Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod yohannka » sob říj 30, 2010 12:11 am

Aubrey píše:Co už...*znovu pokrčí rameny a mžikne očima po její ruce, ale netváří se, že by ju chtěl zakousnout...spíš tak nějak zamyšleně, pak mrkne, jako by se probral* ano, dá se to tak říct..domov..*nakloní hlavu na stranu* bydlím tady...je to pro náš druh asi nejbezpečnější zázemí(když zrovna nezlobí:))...*kývne nakonec, že jo* ta vaše mýtinka musí být speciální...*pozvedne obočí*

+jak se netváří že ju sežere, tak si oddechne a opře se pohodlně o zábradlí - de se pohodlně opírat o zábradlí?.. a kouká jak bea s krisem někam zmizli do temnýho kouta, muhehe+ a.. jinak, dřív? Kde byl váš domov? +než tu byly Slasti - koukne na něho+ joo mýtinka +usměje se+ tak ta mi změnila život. A kdybyste viděl jak sme mívali středy nahoře bez! +uculí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 30, 2010 12:17 am

+zvedne hlavu nahoru a koukne mu do očí+ Určitě budu náročná a a nesmlouvavá učitelka a proto, abys zvládl mé tempo, budeš muset být zcela fit. Ale zato si to užiješ, to ti garantuji +mrkne na něj+ Jsi opravdu silný muž, Remusi. S tolika zraněními... místo, aby sis doma lízal rány, tady tančíš se mnou +políbí ho vroucně na rty a obdivně k němu vzhlíží+

(zajímalo by mne, kolik měří Remus:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Kristián » sob říj 30, 2010 12:17 am

(Vlastně, Beatrix, stále mám ten váš leták...)

Bea: +Pohľad na ňu, keď tak naňho bezradne pozerá, ho rozhodne nenecháva chladným. Jemne jej stisne boky a pomaly s ňou tancuje v tmavej časti parketu. Len čo sa ich pohľady stretnú, najradšej by si ju tam k sebe pritisol a vyskúšal, či sú jej pery naozaj také mäkké, ako vyzerajú. K ženám sa však vždy správa zdvorilo, tak len zodvihne jednu ruku a prstami ju pohladí po tvári.+ Ste nádherná, žena. +povie potichu, no aj napriek hlasnej hudbe si je istý, že ho Bea počuje.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 30, 2010 12:25 am

tak nesmlouvavá...to se opravdu budu muset dát zase do formy..*zamrká na ni a usměje se na ni* jestli se tohle batolení dát tak nazvat...*chce pokrčit rameny, ale zarazí se na poslední chvíli* přece bych tě tady nemohl nechat samotnou...a že tady budeš, když se otevírá něco nového..to bylo víc než jasné...*zadívá se na ni něžně* tolik jsem se zase přemáhat nemusel...ale jestli ti to nevadí, pro teď bych toho tučňáčího pohybu nechal...to koleno se přece jen ozývá..*přizná po chvíli*

(noo, já bych řekla že bude...zas né nějaký obr, ale tak přes 180...to snad ani nikde nebylo zminované, jestli je nějak víc vysoký...)
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » sob říj 30, 2010 12:25 am

(Pampadampam...to gratuluju, aspoň máte něco na podpal...)

Kris: +automaticky pohne hlavou proti jeho paceně a otře se o jeho prstíky jako kočenka+ To neříkejte...+rudne pod jeho pohledem jak vánoční hvězda+ Myslím, že na mě máte neblahý vliv...nepouštím si lidi hned tak k tělu...jsem..neopatrná...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » sob říj 30, 2010 12:30 am

yohi: *při troše cviku...* Posledních pár...no, víc ...let jsem žil v Americe..St. Luis...předtím jsem byl spíš na cestách, takže se nedá říct, že bych někde měl domov v pravém smyslu slova..*zadívá se na ni* tak speciální středy..a to všichni byli nahoře bez?*uculí se zvědavě*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » sob říj 30, 2010 12:43 am

Memory píše:Nesmrtelný: "Asi nemáte s ľuďmi dobré skúsenosti, keď neveríte faktu, že nie každý baží po moci." jeho náhla zmena výrazu ju trochu zarazí, no napriek tomu povie. "Bude to asi tým, že vás všetci považujú za zaujímavého človeka, aj keď vy sa ich snažíte presvedčiť o opaku. Ale dobre, nebudeme sa už baviť o vás." povie napokon, keďže mu to tak vadí. Tiež sa usmeje a ten úsmev je úprimný. "Narodila som sa v jednom malom mestečku na Slovensku, ktorého názov nie je dôležitý." odpovie pokojne. "Ale môžete sa pýtať ďalej, ak vás to zaujíma." dodá, aby si Nesmrtelny nemyslel, že mu nechce odpovedať.

Myslím že to není zkušenostmi, nikdy jsem nebyl člověk co věří v dobrotu lidského srdce +pokrčí nad tím mírně rameny. Nedělá mu starosti že vlastně vidí svět docela pesimisticky. Její komentář přehlédne jako krajinu+ Slovensko? To bohužel neznám. To je v Evropě? +ptá se, ale nemyslí to zle. Slovensko stejně jako Čechy hold není světová velmoc+

(Remus má taky nad 180?! Božíčku já na všechny chlapi potřebuju periskop abych jim viděla do očí. Jedině že by všichni kvůli mě využili Luciusovu radu a namalovali si oči na prsa. :lol: )
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod yohannka » sob říj 30, 2010 12:49 am

+jistěě toje dilema jít si sednout na pohodlnou sedačku a opustit tak aubreyho nebo zůstat na "pohodlným" zábradlí s ním :))+
V americe? +zvědavě překvapeně+ páááni a.. jste.. rád, že ste tady, nebo byste se chtěl.. vrátit? Mhmmm +culí se+ úplně všichni, kromě hostů samozřejmě.. i já +vyprsí se hrdě+ ale už to neděláme, moc to nezabíralo +zamračí se+ mmm to teď vůči mě nezní moc pochvalně.. +protože nahý hrudníčky zabírají vždycky+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Styx » sob říj 30, 2010 12:53 am

Remus: Batolení? +rozesměje se, protože má vlastně pravdu+ Jsem společenský tvor a nemohu si nechat ujít, když se někde něco děje. Ale překvapil jsi mě, že jsi tady se mnou. Velice příjemně +pohladí ho po zádech+ Ale jistě. Děkuji za tanec +pokloní se mu a odvede si ho z parketu pryč+

(já jen, abych věděla, jak vysoko má prcek Styx zvedat hlavu:D Ale přes 180 to už je pěkné, to je tak o hlavu;))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Asher » sob říj 30, 2010 12:58 am

Manori píše:*musí se ho pevněji chytit, jak se jí trošku zamotala hlava (ehm, trošku, mno..pane řediteli..)* no minimálně...kdo by vás dva pak zlobil?*zatváří se nevinně, ale oči ji zrazují, jak si pod tím zlobením představuje jiné věci* zdá se mi to, nebo tady jeden upír vystrkuje růžky...*přimhouří oči a vrátí se z taneční figury mu zase do náruče co nejblíž, trochu zvědavá, jestli těsněji u něj bude tepleji nebo opačně*

(lach, vysublimováno)

(:D)

Přesně tak, to se ti zdá. Navzdory tomu, jak neutrálně se tváří, oči vypovídají něco docela jiného. Pevně si ji k sobě přitiskne a udělá několik prudkých otoček, až skončí u jednoho ze sloupů. Přitiskne ji zády k němu, tvář těsně u ní. Tady je jen ten nejhodnější a nejneškodnější upír, jakého si umíš představit. Zašeptá a pohladí ji po tváři.

(heh přes 180? a to není obr? :D na to už bych potřebovala štafle:D )
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre