Hlavní salon - podium

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Hlavní salon - podium

Příspěvekod Amon » pon led 30, 2012 3:13 am

Manori: +nabídne jí na vidličce luxusní kousek steaku, jak si sedne vedle něho+ Dáš si?

+v klidu dál dlabe a jak na něho koukne Kain, tak rezolutně zavrtí hlavou+ Ty máš utrum! +že mu maso fakt nedá+ Maximálně hranolku..+zavrčí spíš pro sebe a výslech ochotně nechá na Becce...ze zkušeností ví, že po jeho metodách by už nic k vyslíchání nezbylo a přece jen chcou všichni věci zpátky...+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 10:59 am

+si objedná u baru drink, než to z Kaina výslechové komando dostane. I když je na toho grázla naštvaná, asi ne tak, jako Becca, která má osobní důvody, takže tam zatím nepřekáží. Spíš zvědavě čeká, jestli dnes na vlastní očí uvidí Postrachovy vyšetřovací metody+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon led 30, 2012 11:20 am

hm..*mrkne na vidličku a kousek si veme* dík...*uculí se a když se Kain probere, tak jen poznamená* tvé osobní věci jsem prozatím zabavila...když budeš dostatečně spolupracovat, třeba ti je vrátíme..narozdíl od jiných, co si "půjčují a nevrací"..*přimhouří oči, ale nechá ho Beccy, ta vypadá nejvíc v ráži, navíc se s ním bavila, takže jestli se k němu někdo po dobrém dostane...tak ona*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Postrach » pon led 30, 2012 11:21 am

*je mimo dohled a dosleh a jen vyčkává, co bude,taky nezasahuje, potřebujou ho příčetného, aspon trošku:D*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Kain » pon led 30, 2012 3:17 pm

+podívá se na Man, když na něj promluví, ale je vidět, že mu je to jedno+ Já si nepůjčoval. Já kradl. +řekne suše a pohledem sklouzne k Becce a dívá se na ni, jen sleduje její obličej, vybaví si ten polibek a srdce se mu na okamžik rozbuší o něco hlasitěji+ Zabiješ mě.
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 30, 2012 3:33 pm

Zvedne koutek rtu v krtuém, pohrdavém úsměvu. Hmm... Zamyšleně přivře oči. Asi jo. Přizná klidně. Nebo myslíš, že bych to neměla dělat? Zkusíš mě ukecat tak dobře, jako posledně? Znovu se mu zadívá do očí a je zcela jasné, které "posledně" má namysli. Víš, zlato, nasral jsi tady příliš mnoho lidí. A to se ve zdejších kruzích nevyplácí. Nene. Zakroutí hlavou a nakloní se k němu. Ale nemůžeš říct, že jsem tě nevarovala. Sladce se usměje, narovná se a otočí se k němu zády. Když se otočí zpět, má v ruce dýku z úzkou a dlouhou, zvlněnou čepelí. Nečekaně je to ta samá, se kterou se málem intimně seznámil před jejím sídlem. Takže...jak moc jsi ochotný vrátit nám to, co ti nepatří? Pozvedne obočí a špičku dýky si zlehka opře o prst.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Kain » pon led 30, 2012 4:10 pm

+zavře oči+ Já už ty věci nemám, už jsem je předal. +otevře oči a znovu se na ni podívá, koukne na dýku+ Udělej to. Jen do toho, nemá smysl čekat. +narovná se na židli a zvedne hlavu, pohodí hlavou, aby si odhlalil krk a vlasy mu sklouznou na záda+
Kain
NEaktivní

Příspěvekod Manori » pon led 30, 2012 4:19 pm

*natáčí hlavu na stranu a je v pokušení se zeptat Vyššího, jestli říká pravdu, ale nevypadá, že by si to vymýšlel* do prdele..*zahučí si do sklenky* no, tak se budu modlit..*poznamená si k sobě a ukrade nepřítomně Amonovi hranolku z talíře:)*

Beccy: jen nezapomeň, kdo to je..*poznamená jakoby mmch*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon led 30, 2012 4:28 pm

+zakucká se, když slyší, že věci už byly předány a zvedne ji to ze židle, ale pořád se drží za zády Beccy. Jen doufá, že Kain je předal pouze do úschovy k někomu, koho si můžou najít+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon led 30, 2012 4:41 pm

Na okamžik znehybní a vzápětí mu tiskne dýku na krk, až se objeví drobná kapka, která pomalu sklouzne po jeho hrdle dolů. Nevěřím ti ani slovo, ale budiž, dejme tomu, že třeba aspoň jedno v životě nelžeš. A nemysli si, že to budeš mít tak snadný, že ti ušmiknu tu tvoji proradnou palici a bude to. Zasyčí mu do tváře. O tom ale později. Ušklíbne se. Stále je tu totiž spousta věcí, která nás velmi intenzivně zajímá. Například...komu, jsi to předal? A mluv pravdu, ve vlastním zájmu, protože tu máme prostředky, po kterých nám na jakoukoliv otázku dáš absolutně pravdivou odpověď. A teď překvapivě nemluvím o mučení. Nehezky se usměje a koukne na Man. Jo, na to teď už nehodlám zapomenout ani na vteřinu. A vůbec, kdyby ses chtěla přidat, klidně můžeš, ať si neužívám jen já. Cuknou jí koutky, ale nic moc veselého v tom není.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti