II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon úno 07, 2011 12:57 am

Tony Dolohov píše:Becca: Možná to bude tím, že co tě znám, tak jsi byla vždycky rozpustilý diblík +uculí se+ Nedokážu si tě totiž představit, že bys patřila jednomu jedinému muži. Nebyla by to škoda? +mrkne na ni+ Myslím - a nechci se tě tím v žádném případě dotknout - že jsi nikdy nebyla žádná jeptiška, která si odepírá světské slasti +položí ruku na srdce a mírně skloní hlavu+ Pokorně se omlouvám, pokud jsem se spletl+

No...já si to dřív taky nedokázala představit. I když jsem byla s Lestatem, byli jsme se prakticky neustále vzájemně nevěrní. Ale teď... už mi ta představa není tak...proti srsti jako dřív. Sex je fajn, ale po čase jenom ten nestačí. Zvlášť když máš toho času opravdu spoustu. Pokrčí rameny a podívá se stranou. Zní to pošetile od někoho jako jsem já, že? Zasměje se uštěpačně a pohlédne na něj. Ale ne, nepleteš se ani trochu. Proč bych si něco odpírala, nedělala jsem to ani jako člověk a jako upírka už vůbec ne. Ušklíbne se pobaveně. Ctnostná upírka, myslím, že bych byla naprostý upíří unikát, ne-li přímo artefakt. Zasměje se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » pon úno 07, 2011 1:21 am

Styx: V kterých? vyzvídá dál a pořád se u toho pobaveně usmívá. Doufám, že vás mé kroucení nezklamalo. ušklíbne se. Rád odhaluji ženskou duši. řekne po chvilce a zatočí ji v další otočce. I když to už dělám víc jak dva tisíce let, myslím, že dokonale vás poznat snad ani nejde. Pousměje se při tom výčtu. Je zajímavé, jak jsou některé věci na mužích, vámi ženami, tak ceněné. Je ale smůla, že jen velice málo mužů tyhle kriteria splňuje. řekne pořád s úsměvem, ale jeho oči prozrazují, že to myslí zcela vážně. Předpokládám, že ten muž, s kterým jste se během večera bavila... kývne hlavou Remusovým směrem, který tam nejspíš asi někde je. ...je váš přítel.
Ares
Bůh

Příspěvekod Richard Prewett » pon úno 07, 2011 1:50 am

Wenai: +Zasměje se, jak se do toho hezky zamotala. Chytne jí za bradu a její tvář trochu pozvedne proti své.+ Mě si úplné omámila ty, princezno. +uculí se a zlehka, jenom tak škádlivě jí olíbne rty.+ Tak to bychom je měli rozhodně vyzkoušet, co říkáš? +mrkne na ni a dotančí s ní mimo parket k mísám s jídlem. Až doteď si neuvědomil, že má celkem hlad.+
Peníze nejsou všechno.
Richard Prewett
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 07, 2011 1:58 am

+zlehka se zasměje, když jí řekne princezno a přejde svými rty po jeho a dotančí na okraj parketu, mlsně se rozhlídne po stolech s pohoštěním a uzobne jednu jednohubku, pak se na něj uculí se jednu mu stčí do úst+ Dobrý, že jo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pon úno 07, 2011 9:16 am

Sam: +slyší její hlas a doplave k ní+ Ta voda je opravdu fantastická. Je to příjemné osvěžení v tom horku +lehne si na vodu, nechá se houpat na vlnách a očí upírá k nebi (brýle nechal samozřejmě na břehu) a vypadá to, jako by se díval na hvězdy+ Mluv, prosím, chci slyšet tvůj hlas +přestože se s ní cítí bezpečně, hruď mu svírá panický strach z pocitu, že je uprostřed moře a na rozhoupaných vlnách ztratil přehled, kterým směrem je břeh+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Tony Dolohov » pon úno 07, 2011 9:18 am

Becca: To si dobře pamatuji +usměje se, když mluví o nevěrách za Lestata+ Čím se to stalo? +pozvedne překvapeně obočí+ Že bys dospěla? Anebo tě zasáhl Amorův šíp? Nezlob se, ale nějak mi ta ctnost k tobě moc nejde +usměje se, potáhne z doutníku a na chvilku se zahalí do dýmu a mlčky ji pozoruje. Pak se odváží zeptat+ Co bys řekla na nezávazný sex?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Styx » pon úno 07, 2011 9:19 am

Ares: Vy jste mi ale zvědavý muž... a to se říká o ženách, že jsou zvědavé. Ale jak koukám, o mužích to platí stejně +směje se+ To máte pravdu, nikdy nás nemůžete poznat dokonale, stejně, jako my zase vás. A proto se navzájem tak přitahujeme +mrkne na něj+ Dovolím si s vámi nesouhlasit. Můj přítel splňuje všechna má kritéria ideálního muže +usměje se tajemně a pak se podívá směrem, kterým kývnul a zahlédne Remuse posedávat u baru+ Ano, to je on +oči se jí rozsvítí jako vánoční stromeček+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pon úno 07, 2011 10:19 am

Morsmordre: +nechává se houpat vlnami,ale pořád dává pozor aby byla vedle něj+ Copak by jsi ještě rád věděl? No tak já budu mluvit a ty se můžeš ptát na to, co tě zajímá. Musíš mi říct, jestli se budu opakovat+na chvíli se zamyslí+ Takže...Až do nedávna jsem žila v Itálii. Moje rodina tam vlastnila malou vinici, poblíž městečka Frascati. Po...+zaváhá+ jistých událostech jsem se rozhodla odejít a zkusit to znovu v Anglii. Když jsem hledala, odkud moje rodina prvotně pochází, všechno nasvědčovalo tomu, že Anglii by mohla být ta správná volba. No a teď jsem na překrásném pohádkovém plese a užívám si úchvatně teplou noční koupel +tlumeně se zasměje+ Řekni, co víc bych si mohla přát? +pak jí uličnicky zajiskří oči+ A nesmím zapomenout na to, že jsem měla hrnek báječné čokolády.
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Remus Lupin » pon úno 07, 2011 10:54 am

Remus: +drží Remuse kolem pasu a hlavu si opírá o jeho rameno+ Jaká je tady krásně teplá noc... když si vzpomenu, jak je teď u nás... brr... hned bych se sem přestěhovala +když Remus objeví minaret, jdou pomalu k němu a kochají se+ To je kouzelné... jako z pohádky Tisíc a jedna noc +rozplývá se pohledem na osvícenou věž a když dojdou až k minaretu, Styx pustí Remuse, sundá si boty a vykasá šaty+ Tak kdo bude nahoře první? +řekne se smíchem a než se Remus stačí vůbec rozkoukat, rozeběhne se po točitých schodech nahoru+

Styx:Hm..a po skušenostech s hromadami sněhu...*přikývne a nasaje noční vzduch* teplá a aromatická...*komentuje orientální vůni kolem* no..odtud to vypadá hezky...*a pak jen zamrká, jak se zuje a rozeběhne a musí se smát, čímž ji dá náskok a potom se rozeběhne za ní...historické schody uvnitř jsou úzké a nízké, takže mu jeho úmysl prostě brát schody pod dvou moc nevyšel, tak se musí docela snažit, ale teprve za půlkou občas zahlídne v záhybu kousek látky jejích šatů* že ty sis to nacvičovala..*křikne nahoru*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Severus Snape » pon úno 07, 2011 11:30 am

Styx píše:Když budeš mít zájem, můžeš si vyzkoušet i jinou jeho nabídku, než co tady je +nakloní se mu k uchu a tiše pošeptá+ Má obrovské plantáže s trávou. Kvalitní

Mému zboží může nějaký mudla jen dost těžko konkurovat. *odfrkne si, a když už je řeč o trávě vyndá si z kapsy svého hábitu už připraveného jointa a zapálí si* Ale nečekám, že bys dokázala poznat a ocenit rozdíl *vyfoukne obláček kouře*

Lucius píše:Tím nechci říct, že by jela taky. Jen že souhlasí s tím, abych jel, že, miláčku? zazubí se na golux, která se jen ušklíbne

Aha, no škoda *popotáhne z jointa* Ještě mi chybí něco dokončit, ale dal bych ti vědět, až budu odjíždět. Původně jsem myslel, že bych si tam někde pronajal pokoj, ale něco mi říká, že v tom, co by stačilo mně, bys asi několik týdnů strávit odmítl. Jenže já nechci být nápadný, Luciusi, a drahé hotely a večeře jsou dost nápadné. Navíc tvoje reputace určitě dorazila už i za kanál.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky