Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Memory » pon čer 28, 2010 9:07 pm

"Na zdravie." tiež si s ním priťukne. "Tento týždeň?" vyhŕkne prekvapene, tiež trochu sklamane. "To tu toho asi veľa za tak krátku dobu nestihnete." povie, aby zamaskovala to sklamanie. (tie Styxune dobroty asi trochu pôsobia aj na ňu ;) ) "A plánujete sa ešte vrátiť?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon čer 28, 2010 9:35 pm

Mystick: +nemůže mu uniknout, jak ho svádí a jeho mužská ješitnost se jen chvěje+ Čokoládu ale já nerad +pokrčí čelo+ Co nabídnete dál?

Nef: Dnes s tebou šijou všichni čerti. Já tě vážně nepoznávám +směje se+ Uhodit tě? Krásnou ženu bych neuhodil. S výjimkou.. +přemýšlí, jestli to říct+ ...zajatkyň. Takže tohle po mně nechtěj

Styx: Tak to tedy ne +chytne ji za zápěstí a zabrání jí vypít obsah lahvičky do dna+ Všem nám tady dopřáváš povzbuzující přípravky a ty sama jsi proti tomu imunní. Proč?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pon čer 28, 2010 9:45 pm

Tony: Popravdě, já sebe taky ne. +zasměje se+ Já nejsem krásná, takže mě klidně můžeš. +mávne nad tím rukou tak vehementně, že kdyby jí Tony nedržel nejspíš by slítla+ Tak zajatkyně. Že bych se stala zajatkyní. +vypadá to, že se nad tím vážně zamýšlí+ Ne. +zakoutí nakonec hlavou+ To neni dobrej nápad. Tak pak už ti jen zbývá mě někam zavřít a nepustit dokud účinky nevyprchaj.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pon čer 28, 2010 10:04 pm

(zajímavé, že s tebou ani nehlo, že Styx odejde pryč, ale že André odchází, to tě mrzí:D)

"Ano, musíme odejít co nejdřív. Jedná se o rodinnou záležitost, kterou musí Styx ve Francii vyřídit." Když zahlédne její zklamání, chytne jí přátelsky za ruku a jemně poplácá. "Nemějte strach, Memory, Styx se za pár dní vrátí, až vše vyřídí. Přemýšlím, že bych ji doprovodil na zpáteční cestě. Moc rád bych si prohlédl blíž vaši zemi a seznámil se s vašimi zvyky a lidmi."
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Memory » pon čer 28, 2010 10:36 pm

(hneď jak sa dovybavuje s Andrém mala v úmysle bežať za Styx a opýtať sa jej kamže to ide a dokedy;-)...to myslím vážne)

Trochu rukou cukne, keď sa jej tak nečakane dotkne, no nevytrhne sa mu. "To som rada, že sa Styx skoro vráti. Máme ešte nejaké plány ohľadom nášho salonu, ktoré treba prediskutovať." usmeje sa, uvoľní si ruku a napije sa vína. "Je naozaj vinikajúce. Asi tam u vás býva veľa slnka, však?" chvíľu zamyslene krúti pohárom. "Ja vlastne tento víkend tiež odchádzam." povie skôr sama pre seba. Potom zas pozrie na Andrého. "To by ste mali. Toto je skutočne zaujímavá zem." žmurkne naňho.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon čer 28, 2010 11:22 pm

Tony: No jo, to máš pravdu. Jeho opravdu máloco vytáhne z baráku. Střelí pohledem po Snapovi a uculí se. No pokud myslíš Lestata, tak s ním jsem se rozešla...je to už...no pár měsíců zpátky. Mávne rukou. A můj současný přítel je mimo LoS. Dlouhodobě zdá se. Trochu posmutní, fakt se jí po Charliem stýská víc, než by drsné upírce mělo.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon čer 28, 2010 11:54 pm

Tony: Nejspíš proto, že nechci opakovat staré chyby +vymaní si ruku z jeho sevření+ Bav se a nevšímej si toho+usměje se na něj+ Už jsis zde vyhlédl nějakou oběť? +mrkne na něj významně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » úte čer 29, 2010 12:02 am

VÁŽENÍ HOSTÉ, V PÁTEK VEČER BYCH CHTĚLA OFICIÁLNĚ UKONČIT PLES, PROTOŽE ODJÍŽDÍM NA PÁR DNÍ NA SLOVENSKO. TAK SI JEŠTĚ UŽIJTE TY POSLEDNÍ DNY PLESOVÉ ZÁBAVY:)
A NEZAPOMEŇTE HLASOVAT V ANKETĚ O NEJLEPŠÍ MASKU.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Isamun » úte čer 29, 2010 8:08 am

mollyz píše:Samík: To dokážeme, lásko! Máme talent...+nechá ho kontrolovat a hladí Sama po žebrech.+

Molly: nejen kontroluje, ale i odstraňuje - kalhotky. tohle teď chvíli nebudeš potřebovat... vrní ji do ouška blahem, jak ho Molly hladí.
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Mystick von Sachsen » úte čer 29, 2010 8:39 am

Tony: Vy nerad čokoládu? Skvělé afrodisiakum...poválí v ústzech likér a potáhne z cigarety. Nevím, počkejte si na Vánoce. zamrká na něj.
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Večírky