Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jean-Claude » čtv kvě 13, 2010 10:40 pm

*vyloupne se ze stínu* opravdu Monsieur?*pozvedne obočí, kolem něj víří je nepatrná aura, ale za to šelest v Remusově hlavě zesílí, takže může rozeznat jednotlivé francouzské slovíčka*

*když jde kolem Beccy tak tiše šeptne* možní ji raději odveď někam...třeba na prohlídku klubu...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv kvě 13, 2010 10:47 pm

Khu: Jo, to teda jsem. Kývne, ale když ucítí, že atmosféra poněkud zhoustla, zastaví se. Pohlédne na Jean-Clauda a krátce kývne. Kdyby něco tak...pomůžu. Pousměje se a lapne Khu za tlapku. Pojď radši ven, tady možná bude ještě dusno. Řekne jí tiše a vyvleče jí před vchod.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Khurrem » čtv kvě 13, 2010 10:50 pm

*Stále tlemí jako magor* hm a kam se jde?
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

Příspěvekod Asher » čtv kvě 13, 2010 11:05 pm

Pozvedne obočí a opravdu nepěkně se usměje. Vítr prohánějící se po místnosti si pohrává s jeho vlasy a odhaluje tak jeho jizvy. Opravdu chcete vědět, jakou opravdu máme moc? Jeho hlas je tichý, ale s jasným hrozivým podtónem.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » pát kvě 14, 2010 7:44 pm

*pozoruje Ashera bez hnutí, když už ví, že jizvy má, moc to s ním nehýbe, sám má svých dost..když k nim J-C dojde, tak musí přimhouřit oči a raději se podél baru přesune od obou dál* Ah..pan majitel osobně, že...*procedí mezi zuby a když J-C přikývne a se skoro roztomilým úsměvem mu podá pravici, tak ji nepříjme a zavrtí hlavou, tuší, že by mu propadl..J-C ruku stáhne a usmívá se ještě víc nepokrytě* měl byste svým stálým hostům *koukne po Asherovi* říct, že nemusí na každého hned vybalovat svou moc...jako mág s kouzelnými tvory na to nejsem moc zvědavý...nebo snad to je jinak, než jak veřejně prezentujete?*na okamžik pozvedne malinko zrak k J-C, ale musí se soustředit, aby ten dotěrný hlásek z hlavy alespoň zmírnil*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jean-Claude » pát kvě 14, 2010 7:55 pm

rád bych, ale své hosty se snažím co nejméně omezovat...pokud vím, tak jste sem přišel dobrovolně monsieur Lupin. Vy sám jste se chtěl s mým hostem setkat. *pokrčí neznatelně rameny* mě se naopak zdálo, že jste to vy, kdo nezvládá situaci...*nakloní hlavu na stranu* tvory? to jste asi tak trochu sám sobě pánem, ne? *odmlčí se a dodá* vlku..*vysloví to měkce, ale s Remusem to trhne, jako by do něj J-C strčil* měl byste si dát pozor na to, co naznačujete...hlavně, co se týče legality tohoto podniku...na to jsem ..citlivý a nemuselo by se vám to líbit...loup-garou*nese se neslyšně vzduchem* nebudu vás rušit ve vaší soukromé rozpravě..*usměje se, v očíchmu svítí jiskřičky a protáhne se kolem Ashera dál do místnosti..když jde kolem tak se lehce dotkne Asherovy paže* nech ho odejít v celku, mon chardonneret*a zamíří pryč*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » pát kvě 14, 2010 8:57 pm

Vybalovat svou moc? Zatváří se udivině a krátce se zasměje. Ale to jste zatím vůbec nic neviděl. A ve vašem zájmu doufám, že ani neuvidíte. Se zájmem pozoruje Jean-Claudovo malé intermezzo a když se ho zlehka dotkne pohlédne mu do očí s lehkým úsměvem na smyslných rtech kývne. Také si myslím, že to bude nejlepší, mon ami. Pro nás všechny. Pohlédne znovu na Remuse, ale nijak neprovokuje. Jen ho tiše pozoruje a vyčkává. Je ještě něco, co by vás zajímalo monsieur?
Asher
Upír

Příspěvekod Remus Lupin » pát kvě 14, 2010 10:57 pm

*vydechne a narovná se* ne..myslím, že jsem viděl a slyšel víc než dost, abych si udělal názor...nemám tady co víc hledat...*a taky se mu nelíbilo to, co mu francouzsky šeptal J-C..nerozuměl slovům, ale přesto pochopil význam...a z toho, co vyzařuje z Ashera, dochází mu, že za to, že je v celku vděčí jen jejich dnešní náladě. Nahlas ale neřekne nic.* Půjdu...díky za váš čas...*oznámí mu chladně a spěšným krokem mizí pryč z tohohle místa. Venku se nadechne čerstvého vzduchu...*jako v krematoriu z hororu...*oklepe se a přemístí se pryč.*
Dělej, co umíš, s tím, co máš, tam, kde jsi.

-Theodore Roosevelt-
Remus Lupin
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Asher » pát kvě 14, 2010 11:37 pm

Není zač, času já mám spoustu. Pousměje se a vyprovází ho pohledem, dokud neuslyší, že se přemístil. Zůstane opřený o bar a chvíli zamyšleně pozoruje dveře, kterými zmizel. Nakonec se slabě usměje, za barem si vezme papír a pero a jde napsat to pozvání pro Memory.
Asher
Upír

Příspěvekod Khurrem » sob kvě 15, 2010 1:28 pm

*nakoukne a čeká, ze které strany přilítne krýgl* hmm... tak je asi klid
Lidé nemohou být ke svému blahu nuceni, proto musí být ponecháni vlastnímu svědomí.
John Locke
Khurrem
NEaktivní

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti