Ohlédne se, když tam vthne Wenai a pak se podívá znovu na Kaina. No co je? Chceš ze mě udělat toho soudce, nebo co? Pozvedne obočí. Sorry, ale s nájemnýma vraždama už jsem skončila a nejsem nemocnice, takže ani euthanazie neposkytuju. Odmítne jeho nevyslovenou nabídku a koukne na dveře, jestli se už nevrací Man.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
(Man tvrdne venku, Cass asi trucuje bo co:D mu přistřihnu pérka)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
+zvedne se od Kaina, neotočí se na ostatní jenom řekne+ Já to udělám. +potáhne si a odhodí špačka+ Nechte to na mě. +pak koukne na Kaina+ Zabiju tě, slibuju. +chvilku mlčí+ Tak nám řekni, kde hledat a co potřebujem? Je tu přece ten labyrint.
+koukne překvapeně na Wenai+ Wenai, to ne... uvědomuješ si, že... +sice pochopí, že Wenai se už rozhodla, přesto jí to nemůže dovolit+ Nemůžeš si vzít na sebe takovou tíhu.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu (heslo templářského řádu)
(Jen vydržte, čeká se na Meg, tak netřeba se zatím obětovávat nakonec se budou všichni nabízet, že ho odkrouhnou, ne? )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
(ale tak si ho odkrouhni, když tak chceš... ti nebudu stát ve štěstí:) máme co dělat s opeřeným a čorknutýma věcma...Kaina ti celého klidně necháme )