Aubrey píše:yohi: tak celým jménem, říkáte...* protáhne a chvíli zamyšleně sleduje zmíněnou na parketu s Asherem...*to nechtějte vědět...nerad bych zkazil vaši nevinnou duši..*usměje se na ni mrazivě a pozoruje ji, jak papká* ne, nezdržujete...*řekne tiše a natáhne ruku, palcem ji jemně setře ze rtu drobeček čokolády, spolu s bříškem prstu ji po rtech přejede slabě i mrazivá moc, ale jak dá ruku pryč, je i ten závan pryč* to co bych s některými zamýšlel...nemohu udělat tady a teď...takže..mám volno..*znovu mu po rtech přeběhne malý chladný úsměv* pár let k dobru? *zadívá se na ni.../no, to si taky myslím..když se čarodějové dožijou víc, že../*
mhmm +přikývne a taky se tím směrem zadívá+ Manori to ale sekne.. +lehce záávistivě+ moji nevinnou duši? +usměje se tomu trošku+ tak to jo.. +koukne na něho až máálem do očí, jak jí setře ten drobeček, ale včas se zastaví, lehce se zachvěje a jak ruku oddělá, tak si rtík olízne+ emmmm... zdá se mi to, nebo.. nebo jste +přemýšlí jak to vystihnout a zároveň neurazit+ ... zklamaný, někým.. naštvaný? +pozvedne obočí+ mhm.. +přikývne na těch pár let+ mám k tomu jisté.. dispozice +moc to nerozvádí že je čarodka+