Tony Dolohov píše:Becca: Možná to bude tím, že co tě znám, tak jsi byla vždycky rozpustilý diblík +uculí se+ Nedokážu si tě totiž představit, že bys patřila jednomu jedinému muži. Nebyla by to škoda? +mrkne na ni+ Myslím - a nechci se tě tím v žádném případě dotknout - že jsi nikdy nebyla žádná jeptiška, která si odepírá světské slasti +položí ruku na srdce a mírně skloní hlavu+ Pokorně se omlouvám, pokud jsem se spletl+
No...já si to dřív taky nedokázala představit. I když jsem byla s Lestatem, byli jsme se prakticky neustále vzájemně nevěrní. Ale teď... už mi ta představa není tak...proti srsti jako dřív. Sex je fajn, ale po čase jenom ten nestačí. Zvlášť když máš toho času opravdu spoustu. Pokrčí rameny a podívá se stranou. Zní to pošetile od někoho jako jsem já, že? Zasměje se uštěpačně a pohlédne na něj. Ale ne, nepleteš se ani trochu. Proč bych si něco odpírala, nedělala jsem to ani jako člověk a jako upírka už vůbec ne. Ušklíbne se pobaveně. Ctnostná upírka, myslím, že bych byla naprostý upíří unikát, ne-li přímo artefakt. Zasměje se.