Maškarní bál

Moderátor: Styx

Re: Maškarní ples

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 9:19 pm

Wilmot: "Ktorá žena by vás mohla odmietnuť?" trochu s ním flirtuje.

Becca: Viditeľne ľutuje svoju otázku. "Len tak ma to zaujíma." snaží sa z toho vykrútiť, no napokon predsa len povie. "Boli sme spolu na večeri a ja som dúfala, že sa opäť stretneme." pokrčí plecia.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned čer 20, 2010 9:21 pm

Becca: To si piš, hezký holky se musí zachraňovat. +vezme si novou skleničku tequily+ Já jsem národní hrdina. Ale něco jsem zapoměl, mohla bys mi s tím pomoct? +koukne na ni prosebně+
Byron
Člověk

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned čer 20, 2010 9:23 pm

Nef: no já tak nějak chodím s Charliem, jenže odjel na neurčito do Rumunska. Zastesklo se mu po jeho milovaných dracích. Usměje se. A co ty? Nějak jsem zapoměla, jestli jsi s někým chodila nebo ne... Zatváří se trochu rozpačitě.

Memory: Chvíli se malinko užívá, jak se v tom Mem plácá, ale pak se zasměje a mrkne na ni. To je v pohodě, já se ptám jen tak. On je tajemný jako hrad v Karpatech, takže od něj se člověk nic nedoví. A jinak moc společnost lidí nevyhledává. Je trochu samotář. Pousměje se.

Byron: No jasně, jen povídej. Snad to bude v mých silách. Mrkne na něj a nechá si od barmana nalít panáka taky tequily, ale pro změnu zlatý.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod John Wilmot » ned čer 20, 2010 9:24 pm

Styx: Pohádky pro dospělé? Já jsem měl pocit, že ty končí vždycky dobře. A náhodou žádnou pohádku se špatným koncem neznám.
Dovolte mi být upřímný, pro začátek - Nebudete mě mít rádi. Pánové budou závidět a dámy budu odpuzovat. Dámy, oznámení: Jsem na to připraven. Stále. Já to rozbalím, to víte.
Jsem John Wilmot, druhý hrabě z Rochesteru.
A nechci abyste mě měli rádi.
John Wilmot
Člověk

Příspěvekod Styx » ned čer 20, 2010 9:26 pm

Richard: Copak mi o sobě povíte? Vůbec vás neznám +nenápadně si ho prohlíží, musí uznat, že je velice přitažlivý, ale ne pro ni+ Ano, tohle všechno jsem spískala já. To já moc ráda +zasměje se+ Bavíte se? Na mém večírku se nikdo nesmí nudit
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned čer 20, 2010 9:26 pm

Vejde dovnitř a zaraženě kouká kolem, kolik je tu už lidí. To, že téměř nikoho nezná, ho vůbec nerozhodí. Pomalu se rozhlédne a pohledem hledá známé tváře. Najednou si všimne Lanu. Pomalu k ní zezadu dojde. Nesmrtelná v masce smrti? pošeptá jí tiše do ucha. Tak trochu paradox, nemyslíš?
Ares
Bůh

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned čer 20, 2010 9:28 pm

Richard: +zasměje se+ No jasně já jsem byla vždycky vyhlášená svým vkusem. Syriana si vzala mího bratra, takže tam se dá o tom vkusu už trochu pochybovat. +culí se rošťácky+ To jsem ráda, že se vám u nás líbí, někdy byste mě mohl navštívit v baru, třeba kdybyste měl nějakou námitku. Je to taková moje oblast. Ten bar.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » ned čer 20, 2010 9:30 pm

°Nejak se zarazila při koukání do sklenky, ale teď už je zase probuzená. Kupodivu sklenku odloží a vezme si místo ní običejnou sodovku. Zřejmě chce vystřízlivět.°

Nef: Ono nebylo tak obtížné odpovědět °usměje se na ni° Prostě jen nemám ráda když se mě lidé vyptávají na soukromí °přizná° Mluvení o sexu mi nevadí, ale o citech ano.

Ares: °Nějednou na ni zezadu někdo promluví, kdyby nebyla už mírně přinapilá tak by si ho jistě všimla dřív. Tak jako tak se musí hodně ovládnout aby mu jednu reflexivně nevrazila°
Nesmrtelní jako já jsou miláčky Smrti °odpoví mu° Takže to není paradox, spíše úcta a láska k matce. °otočí se k němu čelem° Krásné růže °zamumlá tiše, tak aby to jen tak někdo neslyšel°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Byron » ned čer 20, 2010 9:32 pm

Becca: Mohla bys mi na tvář nakreslit nějakou modrou tužkou skotskou vlajku? Nebo ne, ne na tvář, na hrudník. +vypne se před ní+
Byron
Člověk

Příspěvekod Memory » ned čer 20, 2010 9:32 pm

Nef: "Jasne, ozvem sa." usmeje sa. "Piješ niečo?" opýta sa. (nevšimla som si, či si si niečo objednala)

Becca: "Máte pravdu." usmeje sa a celkom úspešne sa jej podarí nezačervenať. "A ako sa máte vy?" zmení radšej tému.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky