I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Lucius Malfoy » pon úno 01, 2010 10:57 pm

Lucius: V tom s tebou souhlasím, můj nejlepší a - vlastně ano - jediný příteli. Stará dobrá Anglie se nám začíná zaplevelovat mudlovskými šmejdy. Měli bychom to trochu vyčistit. A nejlíp hned... zase šátrá pod hábitem po hůlce
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » pon úno 01, 2010 10:59 pm

Bodie: Hm, takže doslova na plný úvazek. Copak nikdy neodpočíváte, nerelaxujete? Nebo teď jste taky ve službě? Ono se říká, že policajt je policajtem pořád. Nebo snad nejste polda? zkoumavě se na něj podívá A nebojte se, já mám poldy ráda... usměje se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » pon úno 01, 2010 11:00 pm

Styx: A to jsi poznala na základě čeho? Že je hezký a přitažlivý? Tedy já souhlasím, z těhlech hezounků se vždycky nakonec vyklubou buzeranti.

Lucius: Nech toho *odstří jeho ruku* Sejmeš ho a co potom? Všichni kolem se na tebe sesypou. A pak tahle lůza nestojí za to, abych kvůli nim hnuli byť jediným prstem. A pak takhle opilí, bys ho rozmetal všude kolem. Pomysli na svůj hábit a jde krev špatně dolů.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Fabien » pon úno 01, 2010 11:02 pm

Světlushka: Já si vás najdu, slečno! +A galatně jí políbí ruku.+

Beatrix: No, báječně. +Nakloní se k ní a zašeptá.+ Takže tenhle mrzout je opravdu váš milý? Jestli se nerozskočí vztekem, mohu si u vás rezervovat tanec a nebo aspoň malý přípiteček? Upozorňuji, že jsem dneska zvlášť klidný (+to bude asi ten hektolitr whisky+)

Tirage: Nebuďte tak tajuplná....Tak jste víla nebo ne? Musím to vědět....na víly mám totiž alergii. Vždycky se mi spustí senná rýma, když nějakou políbím. +Zasměje se a doufá, že slečna vtip pochopila.+

Rebecca: (Už ani nevím, kde jsme skončili...) Jo, s Tonym už jste se seznámili. To je fajn. Je libo panáčka nebo něco na kouření..+A hned nabízí cigaretky, aby ta nabídka nezněla dvojsmyslně.+

Molly: +Krouží tanečním sálem s Tirage a málem narazí do Molly s partnerem.+ No, dobrý!! To si hned píšu! +Křikne na ní a už je zase i se slečnou pryč.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Bodie » pon úno 01, 2010 11:04 pm

golux: Ale samozřejmě že odpočívám, realxuji - rád a při každé příležitosti. *usměje se* Ale kdykoli mě můžou zavolat. To je holt úděl téhle práce. Nejsem polda, my jsme *uculí se* mnohem horší.
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Styx » pon úno 01, 2010 11:05 pm

Asher píše:To se omlouvám. Uculí se a je vidět, že mu to moc líto není. No to víte, léta praxe. Navíc vy jste jako pírko. Nejtěžší na vás jsou určitě ty šaty. Okoukne nákladnou róbu.

Neomlouvejte se, není za co +rozesměje se při jeho komplimentu+ Tak ty šaty váží opravdu dost +culí se+ Ashere, budu si možná teď trochu zahrávat, ale říkal jste, že dokážete ovlivnit to, aby se to vašim... obětem... líbilo, nebo naopak trpěli u toho. Jak to máte rád vy?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pon úno 01, 2010 11:06 pm

Adelstein píše:
Jasně...vypadni...+odkývne tanečníka, sjede yohannku pohledem a chvíli ji jen tak sleduje+ Nedělá? Říká kdo? Odkdy vůbec chodíš na tyhle snobárny?
Co bych tu dělal...nemohl jsem si nechat ujít tanec s fialovou vílou...+okomentuje to, ušklíbne se, bez ptaní ju přitáhne k sobě a začne s ní nekompromisně tančit+

a... ty umíš tančit? +usměje se, docela dobrovolně se ho chytne a nechá se vést+ fialovou... ty šaty jsem vybírala dlouho, ale.. všichni tu mají hezčíí
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon úno 01, 2010 11:07 pm

Isamun: Vlastně jsem se ještě nikdy nepokusila procházet různými světy, ale to místo, které popisujete bude jistě nádherné. Moc ráda bych ho viděla. Třeba až někdy nebudete tak pracovně vytížen a já budu mít též volnější program....+Významně pozvedne obočí.+ A vůbec...nechcete si dát se mnou skleničku. Myslím, že jsme tančili už dlouho a valčík máme zvládnutý! Jestli nejte vázán povinnostmi k sestře a ostatním z kanclu? +Tázavě se na něj zahledí.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » pon úno 01, 2010 11:08 pm

Beatrix píše:
John: +příjemně jí přejede mráz po zádech, tak se trošku instinktivně nahrbí a pak se zase napřímí a usmívá se jako by si právě šlehla+ Ty umíš ale krásně lhát. +natáhne se a dá mu lehounkou pusinku na rtíky, aby ho moc nezasajrajtovala od rtěnky+

Já nikdy nelžu +podívá se jí do očí a přejede jí prstíkem přes rtíky+ a co tak si jít zatancovat, krásko? +nabídne jí rámě+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod golux » pon úno 01, 2010 11:14 pm

Bodie píše:golux: Ale samozřejmě že odpočívám, realxuji - rád a při každé příležitosti. *usměje se* Ale kdykoli mě můžou zavolat. To je holt úděl téhle práce. Nejsem polda, my jsme *uculí se* mnohem horší.

Horší? vykulí oči Teda... abych se přiznala, mám ráda drsný chlapíky. A vy jste asi pěkně drsný... pohladí ho lehce, trochu nesměle po tváři Ale oholený jste hladce... usměje se
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky