Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 2:42 pm

Styx: No jednou jsme se s kamrádkama neuvěřitelně opili, a zrovna kolem nebyl žádnej pořádnej chlap, tak jsme si našli Deppa - toho mudlovskýho herce - a půlku noci sme si s ním užívali, oblbly sme ho kouzly, aby si myslel, že se mu to zdá. No ale dalším holkám se spíšl líbil Reeves... A tak už jenom doufáme, že se nikdy nepotkají a neprovalí se to. Ale už jse to fakt dávno, už takovýhle děsy nedělám, když se nametu. +culí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 5:10 pm

+u vchodu projde kontrlovou, ani se nestavuje v šatně na sobě černé jeansy, rudou lehkou košily a černý kabát, vlasy stažené do culiku, zamíří rovnou na balkon a rozhlíží se, jestli neuvidí někoho známého+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 6:03 pm

Lana: +fascinovaně sleduje její prst, klouzající po baru+ Ano, podle těch bodů jsi nikdy na mém těle nezabloudila +mluví potichu, sotva hýbe rty+ Ujala ses mě, když jsem zůstala úplně sama. Hodně jsi mě naučila. Ukázala jsi mi zcela odlišný život, než na jaký jsem byla zvyklá +zvedne konečně zrak z jejího prstu a zadívá se jí dlouze do očí, než promluví+ Máš pravdu, miluji tě. Svým způsobem. Ne ale tak, jak miluji muže.

Wen: Depp? +málem omdlí přímo na barové židli+ Johnnyho přímo miluji! +na tváři se jí objeví přiblblý výraz poblázněné fanynky+ A seš si jistá, že to byl ten herec? Nebyl to náhodou Regulus? +zamračí se jako nebe před bouřkou+ Ten totiž jakoby Deppovi z oka vypadl
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 6:11 pm

Styx: Jo, určitě to byl ten herec. +zaksichtí se+ Kde jsou ty časy, to bylo tak čtyři roky zpátky. Regulus? Víš že já jsem Reguluse nikdy neviděla?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 7:35 pm

(tak trošku opožděně...)

*usměje se na Lanu* To mi připomíná Lanu Langovou *uculí se* A ještě by chyběl Clark Kent a jeho Superhrdinský komplex...

Philip? *šibalsky se uculuje a kouká všude možně* Nooo...tak naposledy se měl dobře...teda aspoň myslím.. *na oko zapochybuje a upije ze sklenky* Byla bych ráda, kdyby mě doprovodil na tu svatbu, tak snad ho tu někde pak odchytím *rozhlédne se jen tak zběžně* Teď jsem měla nějakou práci, tak jsme se chvíli neviděli..a celkem mi chybí, ale to bych mu nepřiznala ani kdyby mě mučili *culí se*

Sryx: Asi jste to tu už probíraly, ale co ty a Remus? Jak to teď s vámi bude? Ten článek ho asi nenechal moc chladným, co? *starostlivě na ňu kulí očka*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 7:58 pm

Styx °stále se trochu potutelně usmívá° copak se na těle jako je to tvé dá zabloudit? °vydechne tázavě. Styxinu tvář ovane chladný vzduch z jejích úst° A ty si mnohému naučila mě °přizné, klopíc oči° Naučila jsi mě °zase je zvedne° jak být učitelkou °mírně se usměje° živlů jako si ty °pohne rukou, takže se jí jemně dotýká°

°střelí po Margarit trochu ostřejším pohledem° Tak s tou °hledá vhodný výraz° ženou nemám nic společného °trochu semkne rty° Jakéhosi Clárka Kenta jsem znala, ale už si spolu asi nepopovídáte °usměje se° a jsem si jista že to nebyl superhrdina °nasadí přátelský úsměv° Ty znáš nějakého superhrdinu? °zeptá se°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 8:03 pm

+usměje se, když uvidí holky a vyrazí k nim+ Ahoj holky. +pozdraví všechny a obejme Styx s Beccou+ Jak se máte?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 8:10 pm

Lana: *baví se, jak se Lana načepýřila* Všichni chlapi si o sobě myslí, že jsou superhrdinové. S Clarkem se znám osobně a je to celkem fajn týpek a ještě fajnější je jeho kámoš Oliver *zasněně si povzdechne a rychle se rozhlédne jestli tu někde neuvidí Phila* až na ty jejich sklony...akorát nevím, zda mluvíme o tom samém, protože ten Clark, kterého znám, má celkem k superhrdinovi blízko...akorát někdy to opravdu přehání *pokrčí rameny*

Nef: Ahoj *usměje se na ňu* Skvěle a jak ty?
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 8:26 pm

Wen: V době, kdy tady Regulus pobýval, jsi tady nebyla +sklopí oči a viditelně posmutní+ Někde tady mám ještě jeho zapomenutou fotku http://nd01.jxs.cz/110/344/add2269ba1_46640753_u.jpg (nenosím jinak jeho fotky sebou, jenom jsem tušila, že se budeš na něj ptát, tak jsem si ji nááhodou vzala:) Bylo to s ním... nezapomenutelné +vzpomíná nostalgicky+ Nevrátil se z mise. Ale vlastně... líp to dopadnout nemohlo +opět ožije+ Našla jsem nový smysl svého života a novou lásku

Nef: Ahoj, zlati +obejme se s ní+ Ráda tě vidím. Pojď, představím ti svoji přítelkyni Lanu +představí je+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 8:31 pm

(Styx: a já sem vzduch? :cry: )
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti