Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Styx » pát dub 02, 2010 7:57 pm

Meg: Není to divné, že se známe už rok a nic o sobě nevíme? +zasměje se+ Já o tobě vlastně taky moc ne. To bude tím, že jsme neměly ještě příležitost k bližšímu seznámení. Siriusovi by se totiž asi moc nelíbilo, kdyby viděl svoji milovanou ženu v důvěrném rozhovoru s přítelkyní jeho nenáviděného bratra +uculí se+ No, já mám více aktivit. Jsem ve službách Pána zla a pracuji pro jeden starobylý řád. Kromě toho si ještě doplňuji další vzdělání a a taky píšu. Co ty?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát dub 02, 2010 8:00 pm

Lana: Právě proto nechápu, proč mě před upíry chceš varovat. Jsi sama proti sobě. Ale díky, dobrá rada od přítelkyně, která zatraceně ví, o čem mluví, je k nezaplacení +usměje se na ni+ Nezaručuji ovšem, že se budu podle ní řídit. Znáš mě přece, že si nenechám do ničeho mluvit a často udělám pravý opak toho, než co se mi někdo snaží vnutit +zakření se+ Zábava tady teprve bude, až se tady začnou upíři předvádet ve striptérských a tanečních představeních. Myslím, že se ti to bude líbit +zatváří se slibně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 02, 2010 8:09 pm

+sedí u baru a snaží se přesvěčit barmana, že litrovej panák absintu je přesně to, co by se mělo začít prodávat, sama do sebe láme už třetí skleničku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát dub 02, 2010 8:37 pm

Styx, °pohladí ji po předloktí, tentokrát přátelsky° Jsem ta hodná °zopakuje° Ne, ty se zásadně podle rad neřídíš. °souhlasí s ní° Ty totiž neuznáváš autority a nepřipouštíš si že je někdo silnější. Nebo něco °dodá° Upíři dělají striptíz? °tahle informace ji donutí k zamrkání° No, už jsem samozřejmě viděla upíri se svlékat před více hmm pozorovateli, ale dělat to za peníze? °zakroutí nechápavě hlavou° Kdo a jak je k tomu přinutil? °zasměje se° Jestli se mám bát nějaký nekromancerských kouzel. °zdá se že ji představa nebezpečí vzrušuje°

Wenai,°ohlédne se po dívce u baru a pozvedne obočí° Víš ty, co ti to dělá z mozkem? °ukáže prstem na sklenku absintu v jejích rukách° Ale litrová sklenička by vypadala famózně °zamyšleně jí to odsouhlasí°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 02, 2010 8:47 pm

Lana: Díky bohu ne. A nechci to vědět, prosím. +obrátí se na barmana+ Aj ona to říká.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Lanevra » pát dub 02, 2010 9:07 pm

Wenai, tak to je škoda že to nechcš slyšet °potměšila se ušklíbne° Já už to měla připravený jako vyprávění v živích barvách. Dokonce snad i ze stínovejma postavičkama. Tedy mozečkama a skleničkou obsintu °dělá si z ní trochu srandu° Litrová sklenka je dobrá přinejmenším k přímému utopení mozku °vesele se usmívá° Ne, absint je skvělej alkohol. Dám si taky sklenku °mávne na barmana° Takže; na příjemně zničené mozky a vytvrdlá játra! °ozvedne sklenku k přípitku°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát dub 02, 2010 9:19 pm

+přiťukne si s ní+ Na sny a alkoholový výlety. +zaksichtí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát dub 02, 2010 10:23 pm

Skřítek se přemístí do Slastí a je takový udýchaný. Má paní! Rychle k ní přeběhne. Becca na něj překvapeně koukne a skloní se k němu. Vrátil se pan Lestat... Zašeptá jí do ucha a celý se přikrčí, jakoby čekal ránu. Cože?! Nevěřícně se na něj podívá, ale ví, že by jí nelhal. No...co se dá dělat...aspoň se to konečně vyřeší. Koukne na ostatní. Omluvte mě na chvíli. Musím něco...zařídit. A bryskně se přemístí na sídlo.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Styx » pát dub 02, 2010 11:06 pm

Lana: Trefila jsi to úplně přesně. Nikdy jsem neuznávala ani autority, ani silnější jedince a vrhala jsem se občas i do předem prohraných soubojů, jen abych si zachovala svou hrdost a čest, nebo obhájila svůj názor +ušklíbne se zvesela+ Občas jsem dostala přitom na čumák +rozesměje se, když si vzpomene na jednu akční epizodu na pánských záchodcích na Mýtince+ Ano, upíři se nám tady svlékají a mohu tě ujistit, že je to.... +olízne si rty+ nádherný pohled. Viděla jsem všechna představení, ale nezdá se mi, že by to dělali z přinucení +zachechtá se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát dub 02, 2010 11:26 pm

Přemístí se před podnik a chvilku stojí venku, zapálí si a dívá se na měsíc. Když dokouří, povzdechne si, típne to a vejde zpátky dovnitř.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti