Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Ares » pon kvě 03, 2010 11:07 pm

Mem: Nashledanou. Kývne za ní, peníze uloží do kasy.

Becca: Když odchází, vyprovází ji zamyšleným pohledem.

Lana: Popravdě, tak moc to zase nechápe, no nedá na sobě nic znát. Co se týče její druhé otázky, té by se radši vyhnul. Není zrovna nadšený svou nynější situací, no rozhodne se, že ji odpoví. Možná jste si všimla, že na bohy už dnes nikdo nevěří. To je možná důvod, proč všichni někam zmizeli. dodá zamyšleně spíše pro sebe. Já jsem se tomu tak nějak vyhnul a teď, když mé sídlo na Olympu již nejestvuje, musím někde spát, něco jíst a na to všechno je potřeba peníze. chvíli tiše utírá nějakou sklenku. Můj život v podstatě není ničím zajímavý. Možná byste mi mohla říct něco o sobě.
Ares
Bůh

Příspěvekod Styx » pon kvě 03, 2010 11:21 pm

+celou dobu tam nasává a sleduje rozhovor Lany s Aresem, překvapeně kouká, jak se rozjela, mrkne na ni a zvedne palec nahoru, když se na ni podívá+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » pon kvě 03, 2010 11:26 pm

+hlídá Styx a usoudí, že by už měli jít, tak se zvedne a dojde k ní+ Pojď, odvedu tě domů +zašeptá jí nenápadně do ucha, hodí na bar pár mincí a chytne Styx pod paží, aby si to náhodou nerozmyslela a vede ji ven+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Lanevra » pon kvě 03, 2010 11:28 pm

Ares: Pokud vím tak věří v jednoho boha °upíjí další sklenky vodky° Chybý vám domov? Myslím Olymp. Byl jste velkým bohem, zejména za Trojské války jste se vyznamenal °uculí se° Tož ani ten můj není niajk vyjmečný. Pár století na hrbetu, znuděná životem. Mám ráda lidi a všelijakou jinou takovou havěť, takže se straním ostatním upírům °dopije sklenku a hned se pustí do další co jí podá° A momentálně uvažuji že zatančím kankán na baru °hlasitě se rozesměje°

Styx: °zářivě se na ni usměje, ale trochu posmutní když vidí že ji nějaký muž odvadí. Zdá se že ho Styx zná, takže nezasahuje° Dobrou noc mazlíčku °popřeje jí jen pohybem rtů°
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon kvě 03, 2010 11:32 pm

+ani se nebrání a jde poslušně s Tonym, cestou zamává na Lanu+ Nechám tě tady, ať si to dopovíte +uculí se a následuje Tonyho domů+

(ještě abych ho neznala po tolika letech:))
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř kvě 05, 2010 9:35 am

Styx: Nebojte slečno, já na ni dohlédnu. zavolá za ní než projde dveřma.

Lana: Já myslel, že upíři nemají žádné bohy. A jo, vy myslíte křesťany a podobně. téměř se začne smát. No já jim jejich víru nemíním vyvracet. Vždyť oni na to sami dojdou, až budou po smrti. Při zmínce o Trojské válce se jeho tvář na okamžik stáhne hněvem, no hned se opět rozjasní. Vy máte určitě na mysli tu povedenou bitvu s tím spratkem Diomédem. Athéna ten příběh velice ráda vyprávěla, no ovšem vynechala některé podstatné detaily… Například to, jak jsme se den předtím s Dionýsem vožrali jak prasata. Promiňte ten výraz, no jinak se to nazvat nedá. S takovou kocovinou by mě tým zatraceným oštěpem trefil i slepý Homér. A to že jsem byl velký bůh, o tom vůbec nepochybujte. Já jím jsem pořád. Jen tak jí prstem zlehka přejede po dlani.
Kankán? usměje se a podává jí další sklenku. To klidně můžete, slečno…? Jakže se to vlastně jmenujete?
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv kvě 06, 2010 9:16 am

°Hlasitě se zasměje. Ares se jí skutečně líbí° Takhle jsem to zrovna nemyslela °zakroutí hlavou° Bylo to myšleno v dobré, jako že jste se skutečně vyznamenal. Mám na jazyku že jste to vyhráli, ale vám je to vlastně jedno kdo s kým válčí hlavně když válí. Protože pak se vám klaní.... klaněli obě strany, jakožto bohu války °naleje do sebe další sklenku krve s vodkou° Kdo byste chtěl abych byla? °zeptá se se šibalským zalesknutím v oku° Hmmm °rozhlédne se kolem° Doufám že to tu funguje i přes den, nechtěla bych jít domů po usvitu. Počkat! °klepne se do čela° To bych vlastně domů nešla, nýbrž by mě tam odnesli v malém igelitovém sáčku °už trochu podnapile se zasměje°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv kvě 06, 2010 5:43 pm

Jo, dalo by se říct, že jsem si to docela užíval. No teď… Na chvíli se odmlčí. Řekněme, že už mě to tak moc nebere. Zdá se, že jsem se přece jen trochu změnil. Další sklenka půjde na mně, krásná neznámá. Řekne s tajemným úsměvem a podává jí další sklenku. Když bude nejhůř, mohu vás dopravit domů bez toho, aby na vás zasvítilo slunce, když budete chtít. pohlédne na ni a v očích mu něco tajemného probleskne.
Ares
Bůh

Příspěvekod Lanevra » čtv kvě 06, 2010 8:29 pm

Já si nemyslím že je třeba mě namazávat °podotkne, ale sklenku si vezme, když už jí dostala zadarmo...° Domů? °koukne na něj přes průsvitně rudý obsah skleničky° A který domov prosím pán myslí? °uculí se° Ten v Praze nebo pokoj co okupuji Styx? °pozvedne obočí° Myslím že krveprolití snad baví kde koho. °zatočí obsahem sklenky°
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát kvě 07, 2010 11:42 am

Ta sklenka není proto, že bych vás chtěl namazávat. řekne s úsměvem. Celkem se mi líbíte. Podotkne nenápadně. To je na vás, který domov vám víc vyhovuje.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti