I. Hříšný ples

Moderátor: Styx

Re: Zrcadlový sál - PLES

Příspěvekod Neferet » čtv úno 04, 2010 9:22 pm

Tony: +jen s úsměvem obrátí oči vsloup, když se zasměje, celou dobu se mu dívá do očí a mírně se usmívá+ Moc dobře. +pochválí ho a opět kolem něj začne kroužit, hudba začne zrychlovat, tak zrychlí i ona, při tanci jako by vzduch kolem nich mírně jiskřil, díky její volně vyvolané magii, která se o ně otře jako lehký vánek, mírně se k němu přitiskne a vede ho chvíli ladnými kroky, na to se od něj nečekaně odtrhne, udělá několik neuvěřitelně rychlých otoček a na poslední tóny hudby se elegantně ukloní, rychle ovládne svoji moc a pomalu jí stáhne zpět do sebe+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv úno 04, 2010 9:24 pm

Adelstein píše:yohannka:
+hladově řízek málem sežere i s její rukou a odloží jejich talířky+ nemusí taky vědět všechno... +že jí to určitě neřekne!+ tyhle? +začne na další megatalíř nabírat různý jogurtový zákusečky, i klasickou brambůrku, větrníček, indiánka - a sou to takový menší, takže se dá ochutnat od všeho, pak na druhej talíř uřízne kusy dortíků a orve jim tam marcipán+ áááá! +dává jí růůůžičku marcipánovou+

jhoooo na to se těším už týden... +nejedla kvůli tomu sladký+ to je krása! béééé +otevře pusenku a zdlábne růžičku+ bože.. to je +tváří se megablaženě a vlepí ádovi pusu na tvář+ a teď zákusky! +veme si yoghurtovej+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Abruzzi » čtv úno 04, 2010 9:28 pm

Beatrix píše:John:
Ale cudnýýý peklo! +směje se+ Ty seš ale ohleduplnej! +dá mu pusinku+ Ale nebude ti to moc platný, protože tu asi umřu hlady! +zatváří se zničeně a táhne ho k jídlu+

cudný peklo neznám! +směje se a jde ke stolům+ v tom případě musím přispěchat s první pomocí... třebááá, tohle? +nabere nějaký malý bramboráčky výborný a dá jí ochutnat+
Bůh má pro každého z nás plán...
Abruzzi
Security

Příspěvekod Adelstein » čtv úno 04, 2010 11:38 pm

yohannka: +usmívá se a zálibně ju sleduje a pohladí ju prstíkem po tvářičce+
eee..+vzpamatuje se z okouzlení+ záákusky, jo...+ukousne jí málem i prsty- i když mu nenabízela+ hmmmh! výbornej!
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » pát úno 05, 2010 11:42 am

Leo: heej ty máš zuby! +směje se a taky si hryzne+ žejo, famoozní +otře mu prstíkem ze rtu kousek yogurtíku a olízne si ho+ koukej, Bea s Johnem už taky zaparkovali u jídla +směje se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Adelstein » pát úno 05, 2010 1:13 pm

yohannka:

a dokonce ještě vlastní! +směje se+ jídlo je prostě nejlepší! +a ti dva navíc nejspíš zaparkovali definitivně+ třešničku? +krmí ju višničkou v alkoholku se šlehačkou+
Das Leben ist tödlich.
Adelstein
Security

Příspěvekod yohannka » pát úno 05, 2010 1:56 pm

Leo: vlastní po tom všem? +usmívá se a třešničku elegantně spapá+ mhmm... famooozní...+pohladí ho po ramínku+ možná bysme měli už jít.. teda aspoň já, jestli tu máš ještě nějakou práci. +hlídat johna a beu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Isamun » pát úno 05, 2010 3:21 pm

mollyz píše:Isamun: +Nastaví mu rameno tak, aby ho případně použil, kdyby se už chystal plakat. Uzme jednohubku a strčí mu jí do pusy.+ Jo, zapomněla jsem říct, že opravdu ráda vařím, takže až bude krb plápolat nakrmen mizernou literaturou, můžeme si na ohni něco upéct. A když ovládáte těch devatero řemesel...třeba umíte něco ulovit (tedy k jídlu). +Usmívá se a docela se jí ta představa společné pohodové budoucnosti líbí.+ Rockovou hudbu...no někdy taky ráda. Hodně je to od nálady, jak se ráno probudím. Rock poslouchám většinou, když se probudím špatně....+A podívá se na něj tak, že jako s ním by se jí to nestalo.+
A máte rád netopýry? Miluju netopýry a taky plazy... Máte vůbec rád zvířata? A co čtete za knihy, aby mi něco z mé knihovny zbylo. Je v ní dost odborných knih, které by vás asi nebavily, ale mám i dost slušnou sbírku poesie a prózy. +Málem upadne, když do ní vrazí procházející Eternity.+

Molly: +obejme ji kolem pasu a skloní se k jejímu rameni tak, že jí dýchne na ouško, trošku zavadí nosem o krk, jak se blíží k rameni a pečlivě si prohlíží její výstřih+ ano, to by šlo. +zase se narovná, ale nepustí ji z objetí.+ Máte uhrančivé klíční kosti. Tlačily přímo božsky! +usmívá se na ni a trošku jí hladí po zádech+ ale z té pozice se mi rýsovaly i mnohem pohodlnější lokality… +malinko si ji přitáhne blíž. A poslušně žvýká jednohubku, co dostal a pohledem loudí o další. Když ho Molly krmí, snaží se jí chňapat pusou po prstech, dotknout se jich rty.+ Vaříte? No to je mi pěkný povahový rys! Jo, zapomněl jsem vám říct, že opravdu rád jím. +s úsměvem ji napodobuje.+ Lovit, hmmm, +rozhlíží se kolem po sále+ máte na mysli někoho konkrétního? No nejčastěji lovím v lednici – ale v přírodě? Ale ano, onehdá jsem nalovil něco bobulí a kořínků a podobně. A od masa to byli, myslím, šneci? +zamyšleně pokývá hlavou – je poznat, že kecá, aby bylo veselo.+ ne, netopíry nelovím ani nejím – docela se mi líbí. Jednou jsem Netopýra i slyšel, ale zase tak skvělý to nebylo… hehe, nebojte se, knihy pálím jen v dobách temna. A odbornou literaturu uznávám, jednak mám po předcích asi tunu statických, matematicko-fyzikálních a jiných tabulek a potom kolem mé sestry je různých papírů a knih taky jak nastláno a nesmím přeložit stéblo, jinak řve jak tygr, že nic nenajde ve svém geniálně organizovaném chaosu…+ vypráví a v tom se srazí s Et +fuj tajbl! My o vlku a vlk v zádech!
Isamun
NEaktivní

Příspěvekod mollyz » pát úno 05, 2010 3:58 pm

Isamun: +Nakrmí ho ještě další jednohubkou a když se mu nelíbí na rameni, s mírným povzdechem mu nabídne plnější partie na odložení těžké hlavy. + No, to jste teda lovec k pohledání...+šeptá a rty se dotýká jeho vlasů+...šnečci na bobulích? To nevím, jestli by vám vlastně chutnalo. Tak dobře, na lov půjdu já - nejspíš do obchodu a vy budete ochutnávat...a mýt nádobí. +Když ji tak pěkně drží, tak ho pohladí po zádech a užívá si toho úžasného mužského těla.+ A netopýři se mě nejí! Netopýři jsou moji miláčci. S netopýry se ráda mazlím a s hady taky. +Sjede mu rukou po zádech jako když se vlní had.+ Matematicko-dyzikální tabulky? +Otřese se.+ Byl jste tím v dětsví mučen? U mě se o to pokoušeli, ale byla jsem neústupná a nic z toho se mi do hlavy nedostalo. Já mám spíš biologické knihy a ty mi, prosím, nepalte...i když doba temna může nastat každou chvíli. +Otočí se po Et. +Budeme dělat že tu jako není? +A jak se po něm otočí zpátky, ústy se srazí s těmi jeho..+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Eternity » pát úno 05, 2010 4:11 pm

(já vám dám "budeme dělat, že tu není" ! :D )

ahoj, Same. Jak fujtajbl? I ty lichotníku. Ahoj, Molly. +mrkne z jednoho na druhého a usměje se, jak jí to dojde+ dej si na něj pozor. Je to sice zlatíčko, ale přeci jen chlap. Jinými slovy – byli jste varováni. +pošeptá jí a mrkne na ni.+ Sam: +tiše mu řekne+ měj se pěkně, chovej se – no chtěla jsem říct slušně, ale raděj to nechám na tobě, jenom prosím tě mysli hlavou. Ať už se pustíš do čehokoli. +a hlasitěji dodá+ dobře se bavte a taky se časem ukaž doma. +a to už Et přináší Morfeus něco k pití a bere ji za ruku a někam táhne+
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Eternity
VIP Member

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

PředchozíDalší

Zpět na Večírky