Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Jason » stř říj 27, 2010 9:32 pm

*rozkašle se* ehmm...hodná holka, jo?*zavlní obočím a nakloní se k ní* tu si představuju trochu jinak...teda..moc často si takovou nepředstavuju...*opraví se, pak se podívá na panáka pití, že už začíná nějak moc kecat zase*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jean-Claude » stř říj 27, 2010 9:35 pm

Asher: šš...žádných pár set let...*zatváří se a koukne na Man, která hned zbystří a nasadí obličej "to snad ne, vedle sedí další zubatý"* a je to venku...*zavrtí hlavou, že se neutajil a snaží se u toho nesmát* tak co teď, lištičko..budeš dělat...*přisune se k ní blíž, takže je hezky mezi nima a nemá kam utéct*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » stř říj 27, 2010 9:40 pm

Styx píše:Remus: Snad se mě nebojíš, vlčku +zavrní mu do ucha jako přítulná kočička a utáhne paže kolem jeho pasu+
Škoda, že jste se Siriusem neměli na sebe čas. Určitě byste si měli co řict +pokrčí rameny+ Upřímně... velice mě překvapilo, že Sirius šel proti Regovi. Jasně, proti tobě by nikdy nešel, ale... mohl to odmítnout. Zdálo se mi při jedné akci... to už je dávno... že si začali docela dobře rozumět. Vím, jak Regulusovi záleželo na tom, aby s ním navázal vztahy. Je mi ho moc líto +skloní smutně hlavu+
Víš, že vlkodlak potřebuje pravidelný přísun masa +uculí se, to by v tom byl čert, aby z něj nevytáhla, že má v žaludku celou kachnu+

ne, tebe se fakt nebojím...*uculí se* ale tvých nápadů jo. Překvapilo? *zamrká* cos čekala..nikdy si nebyli blízcí...a Sirius si vždycky cenil přátelství spíš než rodiny. Obzvlášť v té jejich "vznešené rodině Blacků" *napodobí Siriusův ironický přednes..to že je j Rega líto jako přeslechne* No to vím, ale nemusí prasknout...*uzobne kousek, aby se jako neřeklo, že si vymýšlí*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř říj 27, 2010 10:36 pm

Jason píše:*rozkašle se* ehmm...hodná holka, jo?*zavlní obočím a nakloní se k ní* tu si představuju trochu jinak...teda..moc často si takovou nepředstavuju...*opraví se, pak se podívá na panáka pití, že už začíná nějak moc kecat zase*

Nono, aby ses mi tu neudusil, to by mi asi taky jen tak neprošlo. Loupne po něm okem, ale culí se. Tak...možná nejsem tak úplně hodná, ale maskuju to dobře ne? Nahodí andílkovskej výraz. Už jen ta svatozář chybí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » stř říj 27, 2010 10:40 pm

Nasadí rozpačitý výraz. Teď jsem tě prozradil... To mě moc mrzí. Blýskne mu v očích, takže mu to nikdo nežere. Hmm...to tedy není kdovíjak záviděníhodná situace. Samotná lištička, se dvěma upíry... Přes rty mu přelétne úsměv, ze kterého se podlamují kolena.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Styx » stř říj 27, 2010 10:51 pm

Remus: +úsměv se jí vytratí z tváře+ Myslíš, že mám bláznivé nápady? +zamyslí se, jestli by se vůbec dokázala chovat jako suchar+ Omlouvám se, že jsem téma Reguluse načala, nechci se už o něm bavit +položí mu prstík na rty a nechce už nic slyšet, protože ona zná Rega z jiné stránky, než Remus a Sirius a určitě by se neshodli v názorech+ Och, zapomněla jsem, že máš poškozený žaludek a já tě tady nutím jíst +stáhne k Remusově úlevě jídlo z jeho dosahu a položí starostlivě dlaň na jeho břicho+ Už je to trochu lepší? Musíš být v pořádku, čeká nás přece ta večeře +mrkne na něj s úsměvem+

Nesmrtelný: +nechá si políbit ruku+ Za přáteli se vždycky ráda zastavím. A kromě toho, vyprávíte moc zajímavě a dobře se to poslouchá +posadí se na židli, co jí galantně nabídl+ Jak vy můžete vědět, že jsem společenský tvor? +rozesměje se+

Angel a Spike: +přehlédne jejich vlažné seznámení. Není zvyklá na takovéto jednání u mužů, co se pohybují v její blízkosti, ale nehrotí to. Hlavně že se ti dva líbí Neferet:)+

Nef: Jo, už mi je docela dobře. Mem mě z toho dostala. Ty její dryjáky sice byly hrozné, ale žiju. Jo, chtěla jsem ti poděkovat za to, že ses připojila do pátrací akce +obejme ji+

Lana: Přátele i druha +uculí se+ Tonyho už znáš, jen nevím, jestli jste si byli představeni +mávne na Tonyho, jestli by nebyl tak laskavý a nepřišel za nimi+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Angel » stř říj 27, 2010 11:04 pm

+Neví co teď Neferet očekává že řekne, tak prostě mlčí. Zato stíhá Styx dlouhými, podivnými pohledy. Je to blondýnka, takže mu trochu připomíná Buffy, taky proto že jsou obě zhruba stejně staré+ Pátrací akce? +zají má hned když to zaslehne+
Človek má jen půl duše, druhou musi hledat u jiného člověka. A když jí najde je ztracen navždy.
Angel
Upír

Příspěvekod Spike » stř říj 27, 2010 11:07 pm

Neferet: Nadmíru spokojenej lásko +políbí jí krátce na tvář, protože má plno práce s dopnováním nikotynu+ Ty ses zase dostala do nějakýho průseru? +naráží samozřejmě na tu pátrací akci+

Styx: +Chvilku na ni mžourá, jak hledá v paměti+ My už sme se někde viděli že jo lásko? Určitě jsem tě někde zahlédl +postrčí ke Styx po stole krabičku cigaret+ Cigaretu? +kdo říkal že není galantní+
Proč si lidé myslí že je nezabiju když mám duši?
Spike
Upír

Příspěvekod Nesmrtelný » stř říj 27, 2010 11:13 pm

Styx: Vyprávím? +pobaveně se pousměje+ Já bych spíše řekl že je to plané vzpomýnání starce na časi dávno minulé kdy měl slávu a čest mu byla vším. Ale pokud vám to připadá poutavé drahá přítelkyně, tak vám budu z radostí vyprávě třeba celou noc. Jen byhc prosil k ránu nakrmit, abych nezemřel hlady +jao vždy cucá svoje nealko+ Pouhý odhad podnícený staletými skušensotmi. Navíc zatím nevím o akci kde ybch vás neviděl.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Neferet » stř říj 27, 2010 11:17 pm

Styx: Mem je skvělá doktorka. +usměje se+ A kotníky zpravuje skvěle. +usměje se, když si vzpomene, když jí naposledy ošetřovala+ Zlato, za to neděkuj. +obejme jí zpátky+ To je samozřejmost. Přátelům se vždycky pomáhá. +usměje se+ Musim tě varovat. +řekne, když jí Spike nabízí cigaretu+ Mam takovej dojem, že v nich neni jen tabák. +krátce se zasměje+

Angel: +chvilku ho pozoruje, jak pozoruje Styx+ Styx měla problémy, tak jsme jí pomohli. +řekne neurčitě, nějak se jí to nechce extra rozvádět, má tušení že by dostala kázení na téma, že se jí mohlo něco stát nebo tak+

Spike: Tak to jsem ráda. +uculí se, ale když jí políbí na tvář tak se usměje+ Proč bych se hned měla dostávat do průseru? +zeptá se trošku ukřivděně+ Náhodou tentokrát, jsem byla jen pomáhat.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre