Moderátor: Styx
Antonin Dolohov píše:(dámy, berte to tak, že se Tony rozčtvrtil:))
Rebecca: Potěšení je na mé straně... Rebbie °usměje se na ni vyzývavě° Mohu vědět, co jste o mně slyšela? Doufám, že to nebyly až tak strašné věci, aby vás odradily od naší konverzace °vytáhne pouzdro s doutníky a nabídne jí° Kouříte? Bohužel, cigarety u sebe nemám °ukousne špičku Kuby a vyplivne ji stranou, připálí si a jak potáhne, pozoruje ji přivřenýma očima° Kdo vůbec jste, záhadná krásko?
Styx píše:Asher: Máte pravdu, omlouvám se. Nějak jsem se pozapomněla, ale to je tou vaší nebezpečnou mocí, která mě celý večer mámí a okouzluje +snaží se z toho vykroutit, když už se tak hloupě prozradila+ Snad nečekáte, že vám to prozradím +usměje se+
Styx píše:Bea a Azzi: Kdo nemá, že... +uculí se provokativně+ Moc vám to oběma sluší, jste jak dvě hrdličky +ujistí ji, aby Bea věděla, že se jí nemusí jako sokyně obávat, bejváááávalo:), něco jí říká, že by si ho Bea ani sebrat nenechala+
yohannka píše:a... ty umíš tančit? +usměje se, docela dobrovolně se ho chytne a nechá se vést+ fialovou... ty šaty jsem vybírala dlouho, ale.. všichni tu mají hezčíí
Adelstein píše:+pohladí ju tlapou po zádičkách a dívá se jí do očí+ Myslíš, že vojáci nechodili do tanečních? +zdvihne obočí+ No...je fakt, že nechodili, zato vymetli kdejakou zábavu. +ušklíbne se+ Hezčí? Kdo? +rozhlídne se+ Podívej jedna šlehačka vedle druhé, Bea si to dokonce spletla se svatbou...+zavrtí nad ní hlavou+ Nad některýma ženskýma zůstává rozum stát, chudák John...+trochu zlomyslně se mu zasměje, že ho chce Bea uhnat+ Zato ty +uznale+ máš vkus kotě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník