severusi.No, myslím, že se shodneme, že tady nikdo nechodí po čtyřech, ani nebučí (zatím), takže budeme nejspíš lidé. zvedne obočí i Memory.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Memory » ned čer 27, 2010 8:58 am

Nechá Mystick, aby jej pomohla. "Díky, Mys, som v poriadku." Narovná sa a pustí Severusov rukáv. Mierne červená mu pozrie do tváre. "Prepáčte, pán Snape." potom sa zas otočí k Mystick. "Pôjdem na chvíľu na vzduch, musím si trochu prečistiť hlavu." vymaní sa z Mysticinhno náručia, kývne hlavou ešte raz k Severusovi, na znak ospravedlnenia a takmer rovným krokom sa poberie k dverám, aby vyšla do záhrady.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 27, 2010 9:32 am

Snape: Tobě se to nelíbí? +kývne hlavou na tanečnice+ Jsou nádherné a sexy. Všechny. To musí uznat každý normální chlap +vytáhne doutník a nabídne mu+ Je vůbec něco, na čem by ses dokázal upřímně bavit?

Mem: +při pádu ji pohotově zachytí a pak jí podá ruku+ Škoda, že jste mi nespadla přímo do náruče, slečno +usměje se na ni+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » ned čer 27, 2010 9:42 am

Nef: Copak blbě, ale abys po nich moc neřádila +zasměje se+ Myslím, že Styx do jídla dala nějaké povzbuzující drogy. Takže pokud jsi jich snědla už hodně, mělo by to začít brzy účinkovat +mrkne na ni a nenápadně ji pozoruje, kdy to začne a sám si jich taky pár nacpe do pusy+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned čer 27, 2010 10:09 am

Tony: Ještě toho trochu. +zasměje se+ Hmn. +kouše jednohubku+ A jak poznam, že začínaj účinkovat? +zajímá se+ Zatim mi je jenom trochu víc teplo. +oznamuje, odloží klobouk a prohrábne si vlasy, načež si začne sundavat šátek z krku+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » ned čer 27, 2010 10:13 am

Mystick von Sachsen píše:Dobrý večer Severusi.No, myslím, že se shodneme, že tady nikdo nechodí po čtyřech, ani nebučí (zatím), takže budeme nejspíš lidé.

Mám pocit, že to nebude trvat dlouho. Už teď vám dělá problém se na dvou udržet. *ušklíbne se*

Tony Dolohov píše:Snape: Tobě se to nelíbí? +kývne hlavou na tanečnice+ Jsou nádherné a sexy. Všechny. To musí uznat každý normální chlap +vytáhne doutník a nabídne mu+ Je vůbec něco, na čem by ses dokázal upřímně bavit?

Hm, a co to je ´normální chlap´? Máš tím snad na mysli sebe? Nebo Luciuse? Nebo někoho z těch zubatých přivandrovalců? *odfrkne si* Definuj mi normálního chlapa a já to zvážím.

Kdykoli mě něco upřímně pobaví, slyším akorát, jak zvrácený smysl pro humor mám. Ačkoli ptá-li se mne člověk, jehož představa legrace znamená, že někomu zláme nohy...*zadívá se na Dolohova, doutník odmítne a místo toho vytáhne z hábitu otlučenou plechovou krabičku, otevře ji a začne si na baru precizními jistými pohyby balit jointa*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky