II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » ned úno 06, 2011 10:46 pm

N: Myslím, že bych se ani moc snažit nemusela. Když chci, dokážu lehce vytočit každého +mluví ještě pořád umíněně+ Ale dnes to nemám v úmyslu. Dokážete se vůbec někdy rozčilit? Ono totiž není vůbec na škodu někdy vypustit zlost ven a ulevit si +odfrkne si+ Nemíním vás měnit. Proč bych to dělala, když se to nikomu nepovedlo dva tisíce let?

Ares: Neřekla jsem, že tomu věřím. Právě proto jsem se chtěla s vámi setkat, abych posoudila, jestli jsou ty drby pravdivé +vydechne, když si ji k sobě přitáhne ještě blíž a zauvažuje, jestli tam nepustí radši disco. Otázkou je, jestli by Ares na to uměl tančit, na Olympu to asi neučí:)+ Tančíte rád, anebo berete tanec spíš jako příležitost k sblížení?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 06, 2011 10:46 pm

Richard: +usměje se, když vidí, že neutekl+ Pořád se mě snaží umravňovat a vychovávat. +rozhlídne se, aby se ujistila, že je Viktor z dohledu a pak Richarda pořádně políbí+ Ale mě už nenapraví nikdo. +uculí se na něj nemravně+
Naposledy upravil Wenai Lafayette dne ned úno 06, 2011 10:57 pm, celkově upraveno 1
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 10:47 pm

Nesmrtelný: +nechá se od něj odvést dovnitř, kde oba zamíří ke stolům. Trochu se červená při jeho lichocení+ Jehněčí dělala skvěle moje maminka. Ano, jehněčí mám spojené s příjemnými zážitky. V Peru? Zajímavé... Jestli ho tu mají dám si také.+rozhlíží se a hladá jmenovanou pochoutku+ Ale vpodstatě jím všechno co je dobře uvařené. Co je tvé nejoblíbenější jídlo?+ zeptá se zvědavě a když uvidí to co hledá, vezme si talířek a kousek si nandá+

Morsmordre: To víš, že tě tu nenechám+a pro ujištění stiskne jeho ruku+ Ale máš zase mnohem citlivější ostatní smysly, můžeš poznat svět i z jiné stránky+snaží se trochu utěšit. Překvapeně na něj pohlédne+ A jsi si jistý, že se mi neutopíš? +zeptá se vesele, je jasné, že ona by ho nenechala utopit se+ No jestli to myslíš vážně, tak se ti přiznám, že jsem o tom už uvažovala, ale nevěděla jsem co by jsi na to řekl+je trochu nervozní a je to poznat i na jejím hlase+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 06, 2011 10:59 pm

Styx: +chvil na ni hledí docela bez výrazu+ S tím souhlasím, vztek je občas zdraví, otázkou ale pořád zůstává "Mám vůbec takové city?" +mírně rozhodí rukama, ukazujíc dlaně jakoby se vzdával+ Sám už nevím. Třeba jsou emoce jako sopka, které časem vyhasne a ta moje už jen tak doutná +polemizuje+ Dovolte abych pochyboval o tom že se to nikomu nepovedlo. Na počátku svého života jsem byl docela primitiv vzhledem k dnešním názorům.

Sam: +Nandavá si nějaké to jídlo, převážně maso a taky okukuje něco sladkého+ Pak musím tvojí matku zaručeně poznat. Na jehněčí se myslím musí pomalu. I vaření může být umění +najde jehněčí v nějaké omáčce, napíchne kousek+ Ham! +vyzve jí aby si ho vzala+ Ale rychle, ať to nikdo nevidí a s ostudou nás nevyvedou zadním vchodem +oči mu docela vesele blyští+ Kromě tvrdého alkoholu strávím všechno. Co mám najraději.... Co umíš nejlépe uvařit?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 11:05 pm

Sam: To je pravda, sice jsem takhle postižen teprve pár týdnů, ale je zajímavé, jak tělo hned zareaguje a zostří jiné smysly. Slyším i to, co jsem předtím neslyšel. Anebo spíš jsem to tak nevnímal. Mám citlivější i čich, což je zajímavé. O hmatu ani nemluvím. Před chvilkou jsem zmapoval tvoji tvář a ta se mi uložila do paměti +upřímně se zasměje+ Jsem výborný plavec, neměj strach. Jedinou pomoc, kterou budu potřebovat je, abys mě navigovala, kde je břeh. Nerad bych plaval na otevřené moře +přistoupí k ní blíž+ Slyším v tvém hlase nervozitu. Čeho se bojíš?
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 11:19 pm

Nesmrtelný: No myslím, že tu už nemáš možnost potkat +posmutní a nedokáže to vyslovit nahlas+ Přiznám se, že tohle umění moc dobře neovládám +usmívá se a úsměv se jí ještě rozšíří, když ho napadne taková pubertální věc, ale sousto si rychle vezme+ Děje se něco? Takového tě neznám? Jsi nějaký...jak to jen nazvat...jindy býváš hloubavý a klidný. Dnes večer mi přijde, že jsi velice bezprostřední, jako by jsi omládl+usměje se na něho a doufá, že to nevezme jako urážku+ No nejlíp asi vařím snad jen kafe+teď už z ní dobrá nálada jen srší a trochu se pochichotává+ Omlouvám se, mám jen dnes nějakou dobrou náladu+vysvětluje svoje chování+

Morsmordre: Pro tvuje dobro doufám, že nelžeš a opravdu jsi dobrý plavec +usmívá se+ No řekněme, že jsem v neznámém prostředí s mladým mužem a mám si jít zaplavat. Už jen ta představa je docela zvláštní +řekne ale pak převáží lákadlo vody nad zdravým rozumem. Otočí ho čelem k vodě+ Dobrá,voda je přesně před tebou. Schválně kdo tam bude první +vesele zavískne a začne se soukat z šatů+ myslím, že vyhraju, mám toho na sundání míň než ty +směje se a chvátá do vody+
Naposledy upravil Samantha Wood dne ned úno 06, 2011 11:31 pm, celkově upraveno 1
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Nesmrtelný » ned úno 06, 2011 11:31 pm

Sam: To je mi líto +řekne trochu bezbarvě. Asi si není jistý jak vyjádřit lítost+ Já myslím že nikdy nic skutečně nezmizí +pokusí se o nějaké to chlácholení+ Škoda, doufal jsem že bych lovil čerstvé maso a ty bys ho pak připravovala na tisíc způsobů. Někde v malé chatičce u velkého jezera, aby na nás shlíželi hory.... +zamyšleně si strčí do pusy taky jedno sousto+ Myslím že to se ti jen zdá a nebo je to ještě zbytkoví adrenalín v mojí krvi po tom lovu na démona +odpoví. Těžko říct jestli to myslí vážně nebo ne+ Pak ti tedy nakoupil několik kávovarů, kila kávy a budeš mi ji vařit. Od teď je to moje nejoblíbenější pití +řekne s naprostou vážností+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Samantha Wood » ned úno 06, 2011 11:40 pm

Nesmrtelný: +trochu zatřepe hlavou,aby se zbavila smutku+ Takhle si ty představuješ ideální život? +trochu se nad jeho slovy zamyslí+ Myslím, že chápu co tě na tom tak přitahuje. Asi bych tak mohla žít, ale asi bych to nevydržela dlouho. Né s tebou +honem se snaží uvést to na pravou míru+ ale být takhle odříznutá od civilizace.+pořád nad tím dumá+ Démon? +oči se jí rozšíří překvapením+ Já se radši ptát nebudu...Když k tomu bude příležitost, tak ti jí někdy ráda udělám. +usměje se na něj+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod André Bourson » ned úno 06, 2011 11:53 pm

Sam: Neumím lhát, poznala bys mi to na očích +zažertuje a poslechne si, z čeho je nervózní+ Přede mnou se opravdu nemusíš stydět +ujistí ji+ ani se mě nemusíš bát, já ti neublížím +když slyší, že Sam se začala svlékat, rychle se zbaví svých šatů a vleze za ní do vody+ Kde jsi, Sam? +volá na ni, aby mohl k ní doplavat, snaží se přitom zapamatovat si směr, kde se nachází břeh+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Richard Prewett » ned úno 06, 2011 11:57 pm

Proč by tě někdo měl napravovat? +usměje se jí do rtů a polibek jí opětuje stejně hlubokým polibkem.+ Chceš si jít ještě zatančit? +kývne hlavou ku parketu.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky