Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 24, 2011 9:10 pm

+koukne na číšníka+ Pivo a Jacka, velkýho. +pak se zase otočí k ní+ Ty pocity... +zamyslí se+ Já přesně nevím. +zapálí si cigáro+ Oni prostě nějak umí vysílat svoje emoce a nás nechají aby jsme je chytali. Pro hodně empatickýho člověka to musí být vážně nářez. Ale jak přesně to dělají, to jsem se jich nikdy neptala. Mám z nich tak trochu respekt, když si vezmeš, že tě můžou v minutě celou vysát. +otřese se trochu+ A taky se jim nikdy nemůžeš kouknout do očí. +pokrčí rameny+ Ale zážitky to jsou fakt dobrý tady.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř kvě 25, 2011 12:01 am

Mně přineste tequillu, nejlépe celou flašku, citrony a sůl. +objedná si.+ Dáš si se mnou, viď? +mrkne na Wenai, když číšník odejde.+ Takže ty ses s nima někdy normálně bavila? +trochu překvapeně.+ Já tedy upíry před tím nikdy neviděla, jenom jsem o nich slyšela. Ale nikdy jsem neslyšela, že by dokázali něco takového. +pokroutí hlavou a jak Wenai řekne, že by je mohli vysát, znepokojeně se rozhlédne kolem, jestli tam na ně opravdu nějaký upír nečíhá. Malinko Wenai ruku zmáčkne, ale pak sevření povolí, jak si to uvědomí a omluvně se na ni usměje.+ Proč se jim nemůžeš kouknout do očí?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 25, 2011 12:11 am

+pokývá hlavou+ Ale tady ti vysajou leda tak peněženku. +zaksichtí se pobaveně+ Nó bavila jsem se s jedním, dvěma, co tady pracujou. A když se jim koukneš do očí, tak tě chytnou a můžou si s tebou dělat co chtějí. Prostě tě nějak oblbnou, jako nějaká hypnóza nebo tak. +koukne jí do očí+ Ale oni to neudělají, když je nebudeš provokovat. +pořád jí hledí do očí, zjevně něčím zaujatá+ Já myslim, že ti budu muset dát pusu. +natáhne se a políbí ji+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř kvě 25, 2011 12:24 am

To je možný, na ceny jsem ještě nekoukala. +ušklíbne se.+ Ale každopádně teď platím já! +vyhlásí rozhodně.+ Už jsi někdy někoho z nich zkoušela provokovat? +zeptá se se šibalským úsměvem na rtech. Pobaveně se začne usmívat, když jí Wenai tak upřeně hledí do očí.+ Taky se mě snažíš zhypnotizovat? +zeptá se, pořád s tím úsměvem, v očích jí něco probleskne a pohled jí opětuje. Natáhne se proti ní a polibek o něco prohloubí, rukou jí zajede do vlasů.+ Tohle se mi opravdu líbí. +šeptne jí tiše do rtů, když se trochu odtáhne, otevře znovu oči a opět jí koukne do těch jejích.
Číšník jim to tam donese a bez jakékoliv poznámky zas zmizí za bar.+
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 25, 2011 12:30 am

Hm, ale myslim, že budu muset ještě trénovat, zatím se mi to moc nedaří tě zhypnotizovat. +zasměje se+ Já neprovkuju nikoho, kdo mě může zabít, to fakt ne. +zasměje se+ Já je vždycky slušně poprosím a oni jsou z toho celý unešený a splní mi, co mi na očích vidí. +usměje se jako andílek+ Takže... začnem pít? +pozvedne v ruce sklenici Jacka+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Kim Jasper » stř kvě 25, 2011 12:39 am

Na mě možná ani hypnózu potřebovat nebudeš. +mrkne na ni.+ Zvlášť když umíš tak pěkně prosit. +uculí se.+ Jo, jdem na to. +vezme si plátek citronu, na ruku nasype sůl, do druhé vezme sklenku s tequillou.+ Na co si připijem?
Kim Jasper
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 25, 2011 12:42 am

+pokrčí rameny+ Na sladký koblihy a dobrou muziku? +řekne co ji prvního napadne a hodí to do sebe na ex+ Už tě můžu vytáhnout na parket? +koukne na ni když i ona skončí se svým panákem+ Přece bys mě neodmítla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Rozlučka pro Luciuse

Příspěvekod Jean-Claude » stř kvě 25, 2011 8:58 pm

Obrázek
Obrázek
Obrázek

(omlouvám se případné přerušení konverzace)
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Beatrix » čtv kvě 26, 2011 1:05 pm

+nahrne se tam, ale když vidí, co se tam chystá, tak zase vycouvá, i když přitom párkrát vrazí do zdi+ Tak to bude vedlééé...+zamává na chystající flaškou absinthu a zase zmizne+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv kvě 26, 2011 1:28 pm

*tu flašku absinthu tam klidně nech... ;) *
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre