II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod Styx » čtv úno 10, 2011 11:20 pm

V SOBOTU VEČER OFICIÁLNĚ UKONČUJI PLES, TAKŽE MÁTE UŽ JEN DVA DNY, ABYSTE SI JEŠTĚ RYCHLE ZATANČILI, POŘÁDNĚ SE OPILI A NAPAPALI A POPOVÍDALI SI. :Gl*
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 11, 2011 12:07 am

Morsmordre: Já si to ještě promyslím a až mě něco napadne, dám ti vědět. +v hlase jí zní veselí+ No dřív jsem nějakého vždy měla,jako mazlíčka. +vzpomíná+ No já se nikdy moc neřídilaa tím, co si myslí ostatní a myslím, že když člověk chce, tak každé tetování může být originálem +pozoruje ho jak se obléká a musí se smát když zápasí s kalhotami+ myslím, že už je dost pozdě. a hlavně mohlo by to vypadat všelijak, že jsme spolu byli venku tak dlouho +culí se od ucha k uchu, počká až se doobleče a vezme ho za ruku aby vedla+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Regulus Black » pát úno 11, 2011 9:16 am

Styx: Moc se mu nelíbí, že se už chce vrátit do toho mumraje, radši by zůstal tady, ale neodporuje. Jak chceš. Stejně už budu muset jít. Ale odvedu tě ještě zpátky, nenechám tě toulat se nocí samotnou v tomto prostředí. Zamrká na ni a začne se oblékat.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Remus Lupin » pát úno 11, 2011 12:35 pm

Styx píše:Remus: Zvládnu to, na misích jsem žila v provizorních podmínkách, spala pod celtou nebo pod hvězdami, chytala si potravu holýma rukama a koupala se v ledové řece. Nic horšího mě snad s tebou nečeká, ne? +mrkne na něj a pak se trochu zamračí na poznámku o muslimovi+ Učil mě poznávat islám. Chtěla jsem pochopit tu jejich víru. Proto mě naučil pár arabských slov a tu jejich modlitbu +vysvětlí mu+ Ts, než přijdou nahoru, budeme dávno pryč +obejme ho kolem pasu a zadívá se mu do očí+ Tak kam se přemístíme? Zpátky na ples? Anebo rovnou do... apartmá? +ďábelsky se jí zalesknou oči+

*zapřemýšlí* ne..v podstatě nic horšího...snad jen že si tě nějaký tvor bude chytat holýma..tlapama jako potravu...*zatváří se zamyšleně* a..tou modlitbou ti jej vysvětlil? Myslel jsem, že spíš jsou to tví nepřátelé...*poznamená, když si vzpomene na nedávné události* hm...hemžení už jsme si užili dosyta, ne? co trochu soukromí....*hned se toho samozřejmě chytne*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 11, 2011 5:38 pm

Samantha Wood píše:Nesmrtelný: +začne se smát,když jí lehce líčí jeho zkušenost+ No tak to musela mít dotyčná opravdu žárlivého partnera +pořád se usmívá+No tak v tomhle ti neporadím, taky nevím. +pokrčí rameny a napije se. Při jeho dalších slovech se zakucká a zvědavě si ho prohlíží. Takového ho totiž nezná. Rychle se vzpamatuje a upřeně ho pozoruje+ No všimla jsem si toho, ale až do teď jsem to mu nepřikládala velkou váhu +v očích jí zajiskří a pod stolem ho trochu nesměle chytí za ruku. Spiklenecky na něj mrkne+
(No tak trochu zvláštně se opravdu chová :lol: ale třeba jen potřeboval někoho s kým by se tak ztřeštěně mohl chovat)

Sam: Byla to jiná doba a jiné způsoby. Dnes by to asi neřešil tak drasticky, i když kdo ví, žárlivost je mocná emoce, které se nedá jen tak vzdorovat. Ty jsi žárlivá? +zeptá se konverzačním tonem+ Mohli bychom zaletět do Říma nebo do Paříže, či do Prahy. Vždy jsem měl rád jejich Národní divadlo. Je sice malé, ale já z něho cítím soudržnost a hrdost národa. Jen se obávám že v poslední době tam nehráli nic zajímavého +spíše přemýšlí na hlas+ Měla by si být víc všímavá +poradí jí a sevře její ruku. Palcem jemně začne přejíždět po její ruce+

(Nebo se fakt zamiloval... :shoced2* )

Styx píše:I kdybych se tou ženou stala, trvalo by desítky let, abyste mi dokázal, že nelžete. A to bych na ten náš malý spor už dávno zapomněla +ušklíbne se+ Dobře, necháme toho +řekne konečně smířlivě, ale její výraz svědčí o tom, že si o tom pořád myslí své+ Kde se teď vůbec zdržujete, kde máte teď svůj domov? Že bych se někdy přišla podívat na ty malby a sbírku vašich fotografií +uculí se provokativně+

To je pravda. Jen mě zaráží že dříve se zdálo že tomu alespoň částečně věříte a teď bez rozpaků pochybujete o mém slovu. Lidé o mých slovech jen tak nepochybují +hlas má ledově chladný, ukazuje se ta jeho část která už není tak přátelská, jako ta co ukazuje na veřejnosti+ Pořád přebývám v hotelu Lafayette. Je to tam pohodlné, nemusím dozírat na to aby služebnictvo poctivě uklidilo dům, protože tam se o postará hotelová služba. Můžete se stavit, pokud je to vaše přání. Rád vás tam uvítám. Budete si s sebou brát gardedámu nebo věříte mému slovu gentlemana? +usměje se+
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Lanevra » pát úno 11, 2011 5:45 pm

Ares píše:Lana: Jak to, že není oč. Vypadaly jste docela důvěrně. Nenápadně koukne na Fred. Nemusíš všechno vědět. ušklíbne se pobaveně, no i tak mu pohled na chvíli nenápadně zaletí k Becce. Tu kytku sis nemusela odkládat. Pokroutí hlavou. Ale možná bych ti mohl ještě nějakou poslat. usměje se, no vzápětí se zamračí. I když si mě, jak se zdá, vyměnila.

°povzdechne si a zakroutí hlavou° Nevyměnila jsem tě, protože jsi mi nikdy nepatřil. Nikdy jsme si vzájemně nepatřili, jen jsme spolu... měli sexuální poměr °pokrčí rameny° O tom jestli jsme s Fred "důvěrné" nebo ne, nemusíš ty nic vědět.

Fred: °pustí ji, protože se jí zdá že to není Fred příjemné, ale vezme ji za ruku° Ne, to nejsi a nikdo ani neříká že ano. Alespoň já ne °blskne pohledem po Aresovi, kdo ví proč°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod André Bourson » pát úno 11, 2011 6:29 pm

Sam: Taky si myslím, že každé tetování je originál, který se neopakuje. Tedy pokud se nejedná o znak +sáhne si dozadu na šíji, kde má vytetovaný osmicípý templářský kříž+ Tak mně nezáleží na tom, co si lidi o mně povídají... tvoji čest ovšem musím chránit +zvlní rty+ Nevím, co by si lidi pomysleli, kdyby nás zrovna teď pozorovali +snaží se nasoukat do kalhot+ ale myslím, že to pro nezaujatého pozorovatele musí vypadat jednoznačně +zasměje se+ Ehm... vadilo by ti, kdyby si lidi začali o nás dvou povídat? +otočí hlavu směrem k ní a velice lituje, že jí teď nevidí do tváře+ Héj... přestaň se mi smát a pojď mi pomoct s těmi kalhotami +směje se s ní+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Samantha Wood » pát úno 11, 2011 6:47 pm

Nesmrtelný: No abych se přiznala, nijak moc žárlivá nejsem. Asi tak nějak ve zdravé míře +usmívá se a napije se+ Já jse jednoznačně pro Řím +vyhrkne nadšeně+ Ráda bych se tam zase podívala +vysvětlí svojí volbu+ Tak já se pro příště polepším, slibuju +zamrká na něj s nevinným výrazem a užívá si, jak jemně jí hladí. Rozhlédne se kolem+ Myslím, že už je celkem pozdě. Ač to nerada říkám, asi bychom už měli jít. +komentuje ubívání hostů+

(i to se mohlo stát ;) )

Morsmordre: Mě je taky de fakto jedno mínění ostatních, ale když je člověk někde nový, zrovna tak jako já, musí si alespon na chvíli zachovat tvář +vesele se kření+ No tak to každopádně, myslím, že by se nikdo ani na nic neptal a domyslel by si sám, co by chtěl. Možná by nám pravdu ani nikdo nevěřil +trochu do něj z legrace štouchne+ Myslím, že lidi mi do života nemají co kecat +řekne rozhodně a jde mu pomoci s tím nadlidským ůkolem, kalhotami+ Tak chlapa jsem ještě neoblíkala+ přemýšlí nahlas a ještě mu opraví košili+ Jdeme? Nebo máš ještě jiný bezvadný nápad? Ale jáí se přiznám, že bych se zastavila ještě na baru +usmívá se+
Carpe Diem.
Samantha Wood
Čarodějka

Příspěvekod Styx » pát úno 11, 2011 7:04 pm

Remus: +ušklíbne se+ Jako potravu? Tak to doufám, že mě zachráníš dřív, než si na mně začne pochutnávat +směje se+ Není muslim jako muslim. Ne všichni jsou mí nepřátelé, většina z nich toleruje i jiná náboženství a nevěřící v Alláha jsou jim ukradeni +vysvětluje mu+ Templáře už staletí pronásledují Assassinové, islámská organizace, která si s námi vyřizuje staré účty +ušklíbne se znechuceně+ Proto jsem i chtěla tak nějak pochopit tu jejich víru, proč usilují získat to tajemství, které patří nám +pohladí ho po tváři+ Neboj se, ne od každého muslima mi hrozí nebezpečí, jinak bych přece sem nejezdila. Ale čistě pro jistotu se tady radši nechlubím tím, že jsem Templářka. Kdo ví, kdo z nich patří k tě fanatické sektě +uculí se+ Tak soukromí bys chtěl? +šibalsky na něj mrkne a obejme ho kolem pasu+ Já taky... toužím po tobě... +pošeptá mu do ouška a s tichým prásknutím je oba přemístí do jejich apartmá, právě ve chvíli, kdy na ochoz minaretu vběhne arabská ochranka+

(chceš psát ještě to "soukromí" nebo to chceš ukončit?)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 11, 2011 9:10 pm

Sam: +souhlasně kývne+ Budiš tedy, pojedeme do Říma. Sice jsem tam už dlouho nebyl - celí měsíc - ale alespoň se podívám ne můj bývalí majetek. Jestlipak mou vilu někde koupil...? +zamyslí se. Rozhlédne se po okolí a znovu souhlasně přikývne+ Zatím co jsme mluvili se to tu podezřele vyprázdnilo, takže souhlasím s odchodem +usměje se+ Smím tě doprovodit?
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Večírky