Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 10:06 pm

Nef: Myslíš asi práci, že? *není si jistá otázkou* Jsem nepostradatelná bystrozorka na Ministerstvu v odboru záhad. Takže něco jako multifunkční polda *trochu frustrovaně* Jako, né, že by mě to nebavilo, to jo, ale nebaví mě nadřízený a jak do toho začne ještě kafrat ministr, tak to bych vypráskala polovinu ministerstva *pobavena tou představou*
A ty vlastně děláš co? *to je dobré, že se seznamují asž teď:))*

Lana: *trochu zaraženě na ňu kouká...její břitký humor je řekněme...zajímavý* Ale tak, Velikonoce budou už teď, takže tématicky by se to hodilo *zakření se* A nejsem "to" *zatváří se né moc příjemně* Jsem čarodějka. *dodá..povolání viz odpověď Nef*

Wen: ježiši, další dětičky *trochu zmučeně a chápavě* Kdy má termín? Je to teď hektické, ale jinak se mám skvěle *usměje se* Jdeš bráchovi za svědka?

(takže se tak, jako s ostatníma neznáme...to by mi asi mohla více přiblížit Styx, že?:))
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 10:08 pm

Lana: Já jsem tě něčemu naučila? +nevěří vlastním uším+ Tak to opravdu nevědomky +sleduje už hodnou chvíli její gesta, pohledy, slovní narážky, hlazení+ Ty by sis to všechno chtěla zopakovat...? +není to ani tak otázka, jako spíš konstatování+ Kdybys mě zkrotila, nebyla bych už pro tebe zajímavá +dopoví místo ní+ Jenže mne opravdu nezkrotíš, upírko +provokativně jí hledí do očí+ Ani nezabiješ. Vím to +přiblíží svoji tvář tesně k té její+ Miluješ mě. Pořád

Meg: Díky, zlato, za podporu. A co Sirius? Už se ti ozval? Byl sice někdy dost protivný, ale měla jsem ho ráda
(ráda přiblížím, ale netuším, co se ode mne chce:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 10:17 pm

Meg: No jo dětičky, a kdyby jedno, rovnou dvě! +zaksichtí se+ Termín, hm, co já vim tak snad někdy září - říjen. No jo, jdu já, měla jsem jít už při jeho první svatbě, ale tak nakonec jsem se přece jenom dočkala. Co, máte nějaké zajímavé akce? +usměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 10:17 pm

Styx, ty děláš většinu věcí nevědomky °poučí ji° Ještě ani zdaleka nedokážeš využít svůj potencial °pousměje se° Myslíš? °pozvedne obočí° Třeba ti jen věnuji patřičnou přízeň aby ses neurazila že si tě nevšímám °z jejího hlasu se nedá nic vyčíst° Ne, nebyla, protože bys už nebyla ničím °souhlasí sní, ale hned nato její tvář opravdu hodně potemní.° Nikdy °zasykne a zatne nehty do Styxiny ruky° Nikdy nebuď přesvědčene °nakloní se těsně k její tváři° že tě upír nezabije °vydechne ledovím šeptem° Nemiluji °pustí ji° protože jsem tě nikdy nemilovala °řekne ploše°

Margarit, tak to gratuluji že si čarodějka °přátelsky se usměje° Já bych jí na okamžik byla docela ráda °přizná se°

(Příběhově, jedině Styx. Osobně Styx, Syriana, Neferet, trochu Becca a už jsem se "viděla" i z Wenai.)
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 10:24 pm

(myslela jsem Lanu...host...jsem trochu zmatená:)...Lana: díky za přiblížení:))

Lana: A ty jsi vlastně odkud tady tak spadla? Odkud jsi? *zvědavě* Gratuluješ? *pozvedne obočí s úsměvem* Já nic vlastně jiného neznám...jen, že do mých 11ti jsem neuměla nic a pak bum a bylo to...nemám to geneticky...ale jsem ráda, že jí jsem *přizná*

Styx: Sirius se neozval a myslím, že ještě dlouho neozve *zavrtí trochu posmutněle hlavou* Já ho měla taky ráda a stále mám *uculí se* Neber si to osobně, jak se k tobě můj muž choval. Ono to pramenilo ze vztahu k Regulusovi. To, co si nemohl vylít na něm, jsi schytala ty *omluvně*

Wen: A koho měl jako první ženu? *já z téhle linie to tak moc nevím...tak prosím přibliž* Furt něco *mávne rukou* Spousta nevyřešených případů a do toho škola *protočí oči* Takže nevím, kam dřív skočit *povzdechne si*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » stř bře 31, 2010 10:36 pm

Margarit, spadla jsem z malé zemičky uprostřed evropy. Jmenuje se Česká republika °odpovídá° Dřív to bylo království české. Hmm patřilo to pod Rakousko-uhersko °zamračí se° Já jsem si taky do dvaceti žila šťastně a hlavně živě... a najdnou BUM a je ze mně tohle °ukáže na sebe° Můžu se zeptat o jaké svadbě že je to tu pořád řeč?
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Neferet » stř bře 31, 2010 10:36 pm

Lana: Z nikoho netahám jeho minulost, pokud mi jí nechce zdělit sám. +podívá se na ni+ Když bude chtít někdy mi to tom řekne.

Meg: Jo práci. +usměje si, je si vědoma, že měla být přesnější+ Tak nadřízení určitě dokáží být někdy otravní. +usměje se+ Já píšu. Tedy teď jsem si spíš udělala takový menší volno. +usmívá se+ A u nás jsem kupec, takže se starám o obchody a účty. +trochu se začklebí,, no někdy to udělat musí :)+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř bře 31, 2010 10:41 pm

Meg: +když zaslechne, co říká Laně, zatváří se naoko šokovaně+ Ty nemáš rodokmen?! Ts ts ts. +zakření se+ No Theresu, oni se ani nestačili vzít protože ji tak měsíc dva před svatbou ééé umřela. +dokončí to nakonec+ Škola? No jasně to znám. +mávne nad tí rukou akože škoda mluvit+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř bře 31, 2010 10:46 pm

(aha, už jsem to tak nějak pobrala, co se ode mne chce:) Představit Lanu.
Takže osobně: Lana je moje dobrá kamarádka z mých stránek, která sleduje dění na LoSu už hodně dlouho, ale níkdy neměla odvahu se zapojit, až teď se mi konečně povedlo ji zlomit, aby přišla mezi nás
A příběhově?
Před asi šesti lety se upírka Lana ujala sotva dospělé Styx, která zůstala po smrti rodičů sama a vzala si ji pod ochranná křídla, důvod neznám, ten ví jenom Lana, naučila ji žít zcela jinak, než byla do té doby zvyklá, ukázala jí nový smysl života, vlastně si ji tak nějak vychovala k obrazu svému, staly se z nich milenky, z Laniny strany to bylo přirozené, ze Styxiny, která je 100% hetero, to byla zvědavost zkusit něco nového, nepoznaného, zakázaného, v té době byla ještě pěkně divoká a nespoutaná rebelka, žily spolu půl roku, než Styx zjistila, že Lana je upírka, ta to totiž před ní důsledně tajila, Styx tajně utekla neznámo kam a až do doby, než se Lana u ní teď objevila na Orlíku, o ní už víc neslyšela. Styx - přestože jí Lana teď tak drsně odvrhla - si stejně myslí, že ji milovala a miluje. Potud příběh, který se odehrával před lety. Teď v něm pokračujeme;))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » stř bře 31, 2010 10:50 pm

Lana: Páni, to je mi nějak povědomý ten název *to bude nějaká zastrčená prdel, dělá, že uvažuje...zakření se nad tou zemí..myslím to ze srandy, samozřejmě* Já třeba pocházím z Anglie *objasní původ* takže nejsi nadšena moc z toho, že jsi ta, kdo jsi? *snaží se v tom orientovat*

Nef: Ale tak to je dobrý, mít pod kontrolou finance *pokýve uznale* Peníze jsou většinou gró všeho...a co píšeš právě teď zajímavého..jéé, já bych chtěla mít taky volno *nepokrytě závidí*

Wen: Počkej, rodokmen? Jako kouzelnický? Ne, nemám *zavrtí hlavou* Jsem první, ale jedna z nejlepších *na oko se nafoukne a pak...noo, nepraskne, no:)*

(fajn, supr, děkuji moc za uvedení do děje:))
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti