Bar při parketu

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar při parketu

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 26, 2011 9:27 pm

prsíčku dám přednost, stehýnko si nechám na později zručně, ale opatrně vykrojí kousek čokoládového ňadra, aby se to nerozsypalo No, je to opravdu kvalitní materiál uznale pokyvuje hlavou a přežvykuje
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Chris Devon » čtv kvě 26, 2011 10:11 pm

+Po chvíli bloudění tam dojde a chvilku sleduje kto tam vůbec je.+ Mh...zdravím vespolek. +oproti své přirozenosti si v téhle společnosti připadá jak malej kluk a není si moc jistěj v kramflekách+ Gratuluju k té nastávající události. +podá Luciusovi doutníčky+ Nejlepší kvalita. +poznamená, ani neví proč, asi proto, že je mu jasný co si o něm Lucius myslí+ A ještě tady jeden speciálně pro vás. +podá mu zlatej doutník+

Amon: +je mu jasný, jak si Chris připadá, ale chvílu si to užívá, pak k němu dojde a podá mu skleničku+ Dej si, na nervy. +a podívá se co si Lucius vybral+

Amon-Lucius: No stehýnko už ti někdo sežral...
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv kvě 26, 2011 10:30 pm

+dorazí do Slastí, tohle si nemohl nechat ujít, pohledem vyhledá Luciuse a hned k němu vyrazí+ Zdravím tě, ty stará vojno +poplácá ho po rameni a strčí mu do ruky dárek+ Jen pro opravdové znalce +mrkne na něj a hned spustí+ Co jsem to slyšel, Luciusi... jednoho chomoutu se zbavíš a hned vlezeš do druhého? +zasměje se. Pak zahlédne Amona a lehce se mu ukloní na pozdrav+

Obrázek
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lucius Malfoy » čtv kvě 26, 2011 10:36 pm

Amon: Vážně? koukne na torzo I ne, ještě tu kousek zbývá... uždíbne zbytek stehna

Chris: koukne na něj tím svým pohledem "dobrej mudla mrtvej mudla", ale při doutníčcích roztaje, zvlášť při tom zlatém No, tak tedy děkuji... a na zdraví ťukne si s ním teda, když vidí, že se s ním Amon kamarádí

Tony: Ale to víš. Potřebuju někoho, kdo by se o mě na stará kolena postaral... a golux je v tomhle lepší než Cissa. A pak, přece nezůstanu svobodný. Musel bych odhánět ženský od Manoru Avadou... potěšeně se koukne na flašku a postaví ji stranou, aby se jí nic nestalo
Mám velmi jednoduchý vkus. Spokojím se vždy s tím nejlepším...
Lucius Malfoy
Mág

Příspěvekod Amon » čtv kvě 26, 2011 10:48 pm

Amon - Lucius: To v tom poměru nestojí ani za řeč...

Chris - Lucius: +uvítá Amonovu záchranu+ Na Vaše, a hlavně štěstí +uculí se+ to je v manželství prý potřeba nejvíc! +hodí do sebe panáka+ Mmh, má grády. +uznale+

+Amon vezme Chrise kolem ramen+ V manželství je ze všeho nejvíc potřeba mít manželku co nejdál! +moudře a dolije všem pití+ Jinak ženská furt něco chce!

(Amon začíná být profláklej jako kamarád mudlů co...ale to sou speciální mudlové! To se může! Účel světí prostředky!)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Postrach » pát kvě 27, 2011 11:11 am

Amon: jo co nejdál, jo? tak to jsem přeborník...*spokojeně si míchá nějakou tu specialitku, čím je tady zásobuje*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » pát kvě 27, 2011 11:14 am

*se vyhrabe taky z toho Waleského lesa, to si nemůže nechat ujít a dorazí..teda chvíli zaváhá, než to najde, nakonec spíš asi po čuchu, kde to teče whisky* dobrý večer vespolek....slyšel jsem, že se tady někdo rozved a hned si to zase rozmyslel a chce se zpátky oženit...tomu říkám odvaha, Luciusi....*postaví někam k dárkům hadí sadu zapalovačů - viz pozvánka.*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Theresa » pát kvě 27, 2011 11:16 am

*sklape ve vysokých botkách ze schodů a namíří si to k baru*ale ale...*zapřede*přece nebudete celý večer jen ve společnosti čokoládové-uhm-zbytku...*koukne na jednoprské torzo a zářivě se usměje..koukne na číšníka, co jim doteď nalíval*zmiz..*sykne a ten se vypaří*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Chris Devon » pát kvě 27, 2011 3:39 pm

+Okoukne Theresu, pomyslí si, že Memory je teda lepší kousek, ale ve srovnání s čokoládou... Sedne si tam na sedačku a zapálí si, když sleduje, že se tam začíná scházet známý osazenstvo+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Amon » pát kvě 27, 2011 3:41 pm

+Nadšeně se uculíí+ Přesně tohle je tu potřeba...+sjede Theresu pohledem+ To v plánu vážně nemáme-+trochu zaváhá a podívá se na Postracha a Luciuse, přece jen, zažil Creaganovu rozlučku+ doufám teda!!!
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre