I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Styx » stř úno 03, 2010 10:59 pm

Asher píše:Styx: to sice máte pravdu, ale právě těmi staletými zkušenostmi a řekněme i přesycením, dokážu krásu ocenit. Jsem z části Francouz a ti si na cokoliv krásného potrpí. Usměje se vpravdě francouzsky. A co by vám mělo odemě hrozit? Zatváří se jak ten nejnevinnější andělíček.

Vy jste Francouz? +vykřikne nadšením+ Tak to je úžasné! Já jsem taky Francouzka +rozesměje se+ Máme toho společného víc, než jsme oba tušili +zasměje se jeho andělskému výrazu+ Vypadáte sice docela nevinně, ale neznám vás, nevím, čeho jste schopen, tak nedokážu odhadnout, jestli mi něco hrozí. Jenom jsem byla varována, abych se nezaplétala s upíry.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř úno 03, 2010 11:06 pm

Styx: Kouzelně se usměje. Tak vidíte, nejspíš proto si tak rozumíme. Byla jste varována? Pozvedne obočí, tohle ho vážně zajímá. A kýmpak, jestli to smím vědět? Usmívá se.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř úno 03, 2010 11:13 pm

Asher: Já vám řeknu, kým a vy tu osobu zlikvidujete. Nene, neřeknu vám nic +našpulí rtíky+ Stejně je to jedno, neposlechla jsem +usmívá se šibalsky+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř úno 03, 2010 11:19 pm

Zlikviduju? Úplně udiveně. Tedy, za co mě máte, drahá Styx? Prostě mě jen zajímá, co kdo říká. Usmívá se. Přece mě nechcete tak napínat, hmm? Nakloní hlavu na stranu a upírá na ni svá husky očka.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř úno 03, 2010 11:27 pm

Asher: Odpusťte, pokud jsem vás urazila, ale není to jedno, kdo mě varoval? +nehodlá to prozradit+ Nechcete se bavit o něčem zajímavějším? +navrhne mu a přemýšlí, čím by upoutala jeho pozornost+ Jak se těšíte na své vystoupení?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř úno 03, 2010 11:42 pm

Styx: Jen se usměje její neústupnosti a nechá to plavat. Těším se docela dost. Jsem zvědavý na reakce hostů a hlavně na to, co Jean-Claude vymyslí. Usměje se. Doufám, že si ho nenecháte ujít.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř úno 03, 2010 11:54 pm

Asher: Slibuji, že se určitě přijdu na vás podívat. Tohleto si přece nenechám ujít. Jsem na vás moc zvědavá, co předvedete +mrkne na něj významně+ Přivedu sebou i pár přátel. Uvidíte, že se vaše vystoupení bude líbit. Jste nový, neokoukaný a taky... +neví, jak to říct, aby to nevypadalo jako lichotka+ něco extra.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » čtv úno 04, 2010 12:11 am

Zasměje se a ten zvuk zní téměř hmatatelně, jako by ji hladil po kůži. Tak něco extra? To je opravdu zajímavé přirovnání. Doufám, že vaše očekávání nezklamu a stejně tak vaše přátele. To bych opravdu nerad. Usměje se. Teď mě napadá, nemáte žízeň? Nebo hlad? Zeptá se s úsměvem. Upřímně, mě docela...vyprahlo. Uculí se na ni.
Asher
Upír

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv úno 04, 2010 12:17 am

Becca: Ne, nemám moc přátel. Nedůvěřuji lidem a spousta lidí má ze mne strach a respekt a vyhýbá se mi, nemám moc dobrou pověst °ušklíbne se, že mu je to jedno° Jestli je to vaše vystoupení ve Slastech taková podívaná, někdy zaskočím. Miluji nebezpečí a strach druhých °pozorně poslouchá její sugestivní popis a na kůži cítí dotek její moci, aniž by k němu natáhla ruku, trochu se zachvěje, ale pak se proti cizí moci obrní magií° Odhadoval jsem vás na vášnivou a náruživou ženu, vidím, že jsem se nespletl °pousměje se° Nikdy jsem své přítelkyni nebyl nevěrný. Ale poslední dobou mě neustále odmítá a nedává mi na výběr. Připadá mi, že jí je to úplně jedno °uvědomí si, že se jí svěřuje° Promiňte, že vás obtěžuji svými problémy. Vraťme se zase k příjemnějším věcem. Už vám někdo řekl, že jste neodolatelná?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv úno 04, 2010 12:30 am

Tony: Já také zrovna nemyslela hromadu "přátel", ale třeba jednoho dva, kterým důvěřujete a riskoval by jste pro ně život. Někoho takového určitě máte. Usměje se. Máte tedy dobrý odhad na lidi, když jste mě tak odhalil. Mrkne na něj. Určitě přijďte, myslím, že nebudete zklamaný. Pozorně mu naslouchá a pousměje se. Mě vůbec neobtěžujete. Neodolatelná? Pozvedne obočí. No je možné, že během té spousty let něco takového padlo, ale člověk už to pak moc nevnímá. Samozřejmě pokud to neříká někdo tak pekelně přitažlivý jako vy. Uličnicky na něj mrkne.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Večírky