Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Manori » sob říj 30, 2010 1:13 am

(lách, jakej obr? vezmu štekle a 180 v pohodě "dorostu":D)

*jen mrkne a už stojí zády ke sloupu (cha a tam ji uváže a rituálně obětuje, aby DM šlapal, ne?:D), prudce se nadechne a chvíli ho zkoumavě pozoruje* když to říkáš ty...*špitne* já jen, že neškodný a upír mi nejde moc dohromady..*mroukne a opře se mu tváří do dlaně* ne že by mi to vadilo...*mrkne* ale ten studený sloup na zádech mi teda vadí..*zamrčí nespokojeně* copak bude ten hodný upír dělat, když mu partnerka u sloupu vytuhne, hm?*pozvedne obočí, tvář blízko jeho*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Aubrey » sob říj 30, 2010 1:18 am

yohannka píše:+jistěě toje dilema jít si sednout na pohodlnou sedačku a opustit tak aubreyho nebo zůstat na "pohodlným" zábradlí s ním :))+
V americe? +zvědavě překvapeně+ páááni a.. jste.. rád, že ste tady, nebo byste se chtěl.. vrátit? Mhmmm +culí se+ úplně všichni, kromě hostů samozřejmě.. i já +vyprsí se hrdě+ ale už to neděláme, moc to nezabíralo +zamračí se+ mmm to teď vůči mě nezní moc pochvalně.. +protože nahý hrudníčky zabírají vždycky+

*cha...tak taky se může přesunout s upírkem někam pohodlnějc:)..přikývne* vlastně jsem rád...tam pro mě začínalo být poněkud..horko..*ošije se* tak všichni...*a když se vyprsí, tak se mu zablýskne v očích* nezabíralo? A to vám tam chodí jen slepí a impotentní? *podiví se docela upřímně* tss...taková zákaznická nevěčnost...*nakrčí nos nad tím, že se lidi nechytali na hrudníčky*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » sob říj 30, 2010 1:19 am

Styx píše:Remus: Batolení? +rozesměje se, protože má vlastně pravdu+ Jsem společenský tvor a nemohu si nechat ujít, když se někde něco děje. Ale překvapil jsi mě, že jsi tady se mnou. Velice příjemně +pohladí ho po zádech+ Ale jistě. Děkuji za tanec +pokloní se mu a odvede si ho z parketu pryč+

(já jen, abych věděla, jak vysoko má prcek Styx zvedat hlavu:D Ale přes 180 to už je pěkné, to je tak o hlavu;))

Právě proto jsem věděl, že tady budeš...a překvapovat tě, to je můj cíl...*usměje se, nechá tučnáčího tance a vrátí se s ní na bar (dále tedy tam)*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod yohannka » sob říj 30, 2010 10:57 am

+aspoň tam mají výhled na tanečníky+ horko? ale aleee +uculí se+ život upíra není žádný med, co. Mm já v Americe vlastně.. ani nikdy nebyla +zamyslí se+ přitom bych se tam mohla mrknout třeba hned, ale.. nikoho tam neznám, tak třeba někdy v budoucnu +pokývá hlavičkou+ jo nevděční byli +našpulí pusinku+ člověk se snaží zavděčit a nix. A vůbec, dobře jim tak +uculí se+ a vůbec.. nechcete abych vám donesla toho ledňáka? Byla bych zpátky cobydup a aspoň byste si trochu osladil párty +mrkne na něho.. aby nebyl smutneej, naštvanej+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » sob říj 30, 2010 1:31 pm

yohi: *cha, pravda, strategické místo:)* no ano..až moc..*zašklebí se*lítající stříbrné kulky kolem hlavy mi nedělají na nervy zrovna moc dobře...*což vyzní trochu absurdně, vzhledem k tomu, že má stejně trochu o kolečko víc* nikdy nevíte...já si taky nemyslel, že se dostanu zrovna sem...*rozhlídne se* to jsou dneska lidi...*přikývne na tu nevděčnost a vyzní to trochu "staře"* jako teď hned?*zatváří se mírně překvapeně* pokud to není jen úhybný manévr, jak prchnout...*změří si ji trochu divokým pohledem, že jemu nikdo utíkat nebude, ale pak toho nechá* ale jsem na to docela zvědavý...
Aubrey
Upír

Příspěvekod Asher » sob říj 30, 2010 1:42 pm

Pousměje se a přitiskne si ji zas k sobě, rukama jí sjede po zádech dolů. Nevytuhne, protože to není žádná přejemnělá květinka. Zavrní a bříšky prstů jí pohladí po páteři. Dívá se jí do očí, na rtech sebejistý úsměv. Nebo se snad pletu? Nakloní nepatrně hlavu na stranu.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod yohannka » sob říj 30, 2010 1:54 pm

jáj, tak to tam bylo opravdu horko! +vykulí očka+ mmm tady je.. takové, jakbychtořekla, tolerantnější prostředí, se mi zdá +jako celý Los+ což je dobře. Mhmmm +uculí se od ucha k uchu+ teď hned a budu tu dřív než řeknete borůvkový koláč. A nebojte prchat se mi od vás.. em.. odsud zrovna nechce +no ten divokej pohled, toje yohannka poslintaná hned.. i když, ona ten pohled vidět nemůůže!+ a.. máte nějakou oblíbenou krevní skupinu?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob říj 30, 2010 2:03 pm

*přivře trochu rozechvěle oči, ale pohledem neuhne* ne, to není... a i květinky mohou mít trny..*vydechne mu do toho sebejistého úsměvu* takže ne..nepleteš..zase...*na okamžik sjede pohledem k těm jeho lákavým rtům a pak se mu zpátky zadívá s úsměvem do očí* překvapí tě vůbec něco ještě?*napadne ji*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Kristián » sob říj 30, 2010 3:02 pm

Bea: +Keďže vidí, že Bei jeho dotyky nevadia, skôr naopak, vykúzli na tvári spokojný úsmev. Zahrabne jej rukou do vlasov a veľmi opatrne, aby sa Bea kedykoľvek mohla odtiahnuť, si ju pritiahne bližšie. Pritom sa trochu nakloní, takže ich pery sú takmer tesne u seba.+ To trochu ste. +pripustí, ale usmieva sa pritom.+ Čo ak by som bol napríklad nájomným vrahom? +šepne jej do pier.+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Aubrey » sob říj 30, 2010 3:14 pm

*lach, tak divoký výraz, ten snad aspon zahlídne* to je...*přikývne a tiše se rozesměje* tak to jsem zvědav...*tváří se spokojeně, že mu nemíní prchnout* nechám se překvapit...*na tu skupinu*
Aubrey
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre