I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod golux » stř úno 03, 2010 7:31 pm

Bodie: snídaně do postele? No, to by se mi docela líbilo... uličnicky se zasměje Já totiž ráno hodně snídám a tohle by mi docela vyhovovalo. Ale jen výjimečně, rozhodně ne každý den... zase se zasměje A já vás na oplátku pozvu k nám na játrovou paštiku. Protože ta, co podáváme my na Manoru, vám chutnat rozhodně bude. A jestli budete chtít, můžete ji mít taky v posteli... zcela nepokrytě koketuje
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř úno 03, 2010 7:33 pm

vypije ten dryák, co mu Severus namíchal, a světe div se, ono to docela funguje Tedy, milý příteli, musím říct, že je mi nějak čím dál tím hůř. Asi začínám střízlivět a to se mi vůbec nelíbí. V tom alkoholovém oparu mi bylo docela dobře... v každém případě mi začíná ten hejsek vadit pohodí hlavou směrem k Bodiemu
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod yohannka » stř úno 03, 2010 7:39 pm

Adelstein píše:No práááávě...+obejem ju jednou rukou a nechá ju aby se opřela a sem tam ju něčím dobrým krmí+ servat? to já ráááád...+pohladí ju nenááápadně po bříšku a trochu se zakucká smíchy při tom havěť, žanetu...+ to beru...+tlemí se+

+spokojeně se opírá a culí se jak ji pohladil+ no ale... že si byl na plese, jí radši neříkej, ještě by nám z mýtinky udělala kůlničku na dříví, žes ji nevzal s sebou +dá mu kousnout řízečku+ a... dala bych si už ty záákusečky +mlsně+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod mollyz » stř úno 03, 2010 7:40 pm

Isamun: Vy jste vážně studoval češtinu a dějepis? A dějepis kterého světa? +Vypadá nanejvýš zaujatě.+ Ale jako odborník vás můžu ujistit, že ty příšerné vlastnosti se spolu vynulují a nechci předbíhat událostem....ale myslím, že z nich bude opravdu rozkošný pár. Ale bude nás z nich bolet hlava, to jo!
Savignon? Na čištění odpadů?+Vyprskne tu trochu vína, co stihla upít. A směje se a směje.+ Nechte toho, Same, nebo se udusím.....Je to vážně dobrý víno, věřte mi! Myslím, že vaše holky měly pravdu. Styx je mimořádná hostitelka. A můj hluboký obdiv k ní, že si pustila do baráku nakovou spoustu lidí. Představte si to tady uklízet! To by se pak možná něco na čištění odpadů hodilo....Ale tenhle savignon radši vypijeme, ne? +Nechá se vzít za ruku a tu jeho jemně stiskne.+ Tak na vás taky! +Pozvedne sklenku.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » stř úno 03, 2010 7:43 pm

Beatrix píše:John: Tak v tom případě...tě vezmu na ples do Berlína...to je takový malý peklo...+koukne na něho+ Abys neškrábal? +zdvihne obočí naoko udiveně+ A proooč?

Fakt? Tak to půjdu rád... a ty si vezmeš nějaký rudý šatičky... když to bude peklo +uculí se+ mhm, protože pak bys měla odřenou tvářičku a to nechceme +skloní se a kousne ji do rtíku+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Bodie » stř úno 03, 2010 7:47 pm

golux: No, nevím, jestli játrovku v posteli snesu, ale když jí budete podávat vy, no možná se přinejmenším zkusím nechat přesvědčit *zasměje se*

Samozřejmě že snídaně do postele není něco, co se dělá běžně. Většinou jí člověk podává ráno po promilované noci *ochotně s ní flirtuje*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 03, 2010 7:49 pm

Lucius Mafoy: Skutečně to zabralo? A jak se cítíš? Dezorientace? Závratě? Nevolnost? Cokoli zvláštního? *vyzvídá ovládnut vědeckým nadšením*

Jo ten *skouzne očima k Bodiemu a znechuceně si odfrkne* Merlin ví, co je to zač, a odkud ho D.J. přitáhl. *zamračí se*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř úno 03, 2010 7:55 pm

zamyslí se Skutečně pociťuji lehkou nevolnost. A mám strašnou, ale strašnou chuť na panáka. Větší než předtím. A taky mi stoupá hladina adrenalinu... kouká na Bodieho Co myslíš, že se stane, když si teď toho panáka dám? natahuje ruku po flašce
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Isamun » stř úno 03, 2010 7:58 pm

Molly: (ne, bohužel, jenom vtip z Cimrmanů, z Aktu: "nejsem odborník, mám češtinu - dějepis, ale TO je obraz" :D. udělali jsme z něj nepraktikujícího architekta. ať není úplně prolhanej...(viz Mýtinka, kde koketuje s jinou kráskou - sviňák :lol: )
myslím, že kdo přežije Tir ve zdraví, je hoden v každém případě obdivu. + usměje se při přípitku+ tak další přípitek můžeme věnovat velkorysé a odvážné hostitelce. ale co vy? máte tři sestry... višňový sad a strýčka Váňu taky? povídejte něco o sobě. já třeba mám rád cestování, ale nijak zvlášť mi nejdou jazyky. ještěže máme kouzelná řešení. a mám rád hudbu. co vy?
Naposledy upravil Isamun dne čtv úno 04, 2010 4:47 pm, celkově upraveno 1
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 03, 2010 8:01 pm

Lucius: Ožereš se *pokrčí rameny a nalije panáka sobě i Luciusovi* Ještě to má nějaké mouchy, ale v podstatě to není nikterak životu nebezpečné. Jinak bych ti to nedával. *ujistí ho*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky