Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Lanevra » úte pro 28, 2010 11:30 pm

°Sama tu byla jen jednou, takže se tu trochu zvědavě rozhlíží. Pevně si Fred drží, aby se jí neztratila a zamíří k jednomu stolku trochu stranou od baru a tudíž v koutku° Vyhovuje to tady? °zastaví se nad stolkem°Jestli ne, tak se přesuneme blíž k baru °nabídne, radši by zůstala tady ale přispůsobí se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 28, 2010 11:35 pm

+trošku se usmívá jak pitomeček a zvědavě se rozhlíží kolem následujíc Lanu, shlídne na stolek před sebou+ Jo určitě. +usměje se a přikývne+ To je dobrý, nepiju tolik, abych musela být k baru blíž. +usměje se, chtě nechtě pustí Laninu ruku a vklouzne na jedno z míst+ Vypadá to tu zajímavě. +poznamená a stále se tak trochu rozhlíží+ Už si tady byla? +asi trošku hloupá otázka, když jí Lana o podniku včera vyprávěla+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » úte pro 28, 2010 11:50 pm

°Sedne si tak že je spíše vedle Fred než naproti. Lavice jsou prostě skvělá věci° Já taky moc nepiju °pousměje se° jen když mi někdo nalívá, proto si taky nesedám k baru °zasměje se° Byla jsem tu vlastně jen jednou, když to tu otvírali. Od té doby ne, nechodím moc často do společnosti. Nemám s kým °objedná si pro sebe sklenku coly s vodkou
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » úte pro 28, 2010 11:58 pm

+položí si ruce na stůl, protože tak nějak neví co pořádně s nima+ Já piju spíš jen při zvláštních příležitostech. +pousměje se a objedná si to samý co Lana, spíš zvědavá jak to bude chutnat, než že na to má vůbec chut+ Tomu nevěřím. +zakroutí hlavou+ Určitě by se našel někdo s kým by si mohla jít.
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 12:13 am

°Položí svoje ruce těsně vedle jejích, ne tak aby se jich dotýkali, kousíček vedle° Pak bys to neměla s pitím moc přehánět, zvláště ne s vodkou a colou. To je smrtelná kombinace, hodně alkoholu i cukru a navíc kofeinu°usměje se, Fred jistě ví že díky cukru a kofeinu se alkohol vstřebává snáže do těla° Našel, to je pravda, ale myslím že bych se nepobavila tak jako s tebou °krátce jí stiskne zápěstí a zase ruku odtáhne°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 12:17 am

+pokývá hlavou+ Dám si pozor, abych to nepřehnala. +slíbí a usměje se+ Se mnou? +krátce vesele se zasměje+ Nejsem si jistá jestli jsem tak dobrá společnice. Většinou bych řekla, že jsem takový nudnější typ... protože mám nesnesitelnou tendenci sklouzávat k tématům týkající se vědy... +vysvětluje trošku překotně, aby si to Lana třeba náhodou nevzala osobně+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 12:43 am

°mírně se zasměje, jen tak zlehka°Alespoň vím kde bydlíš, tak bych tě domů dopravila °zakroutí hlavou° To mi vůbec nevadí, naopak ráda si promluvím z někým takovým °nakloní se k ní skoro až nebezpečně blízko° Představ si že si doma svítí svíčkami, nemají televizi ani počítače. Tedy Styx je nemá a u té já bydlím °svěří se nevěřicným hlasem°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 1:09 am

Děkuju... +pousměje se+ Ale nerada bych ti přidělávala práci s tím mě táhnout až do LA. +překvapeně zamrká, když jí řekně, že co všechno nemají+ Televizi? Počítače? Nic? +je vážně překvapená+ Jak to? Proč?
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

Příspěvekod Lanevra » stř pro 29, 2010 1:15 am

Mě by to práci nepřidělalo °ujistí jí měkce° stejně jsem ti přeci slíbila že se podíváme společně na ten tvůj pokoj °zase je v jejím hlase zvláštní podtón° Někdo asi něco má, pokud vím mají určitě rádia, ale jako doma to není °zakroutí hlavou a upije coly s vodkou° Proč to tak je netuším, já jsem spíše zviklá z domova na opak. Vlastně mám doma jen ty nejmodernější technické vymoženosti. Tedy... °trochu nejistě se pousměje° mám ráda i starožitnosti takže ty tam mám taky. Divná směska.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Winifred Burkle » stř pro 29, 2010 1:19 am

Oh... já málem bych na to zapoměla. +měkce se zasměje, bud ten zvláštní podton nezachytila nebo si ho nechce uvědomit+ Jaké například? +zbystří, když se Lana zmíní o nejmodernějších vymoženostech+ Proč divná? +zvedne lehce obočí+ Pokud se ti to tak líbí... +pousměje se a začne ucucávat pití+
Říkejte mi Fred.
Winifred Burkle
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre