Rebecca Altamirano píše:(A která krásná žena by odolala takovému rozkošnému agentovi:) )
(Jsem připraven seznámit se tu se všemi půvabnými dámami vás nevyjímaje;)
Moderátor: Styx
Rebecca Altamirano píše:(A která krásná žena by odolala takovému rozkošnému agentovi:) )
golux píše:vezme si od něj skleničku a začíná cítit na hrudi takové zvláštní šimrání, to se jí už dlouho nestalo No víte, já tu nejsem až tak docela sama... koukne se na Luciuse, jak se tam tak potácí ... ale vlastně teď už ano. Ano, jsem tu sama říká už docela pevným hlasem. To se prostě občas stává. Občas člověk musí být sám, aby mohl někoho zajímavého potkat... koukne mu do těch modrých kukadel
Bodie píše:Víte *upře na ní svoje modré oči rámované dlouhými řasami* Já jsem velká hříšník *usměje se*
Lucius Malfoy píše:Severus: A proč by ne? Můžeš klidně u nás i přespat... Manor je barák jako kráva... začne používat zcela nearistokratický a nespisovný jazyk
golux píše:Bodie: Já jsem golux. Čarodějka přiťukne si s ním A vy se živíte čím?
Severus Snape píše: Já se přece nemračím *namítne a dál probodává pohledem D.J.* Ať tě ani nenapadne na toho mizeru mávat. Co se mě týče, já ho neznám.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků