II. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: II. HŘÍŠNÝ PLES

Příspěvekod André Bourson » pát úno 11, 2011 11:10 pm

Sam: +otočí k ní hlavu a usměje se+ Moc děkuji za příjemný večer +než jí pustí ruku, ještě jí ji galantně políbí+ Jsem moc rád, že jsem tě poznal. A doufám, že se nevidíme... nejsme spolu naposled +chvíli poslouchá její odcházející kroky, pak se otočí ke Styx+ Zlato, odvedla bys mě nahoru? Jsem unavený +a je to na něm i vidět+
I tego arcana Dei
André Bourson
Člověk

Bydliště: trvale Francie, oblast Auvergne, přechodně Eagle Rock

Příspěvekod Nesmrtelný » pát úno 11, 2011 11:15 pm

+Opět schovívavý úsměv a pohled+ Není co prokukovat +podotkne+ Možná se teď právě velmi zlobím a cítím se velmi uražen. Jenže víte když nejdřív by jste to zjistila? +když si chce hrát, tak on na její hru přistoupí+ Až by vás oblékali do posmrtného rubáše. Lidé kteří mě skutečně urazili, zaplatili vysokou cenu +pokývá hlavou+ Špatně jste mě pochopila, já vás k sobě s otevřenou náručí pozval, včetně vaší gardedámy. Rád ji poznám, většinou jsou to ženy se zajímavým životním příběhem +kdo ví jestli si skutečně nemyslí že má Styx gardedámu+

(Sam, jestli se tu mihneš, tak dej na Mýtinku první příspěvek. N. ani nevím kde to je.)
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » pát úno 11, 2011 11:22 pm

Sam: Tak kde jste se vy dva celý večer toulali? +uculí se, když je vidí spolu přicházet+ Díky, Sam, jsi moc hodná, žes mu dělala společnost. Samozřejmě, pozvání platí i na příště. Jsi u nás vítána vždycky. Můžeš kdykoliv přijít na návštěvu, nejenom o večírcích +obejme ji a rozloučí se s ní+

André: Doufám, že sis dnešní večer užil a zapomněl na chvíli na starosti +vstane a obejme ho přátelsky kolem krku+ Vypadáš totiž velice spokojeně +pošeptá mu do ucha+ Pojď, odvedu tě nahoru +zavěsí se do něj a jdou ke schodům+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát úno 11, 2011 11:46 pm

N: Možná? Nebo doopravdy... +zkouší ho+ Možná, že já jsem taky hluboce uražena a zlobím se +sleduje ho s kamennou tváří, neprojeví se, jestli to myslí vážně+ Pokud jste tak světaznalý, zkušený a za ta léta už znáte lidi, poznáte, jestli je to pravda +když ji dnes už podruhé pohřbívá, ušklíbne se+ Nechci vás urazit, o tom nepadlo ani slovo. Jen chci vědět, jestli se tak skvěle ovládáte, anebo jste opravdu tak neuvěřitelně klidný člověk +pozvedne překvapeně obočí+ Och, takže to je pozvání? Tak v tom případě nemohu odmítnout. Přijímám vaše pozvání i s garde +usměje se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 12, 2011 12:07 am

Styx: Vy opravdu hodně trváte na to abych se přestal chovat civilizovaně že? +zeptá se pobaveně+ Zlobíte se +konstatuje prostě a pohlédne ke vchodu, kde je Sam (pomalu spojuji linie). Trochu se zamračí, ale opravdu jen malinko+ Omlouvám se drahá Styx, hluboce se omlouvám +obrátí se na ni+ Nejsem dnes úplně ve své kůži, takže říkám věci které mě pak budou mrzet a nyní jsou velmi nevhodné +usměje se, tak jako vždy+ Už se velice těším až mě navštívíte, hlavně dějte předem vědět, abych požádal obsluhu o donášku jídla do pokoje. Nebudeme tam přeci při rozhovoru hladovět. Trochu kaviáru a vína vždy rozproudí konverzaci.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » sob úno 12, 2011 12:45 am

N: +rázně odmítne+ Merline, ne. Nerada bych vás poznala z té druhé stránky +uculí se. Na jeho konstatování se jen významně pousměje a nekomentuje to+ Vaši omluvu beru na vědomí. Každý z nás má někdy ten svůj špatný den +usměje se smířlivě+ Taky se už docela těším na tu vaši sbírku fotografií. Jsem dost zvědavá na všechny vaše bývalé manželky +zasměje se na jeho lákavé pozvání+ Tak v tom případě se určitě ohlásím předem. A nezapomeňte na zmrzlinu, tu zbožňuji +uculí se a zabloudí pohledem směrem, kterým kouká on a uvidí Sam+ Asi bych už měla jít +nechce rušit+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob úno 12, 2011 12:54 am

Styx: Nemám u sebe všechny, některé jsou tak staré že jsem je musel uložit do trezoru, aby se nepoškodili. Mám bohužel u sebe jen obrázky posledních čtyř +zahledí se na okamžik do dálky+ Škoda že jsou fotografie teprve jedno století, měl bych víc zdokumentovaných vzpomínek +utkví na ni dlouhý, skoro by se dalo říct vděčným pohledem+ Rád si s vámi povídám, ale ona +podívá se na postávající Sam+ mě láká jako můru svíčka +povstane+ Ještě se jistě uvidíme dnes večer, přijdu se s vámi rozloučit +vezme ji za ruku, ukloní se a políbí ji. Pak odspěchá za Sam+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Styx » sob úno 12, 2011 12:59 am

N: Ty starší jste si nedal alespoň namalovat, než vynalezli fotografii? +optá se zvědavě+ Jen běžte +mrkne na něj vesele a vzdálí se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Regulus Black » sob úno 12, 2011 1:11 pm

Styx: Už budu muset jít. Postaví se proti ní a chytne ji za obě ruce. Byl to skvělý večer, nejlepší od té doby, co jsem se vrátil. Díky za něj a za tvou společnost. Políbí ji na tvář. Přijď brzy, nenech mě dlouho čekat, prosím. Usměje se na ni a opustí ji.
Regulus Black
Mág

Příspěvekod Styx » sob úno 12, 2011 1:46 pm

Přijdu brzy. Moc se těším na to tvoje vyprávění, Reggie +nechá se políbit na tvář a pak ho vyprovodí+
Styx
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky