Tequila Párty

Moderátor: Styx

Re: Tequila Párty v El Paso

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 12:19 am

Et: +poslouchá jí s téměř otevřenou pusou, jako kdyby mluvila esperantem+ Och +zmůže se jen na jediný vzdech, protože i když z toho nic nerozuměla, cítí, že to Et štve a tím pádem to štve i ji+ Doufám, zlatíčko, že se to brzy vyřeší +pohladí ji po rameni+ A teď už na to nemysli a bav se.

Nesmrtelný: +klopí oči a hraje si se sklenkou, přitom poslouchá pozorně, co jí N. vykládá. Musí uznat, že v něčem, ne ve všem, má ale pravdu+ Tak to bych vám asi měla poděkovat, že se mi věnujete +přesto to neudělá+ Ale já vám nemohu bránit, abyste nelichotil i jiným přítomným ženám. Mezi námi přece není žádný vztah, který by vás nutil být mi věrný +trochu se pousměje+ Povězte mi raději o ženách, které jste miloval. Čím byly vyjímečné? Co se vám vlastně na ženách líbí? +zvědavě, zaujal ji+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 12:30 am

Morfeus: +když uvidí Morfea, usměje se už z dálky na něj. Že by očekávala legraci?+ Morfee, dobrý večer. Ráda vás vidím +natáhne k němu ruce a zaposlouchá se do jeho gratulace+ Díky, krásný verš +rozesměje se, takže nezklamal+ Jezulinky, to je nádherné +vezme si pštrosátko do dlaní a mazlí se s ním+ Díky za kytku i za ptáka. Takový mi skutečně chyběl +dá mu pusinku na zobáček (tomu pštrosovi:))+ Co si dáte? To je potřeba odměnit +mrkne na něj+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » sob zář 11, 2010 12:30 am

Styx: Netřeba děkovat mi za něco co dělám rád +odmítne její poděkování i když ho vlastně nevyslovila+ Nelichotím přeci vůbec nikomu, ani vám. Jen si společně povídáme. Copak je něco špatného na tom že si muž a žena povídají? +stále se mírně usmívá+ Tohle období je snad už zanámi když většinu lidí netíží knězy vnucovaná morálka +naráží samozřejmě na mravy minulích století+ Čím byli vyjmečné? +zopakuje dokonce i na něj tiše. Podívá se na vodu rozprostírající se teď všude kolem jako velké jiskrné modré zrcadlo. Mlčí, pohrává si se sklenkou a to dokonce tak dlouho že to skoro vypadá že neodpoví+ Nedá se popsat jaké byly +přejede si prstem po prstenu který zdobý jeho ruku+ každá byla jiná, jediné co měli společného byla osobitost a nezávislost která jim během života přinášela vždy jen zmar, nebo dokonce smrt +tentokrát se pousměje z lehoučkým nádechen smutku a nostalgie+ Všechny zemřely; ty šťastné stářím, nebo onemocněli. Ty co měli smůli skonali rukou lidí většinou takovích co hrdě bránili slovo Boží a víru.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » sob zář 11, 2010 12:41 am

Et: Ale vypadá roztomile. +zasměje se sledujíc zaujatě ptáčátko+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » sob zář 11, 2010 10:29 am

Styx: Mno vypadá to tak... jooo teď už na stálo *usměje se*
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Manori » sob zář 11, 2010 2:56 pm

Styx: no, byli tam i mudlovští nájemníci..a asi opravdu hm, malinko nesví se raději zdržují u známých nebo tak...Má to i výhodu, kdyby tam bydlel ještě někdo od nás, tak by mi asi v práci moc nepoděkovali, že mám takového souseda a ani jsem se nezmínila..*usměje se potutelně do skleničky* no, magie...ani ne..*zamyslí se* buď jsem si na to tak přivykla a nebo si Amon dává větší pozor, než jsem si myslela..jinak musím říct, že je to skvělý soused..obzvlášť, jestli zařídil ten klid v ulici..*uchechtne se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Mystick von Sachsen » sob zář 11, 2010 4:07 pm

konečně taky dorazí na party a ihned jde vyhledat oslavenkyni. Ahoj Styx! vezme ji za ruku a obejme. Všechno nejlepší! Tady jsem ti přinesla malý dáreček. chvíli něco urputně tahá z kabelky, než vytáhne nádherně zbarvenou korálovku mexickou. Je to pěkná mrška, včera mě třikrát kousla, ještě, že jsem si vzala protilátky. zazubí se na ni. Vypadá to tu jako vždy úžasně!
Mám nepřátele, tedy něco znamenám.
Mystick von Sachsen
NEaktivní

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 4:23 pm

Nesmrtelný: Není nic špatného na tom, že si povídáme. Jste... zajímavý +chytne ho důvěrně pod paží a vede ho na procházku po palubě+ Prozradíte mi, kdo jste? Už vím, že jste nesmrtelný. Kolik vám je vlastně let? A kde jste se tady tak najednou vzal? +zasměje se zvonivým smíchem+ Doufám, že zvládnete tolik zvědavých otázek +upíjí tequilu a pozoruje ho zpod přivřených řas+ Och, to jsem nechtěla... jitřit vám rány ze smrti vašich manželek. Omlouvám se +rychle změní téma+ Jak se vám líbí plavba? Přiznám se, že nemám moc ráda lodě... tedy spíše obrovskou vodní plochu +rozhlédne se kolem sebe a lehce se zachvěje+ Naštěstí dohlédnu na břehy řeky +pohlédne do dálky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob zář 11, 2010 4:53 pm

Man: Tak, myslím si, že Amon si pořádek dokáže sjednat. A je to určitě výhoda mít ho za souseda, když díky němu je ta ulice tak klidná +uculí se+ Man, chtěla jsem se tě zeptat už při otevření vašeho obchodu, ale nějak jsme se pořád míjely. Všimla jsem si, že dokonale rozumíš mudlovským zbraním. Palným i chladným. Já sice taky o tom něco málo vím, vzhledem k mému výcviku, ale zdaleka ne to, co ty. Kde ses to všechno naučila?

Mystick: Ahoj +přivítá se s ní a oplatí jí objetí+ Copak to je? +kouká, co to tahá z kabelky+ Had? Jé, děkuji. Ten je ale nádherný +opatrně, aby mu neublížila, si ho vezme do ruky. Had je sice vyplašený z toho prostředí, ve kterém doteď byl a je trochu útočný, ale Styx ho zkušeně chytne asi centimetr za hlavou a omotá si ho kolem zápěstí+ Se divíš, že tě kousl? +zasměje se a prohlíží si korálovku+ No, ty si mi ale fešák +je poznat, že to zdaleka není první had, kterého má v ruce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob zář 11, 2010 5:13 pm

styx: *zvědavě se na ni zadívá, co že se chce zeptat* no...už při bystrozorském výcviku jsem se hlavně chladným zbraním věnovala v rámci seminářů, co tenkrát byly na výběr...ale co se týče bezpečnostní techniky a modernějších věcí, za to může má mudlovská část rodiny, která vlastnila obchod právě s tímhle sortimentem...a pak, hodně toho mě naučil i Postrach a jeho kolegové, když... když jsem se stala součástí jeho práce. Díky ní mám i docela praxi, co se týče střelby a tak podobně...*upije ze skleničky* Jen mezi námi...*ztiší hlas* Pravidla jsou velmi tvrdá..zemřít pro ně je normální, pokud je zklamu, pak je normální zemřít..*něco z jejího hlasu trochu připomíná jejího stále manžela* víš, upřímně, co se týče možností k studiu zbraní, i když můžu říct, že bystrozorský výcvik je zahrnoval, přece jen s tím bych nevystačila. A asi bych tak mohla maximálně objednávat zákazníky v našem obchodě a občas utřít prach ze stojanů...*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Večírky