Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Nesmrtelný » pát zář 10, 2010 10:50 pm

Styx: Neříkám že mi to nelichotí; jsem přeci jen ješitný člověk +přiznává se bez obalu ke jedné ze svích opravdu zanedbatelných špatných vlastností+ Byl jsem ve svém životě několikrát ženatý a měl mnoho vstahů, ale nikdy jsem ženu kterou jsem miloval nepodvedl +teď se neusmívá, ale ani nemračí, nebo nezvyšuje hlas+ Trochu mě uráží že o mě, anižbychom se znali, máte takové mínění +převezme si od ní sklenku, mírně se napije a už zase se usmívá, jakoby se předtím vůbec nic neřekl+ Civilizace je jen zbytečný přepych, člověk snadno dokáže žít s toho co mu příroda nabýdne když to umí. A nepřítomnost lidí či konkrétně žen je jednou za pár desítek let spíše výtaná věc. Vy byste nechtěla skusit alespoň pár týdnů být v kontaktu s přírodou? +zajímá se popíjejích víno+
Naposledy upravil Nesmrtelný dne pát zář 10, 2010 10:52 pm, celkově upraveno 1
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 10:50 pm

+loď zvedne kotvy a pomalu vypluje z přístavu, takže komu ujela, ten se na ni jednoduše přemístí. Světla Santa Fé pomalu mizí v dálce a Rio Grande nese lodičku směrem do Mexika+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Neferet » pát zář 10, 2010 10:54 pm

Spike: +poslouchá jo a v hlavě jí to šrotuje, musí si přiznat, že i přes to všechno ho má aspoň trochu ráda, ale nechce to dávat zrovna dvakrát najevo+ Užívat? +zvedne mírně obočí+ A to si představuješ jak? +není poznat, jestli by byla pro nebo zásadně proti, trhne sebou, když se loď dá do pohybu, na lodi ještě nikdy neplula jelikož u nich není, nedůvěřivě se podívá pod sebe na dřevěnou palubu a mírně se zamračí, nějak si moc nevěří, když se začne paluba mírně kývat+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 11:12 pm

Becca: Tak to je fajn. Hlavně jestli stíháš. To přebíhání ze Slastí do obchodu bude asi docela náročné. Ale tvůj šéf má pro to zajisté pochopení, že? +uculí se zvesela+

Nesmrtelný: +poslouchá ho pozorně a ty jeho řeči o věrnosti by udělaly na ni dojem v případě, že by mu to věřila+ Omlouvám se, ale k neznámým lidem jsem dost nedůvěřivá. Záleží pouze na vás, jestli si tu mou důvěru získáte. Pokud budete vědět, jak na to +pousměje se pobaveně+ Tak příroda mě nesmírně okouzlila +vzpomene si na svůj nedávný výlet do waleských lesů+ Cítila jsem se tam skvěle. Klidně bych tam dokázala strávit i půl roku. Ale ne osamotě. To určitě ne. Potřebuji u sebe někoho, o koho se mohu opřít, komu důvěřuji, kdo mi kdykoliv pomůže. A v první řade, který je mi hodně blízký. Pak není rozhodující, jak dlouhý čas strávím mimo civilizaci.

Man: Neříkej, že ve tvém novém bytě jsi takový tichý koutek opominula +uculí se+ To se mi nechce věřit. A zvířata? Tak nějaká malá bys snad mohla mít i uprostřed Londýna, ne?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát zář 10, 2010 11:14 pm

Styx: No asi jo, ale snad to nějak zvládnu. A J-C snad pochopení mít bude, když tam má tak trochu i svůj rajónek. Uculí se.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát zář 10, 2010 11:19 pm

Styx: Tak pořád jsi ve městě..a já co byla zvyklá na kilometry volného prostoru...ale je fakt, že sousedi jsou zticha...teda, pokud ještě nějací sou, ono když má jeden vedle Amona, tak nevím, jestli se třeba..nuceně nevystěhovali nebo tak..*uculí se* jo, malá..to mi stačí Kocour...ale myslím své miláčky černé a Fenrira..i ostatní jsou poněkud neskladní..*pokrčí rameny*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Spike » pát zář 10, 2010 11:20 pm

Neferet: +Široce se usměje. Tohle, souhlas mezi řádky, je přesně to co od ní chtěl slyšet+ To je snad jasné lásko +přejede jí hřbetem ruku po boku, zároveň postup svích psrtů sleduje pohledem, kterým klouže víš až pohlédne Neferet do očí+ Vypadáš nějak pobledle lásko +řekne malinko zamračeně+ Mě se taky nepozdává to houpání na palibě, co takhle zajít někam kde to tolik nehoupe +navrhne, ale na odpověď nečeká. Jednoduše jí popadne za ruku a táhne do podpalubí+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 11:22 pm

+pro sexuchtivé hosty jsou připravené luxusní kajuty s letištěm, které dostatečně splňuje účel, pro který bylo vyrobeno. Příjemnou zábavu (viz Pokoje pro hosty mých večírků)+
http://jachtyen.eshop12.cz/obrazky/front_kajuta.jpg
Styx
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát zář 10, 2010 11:28 pm

Neferet píše:Et: No... +nadechne se aby mohla začít líčit+ ... otevřeli si obchod se zbraněma. Seženeš tam všechno, ať už si vzpomeneš na nějakou střelnou zbraň nebo potřebuješ sečnou nebo bodnou. +vysvětluje nadšeně+ Pod obchodem otevřeli taky krám a tam zase prodávaj snad všechno pro upíry. Od rakví až po různý nábytek. A obsluha je tam velice příjemná. +usměje se+ Určitě dorazí včas. +zasměje se, když jí tak varuje předem před možnou scénou+ Tak Ceasar se má dobře. +pokývá hlavou+ Je pravda, že ho ted vidím o něco míň, jelikož jsme se zase na nějakou dobu přesunula na Mýtinku, ale doma na mě všechno poslední dobou padá. +smutně se pousměje+ A co vaše zvířectvo? Pořád tolik zlobí?

Nef: no, víš, já na zbraně moc nejsem. je trochu zklamaná, těšila se na nový obchod, jak si zanakupuje (taky něco jinýho, než žehlící prkno, sušák na prádlo a instantní (tj. skládací) židle). většinou mi stačí ostrý jazyk, anebo utéct. možná výhledově tu rakev. i když doufám, že tu moji zatlučou a nebudou k ní muset nainstalovat otočné dveře. zase upije. naše zvěř se dost rozprchla. Tir už není smutná, tak si je vzala Sigi s sebou. kromě Bróti. ten je už velký skoro jako Caesar a toulá se někde v jednom z parků kolem Miracles. na Mýtince? no, o tom jsem přeci jen něco zaslechla. teď moc nestíhám a na Miracles je taky pusto, všichni jsou někde v terénu nebo na dovolené. ale až zase budeme doma, moc rádi tě uvidíme, kdybys se chtěla zastavit. usměje se na ni povzbudivě. a myslím, že nemají šanci přijít včas, protože to by tu už aspoň hodinu byli. všechno mi to zvlčilo!
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Styx » pát zář 10, 2010 11:37 pm

Becca: Rajonek? To mi asi při slavnostnám otevření uteklo. Nebo myslíš ten obchod s rakvemi?

Man: Ani nevím, jestli bydlíš v mudlovské části Londýna. V tom případě bych se ani nedivila, kdyby vaši sousedi rychle zmizeli +rozesměje se+ A jak se ti vůbec bydlí vedle Pána? Není tam až moc černé magie pohromadě? +ne, že by jí to osobně vadilo+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky