I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod golux » stř úno 03, 2010 8:02 pm

Bodie píše:golux: No, nevím, jestli játrovku v posteli snesu, ale když jí budete podávat vy, no možná se přinejmenším zkusím nechat přesvědčit *zasměje se* Samozřejmě že snídaně do postele není něco, co se dělá běžně. Většinou jí člověk podává ráno po promilované noci *ochotně s ní flirtuje*

Tomu tedy nevěřím. To byste vypadal úplně jinak... Takovouhle snídani každé ráno... směje se Protože vy vypadáte, že se milujete každou noc... ztiší hlas a kouká mu do očí
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Bodie » stř úno 03, 2010 8:07 pm

golux: Někdy jsem přes noc v práci. A často stěží stihnu ráno snídani, takže...*uličnicky se culí a před jejím pohledem neuhne*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř úno 03, 2010 8:09 pm

Severus: Já ti věřím. Tvoje lektvary fungují vždycky. Ale opilému mi bylo líp kopne do sebe panáka Můžu ti říct, že si taky někdy připadám starý. Už se ani nestačím se všemi seznamovat. A co horšího, málokdo mi prokazuje úctu, jakou si zasloužím. Skoro všechno jsou to mudlové, kteří nevědí, kde je jejich místo. Dokonce se nám v některých podnicích i zakazuje kouzlit. Proto piju, abys věděl nalije si další sklenku
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod golux » stř úno 03, 2010 8:10 pm

Bodie: Vaše práce musí být fascinující, když pro ni dokážete tolik obětovat. Vaše partnerka musí být velmi tolerantní. Nebo snad partner? koukne na D.J.
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 03, 2010 8:14 pm

Lucius: Kde jsou ty doby, kdy byli Smrtijedi někdo a všichni se před námi třásli strachy *posteskne si trochu nostalgicky a doleje si pití*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Asher » stř úno 03, 2010 8:15 pm

Styx píše:+roztomile pozvedne jedno obočí+ Čemu vděčím za to, že jsem ve vás rozhořela tu doutnající jiskru? +lehce zvlní koutky rtů+ Jenom abych věděla, čeho se mám vyvarovat, aby ta malá jiskřička nevzplála mohutným ohněm. Věřte, drahý Ashere, že jen velice nerada bych vás měla za svého nepřítele +hledí mu směle do očí a uvědomuje si, jak jsou nádherné a uhrančivé+ Prozradíte mi, čím se odlišuji od ostatních? +usměje se okouzlujícím úsměvem+

No upřímně ani nevím, čím, ale jednak jste krásná, ale hlavně se s vámi hrozně příjemně povídá. Mám chytré a duchaplné ženy. Usměje se. A myslím, že aby jste si ze mě udělala nepřítele, musela by jste provést něco oppravdu hrozného. Pousměje se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Lucius Malfoy » stř úno 03, 2010 8:20 pm

píchne Severuse prstem do prsou No právě. Jen se teď rozhlídni kolem. Je nás tu několik Smrtijedů. A co dělají ostatní? Smějou se, pijou, jedí, konverzujou, koketujou vrhne temný pohled na golux a nikdo se neschovává, nikdo se netřese strachy, všichni jsou v pohodě rty mu zvlní ošklivý zhnusený úšklebek. Dřív nikdo nevěděl, co Smrtijed udělá. Dnes jsou si všichni příliš jisti, že neudělá nic...
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Bodie » stř úno 03, 2010 8:23 pm

golux: Fascinující? Nevím, jestli to je to slovo, které bych použil. Někdy je příšerná, někdy nesnesitelná, ale nedokážu si představit, že bych dělal něco jiného. Asi ani nechci. Bohužel to není druh práce, která se slučuje se soukromím životem. Je prakticky nemožné narazit na ženu, která by měla pochopení, když musím uprostřed rande odejít.

D.J.? *usměje se* Je to kamarád, opravdu dobrý kamarád. *uculí se*
I was born tall, dark, and beautiful--and engagingly modest, of course.
Bodie
NEaktivní

Příspěvekod Severus Snape » stř úno 03, 2010 8:26 pm

Lucius: Jestli to není tím, že Smrtijedi jsou dneska spíš pro legraci. Každý ženská chce mít v posteli aspoň jednou Smrtijeda - jako by to byl plyšový pes. A všude se tu pohybuje jakási cizí sebranka, která se holedbá, že je pomalu mocnější než Brumbál a Pán zla dohromady. Anglie se stává podivným místem *zavrtí hlavou*
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Tony Dolohov » stř úno 03, 2010 8:35 pm

Rebecca Altamirano píše:No takový je už život a upřímně, ani jsem nečekala, že by jsme spolu mohli být na věky. Pokrčí rameny. Přece jen u nás to není až tak relativní pojem a upřímně, být s jedním člověkem třeba tisíc let? Otřepe se. Nuda přímo hrůzostrašná. Uculí se. Opravdu? A kterápak je ta šťastná? Zvědavě se rozhlíží. No a no, přesně to by mohl zjistit. Ovšem za předpokladu, že by to vůbec chtěl vědět, že? Ušklíbne se.

Jistě, chápu, jsem toho názoru, že je nutností zpestřovat si život všemi možnými způsoby, jinak by byl nudný a fádní. Na druhou stranu, je dobře, že je tak daleko, máte volnost a svobodu. Což je zajisté výhodou. Pro vás, i pro vaše ctitele °pousměje se a ve tváři se mu objeví rošťácký úsměv° Je to přímo hostitelka, předpokládám, že se znáte. Teď jsme si dali tak trochu volnost °zavrčí docela nepřesvědčivě° Dokážete si vůbec užívat... slastí... °uculí se potměšile° když víte, že to váš přítel vidí?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Večírky