Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 12:13 am

V tom stebou souhlasím +zareaguje na Angelovo mumlání, protože ho samozřejmě slyší+ Zejména když má tyhle šaty +koukne pod stůl na Neferetiny odhalená stehna. Na okamžik strne při jejím prohlášení a pak se rozesměje tak nahlas že to musí slyšet všichni v sále+ Lásko věř mi že tamtím kouřením taky nikomu neubližuješ +pořád se směje, takže se ten smích pokusí zapít+ Vlastně naopak. Podporuješ tím náš krevní oběh +popichuje jí. Aby mu nemohla cigaretu vrátit vezme si vlastní a tentokrát si ji dokonce i sám zpálí. Ruku jí přesune kolem ramen+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Memory » stř říj 27, 2010 12:15 am

(To na LoSe vôbec nie je podivné radenie;))

Nesmrtelný: "Asi ste sa stretli s nekvalifikovanými doktormi. Moje šitie by vám rozhodne nezahnisalo. Predovšetkým, ja by som vám to nešila, ale zacelila elixírom, je to oveľa rýchlejšie a po zranení by vám neostala ani jazvička." vysvetľuje trochu dotknuto....ale naozaj len trochu. "Nechápem, prečo o živote hovoríte akoby vám bol na príťaž." zavrtí nechápavo hlavou. "Mnohí by dali neviem čo, aby mohli byť ako vy." dopi svoj pohár a pritiahne si minerálku, aby to zas moc neprehnala. "Ak hovoríte, že zub dorastá, tak je to dobré. Ale ak by ste to chceli nejako urýchliť, zastavte sa."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 12:24 am

+podívá se z jednoho na druhého na tváři hraný pohoršený výraz, samozřejmě je slyší, když sedí hned vedle nich+ Tak na to zapomeňte. Nejsem domácí zviřátko, abych se nechala někam zavírat. +protestuje+ A co se ti na těch šatech tak nezdá? +podívá se dolu na svoje odhalené nohy+ Měla jsem na sobě i horší. +pokrčí rameny+ Vážně ne? Takže kousnutí by ti nevadilo? +tváří se trošku nakvašeně, kvůli tomu jak se směje+ Jo jasně. Stejně se mi zdá, že se tomu vyhýbáte, když jsem u toho. +je fakt, že to dělala jen jednou a od tý doby jí vždycky nasměřovali k jiné činnosti+ Očividně si vystačíte sami. +zamumlá nakonec, zdá se, že jí i trošku mrzí, ale opět potáhne z cigarety, když jí Spikeovi nemůže vrátit a když jí tak dá ruku kolem ramen, tak se k němu i trošku nenápadně přitulí+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 12:25 am

Remus: +i když měla v úmyslu vzít do zaječích, vrátí se zpátky ke stolu, Remuse přitom drží kolem pasu, ve skutečnosti ho však nenápadně podepírá. Když se oba posadí, Styx si vynutí hledět mu tváří v tvář+ Nečekej, že tě budu litovat. Nenechal sis mnou vymluvit ten nesmyslný masakr +zlobí se, musela mu to říct, aby taky věděl, co prožívala. Přesto po chvilce její přísný pohled zněžní a její ruce se ovinou kolem jeho krku+ Jak se cítíš? +zašeptá starostlivě+ Měla jsem o tebe šílený strach. Zlobím se na tebe, víš? +opírá si své čelo o jeho a usmívá se mu do očí a to právě kazí ten dojem, že by se na něj doopravdy zlobila+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » stř říj 27, 2010 12:25 am

Memory: Nezáleží jak nebo čím byste mi to sešila, moje tělo nesnese žádnou cizorodou látku +odpoví. Nechtěl se dotknout jejího ega+ A jizvi také nemám +trochu podhalí hruď, ale jen tak jak dovolují dva rozepnuté knoflíčky u krku, takže částečně odhalí hruď která je opravdu dokonale hladké nez jizev, které by člověk měl mít pokud žije pár set let+ Protože žít tak dlouho jak žije je tak trochu na obtíž, ale už se stím pomalu smiřuji +dostane další džus, asi je tu jediný kdo nepije alkohol+ Já si počkám a pořídím kousasí hračku.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 12:30 am

Nejsi? +zeptá se a zní to skoro jakoby udiveně+ Myslím že by nebylo snadné jí někam zavřít +sjede pohledem na její nohy když na ně Spike tak upozornil+ Je docela dost silná a chytrá, i když moula +neodpustí si dotat. Zamračí se, jestli to je ještě vůbec možné, protože směr kterým se stáčí hovor mu moc příjemný není. Dokonce zvažuje jestli nemá Spike v těch cigaretách marijánku když se Neferet tak odvázala.+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Asher » stř říj 27, 2010 12:33 am

Jean-Claude: Úsměv se mu rozšíří. Možná abys mezi všemi těmi intrikami nezapoměl na své skutečné já. Odvětí s úsměvem, který postrádá obvyklý nádech civilizovanosti. Nakloní se blíž. A možná proto, že to tak prostě je. Usměje se a je to zas hodný blonďatý upírek:P
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Memory » stř říj 27, 2010 12:35 am

Nesmrtelný: "Vy sa proste chcete tej nemocnici silou-mocou vyhnúť." skonštatuje pobavene. Počúva čo jej hovorí, napokon len musí povedať. "Ste skutočne jedinečný človek, Nesmrtelný. Nič iné, čo povedať, ma nenapadá." usmeje sa. "Rozmýšľali ste o mojom návrhu? Že by ste sa dali na medicínu?"
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 12:36 am

Tak se použije kouzlo +navrhne a zní to tak jakoby skutečně plánoval jí někam zavřít+ Dole do klece by se nám vešla, vlastně by tam měla místa víc neý dost a už by nám ji nikdo neukrad +přitáhne si jí bezmála na klín+ To víš že vadil, ale narozdíl od člověka bych se s toho vykřesla +řekne docel aklidně, ale trochu se přitom otřese když se mu na mysli dostane jistá představa+ a pak bych tě za to nařezal +dodá zase zvesela+ Jestli chceš vědět za jak dlouho bych byla zase fit, zeptej se jeho +kývne k Angelovi+ Toho už kde kdo nakopal mezi nohy... Hmm tak už mám odpověď na ledsjaké otázky +ušklíbne se+ Už toho necháme když tě to tak děsí +samozřejmě toho nenechají, ale budou se alespoň zamikat+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Ares » stř říj 27, 2010 12:38 am

Lanevra píše:°Trochu se lekne když na ni Ares promluví. Je tu prostě moc upírů na to aby byla klidná° Já jsem přeci vždycky sama °podotkne trochu překvapená tím že to neví° Moc lidí tu pořád neznám a sama se nikomu představit neumím. Společenská konverzace není to co ovládám °vysvětluje° Kdyby se tu divoce tancovalo bez oblečení tak se seznámením nemám problém °ponoří se trochu do vzpomínek°

Tváříš se velice vylekaně, krásko. Co se děje? Nemůže si nevšimnout, jak je Lana nervózní. A co ta tvoje přítelkyně, co se jmenuje po řece v Hádu? Ta tu předci také je, nebo ne? je si jist, že někde Styx zahlédl.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre