Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 5:58 pm

Remus: Uf, to se mi ulevilo +oddychne si se smíchem a zadívá se mu zvědavě do očí+ Ale můj zájem je čistě medicínský. O nic vedlejšího nebudu usilovat +s úsměvem slibuje nesplnitelné+ Slyšela jsem, že tam byl s tebou Sirius +trochu zvážní+ Jak se mu daří? +uzme jednu obloženou mísu z tácu kolem proletícího číšníka a položí na stůl+ Najez se, určitě ti vyhládlo:).

Nef: +jak ji Nef tak srdečně obejme, trochu sebou cukne, klíční kost není ještě zcela zahojena. Nechá si představit Neferetiny kluky a každému podá ruku+ Moc mě těší pánové. Jsem ráda, že konečně poznám ty, kteří udělali Nef šťastou a o kterých jsem už tolik slyšela +významně se ušklíbne+ Proč ne, ráda s vámi chvilku posedím
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 27, 2010 6:46 pm

Styx: jistě jistě..to ti tak věřím...*cvrnkne ji do nosu* čistě medicínský..*odfrkne si a pak přikývne* ano, požádal jsem ho, aby mi dělal sekundanta...kdo jiný taky, že.*usměje se* nevypadal zle..*zamyslí se* ale neměli jsme moc čas se vybavovat, tak jsem toho vlastně ani moc nezjistil...ani nevím, kde teď bydlí...*trochu si povzdechne* máš strach, že umřu hlady, když se nebudu dvě hodiny něčím cpát?*uculí se a nenápadně se z toho jídla vymlouvá:)*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 7:31 pm

Remus: Snad se mě nebojíš, vlčku +zavrní mu do ucha jako přítulná kočička a utáhne paže kolem jeho pasu+
Škoda, že jste se Siriusem neměli na sebe čas. Určitě byste si měli co řict +pokrčí rameny+ Upřímně... velice mě překvapilo, že Sirius šel proti Regovi. Jasně, proti tobě by nikdy nešel, ale... mohl to odmítnout. Zdálo se mi při jedné akci... to už je dávno... že si začali docela dobře rozumět. Vím, jak Regulusovi záleželo na tom, aby s ním navázal vztahy. Je mi ho moc líto +skloní smutně hlavu+
Víš, že vlkodlak potřebuje pravidelný přísun masa +uculí se, to by v tom byl čert, aby z něj nevytáhla, že má v žaludku celou kachnu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 8:32 pm

+Je s toho představování doslova "nadšený", ale stiskne Styx ruku a zvedne se jak káže dobrý prav+ Těší mě +koukne na Nef při tom "přítel" ale nijak to nekomentuje+ Taky jsem o vás hodně slyšel +veskutečnosti o ní Neferet vlastně skoro nemluvila, ale říct to je slušné. Zase se posadí. Nebude zrovna dobrý společník+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 8:36 pm

+Ruku jí stiskne, ale ke vstávání se nemá. Dobré mravi sice zná, ale moc je nerespektuje+ Rád tě poznávám +ušklíbne se na Neferet+ Přítel? Říkáš to jako bych byl kamarádka ze střední. Budem probírat Jonyho Deppa? +mručí Neferetiným směrem+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » stř říj 27, 2010 8:39 pm

Styx píše: Nesmrtelný: Dobrý večer, příteli +s milým úsměvem se na něj otočí+ Vidím, že nevynecháte jedinou příležitost společensky se vyžít +podá mu ruku na přivítanou+

Styx: Dobrý večer +zvedne se aby Styx políbil ruku+ Těší mě že jste se zastavila, když jste opět tak žádaná +povytáhne jí židli a čeká až se na ni posadí, pak teprve si taky sám sedne+ Ne, to skutečně nevynechám. JSem prostě takoví společenský tvor. Myslím že stejně jako vy.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 8:45 pm

+protočí oči nad Spikeovou poznámkou+ Promě zamě. Depp je docela fešák. +zašklebí se na něj+ Fajn, uvedu to na přesnější míru. +zamručí, právě proto nesnáší tohle seznamnování+ Jsou moji milenci. +řekne Styx, aby kluci byli spokojenější, i když si je docela jistá, že alespoň Angel bude ještě víc nespokojenej+ Spokojení? +mrkne z jednoho na druhýho, aby zjistila jak se tvářej+

Styx: Už je ti líp? +zeptá se, nechce se jí zmiňovat assassina jelikož kluci o ničem nevědi, ale chce vědět, jak se Styx daří+ Chtěla jsem se za tebou stavit, až ti bude líp, ale nějak si mě předběhla. +omluvně se usměje+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř říj 27, 2010 9:06 pm

Jason píše:(néé, zlou schízu schízy neprobouzet..ta má sebevražedné sklony...:D)
*sleduje její pohled* pravda...Tak mě napadá, ten, kdo nám odává chlast, musí být v pěkným balíku...když si vezmeš, kolik se toho tady vypije...*pohrává si se sklenkou* v příštím životě budu obchodník s chlastem. Přímo u zdroje, odbyt pofrčí...pf..*lupne do sebe panáka*

(joo to teda má:D ještě nás přivede do hrobu:D)

To asi jo. Zamyslí se nad tím. Ale jsou to hrozný lemplové, furt je musím honit, ať si pohnou a dodávaj včas. Občas mě fakt štve, že jsem tak hodná holka. Zašklebí se a kopne to do sebe taky, načež si neprodleně objedná další, pro Jasona samozřejmě taky:)
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř říj 27, 2010 9:07 pm

Jean-Claude píše:to se nesmíš nechat nachytat při intrikaření *zatváří se* ale stačí trocha cviku, diplomacie a dobré kontakty...zbytek pak už jde sám...*pokrčí ledabyle rameny, jako by o nic nešlo*

Pokýve souhlasně hlavou, ale v očích mu pobaveně blýská. Jo hlavně trocha cviku...pokud možno pár set let, viď? Popíchne ho s úsměvem a upije speciálky.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Lanevra » stř říj 27, 2010 9:12 pm

Ares píše:Rukama se opře o pult takže teď má Lanu jakoby v kleci. Pohledem najde přítomné upíry. Každý z nich se s někým baví. Tady ti nebezpečí nehrozí, krásko. líbne ji zlehka na krk. Jo, chtěl jsem říct něco takového. ušklíbne se. Napřímí se a sedne si na židli vedle ní. U číšníka ji objedná sklenici ginu. Podívá se směrem co Lana. Vypadá to tak. Přikývne. Vezme do ruky sklenku a naráz ji vypije. Co bys řekla troše tance? s úsměvem si ji prohlíží. V tak krásných šatech bys neměla jenom sedět.

Trochu ho svědí na zátylku, jakoby ho kdosi pozoroval. Když se ale po chvíli rozhlídne, nikoho nevidí.

°Zaškaredí se°To už mi taky říkala, než mi vrazili kudlu do zad °vodka už jí došla, tak si pro změnu obědná nějaký koktejl° chceš mi spůsobt srdeční rozběh? °vtipkuje s úsměvem° Jestli máš dostatečně pevné boty a trpělivost, tak klidně °z jejím tanečním uměním to vůbec není tak zlé jak dělá, vlastně to umí, jen se vymlouvá°

Styx: °není bůh tak ju slyší přicházet° Přátele nebo druha? +myslí samozřejmě Remuse° (A už není sama, ale což, tak se rozdvojí°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre