Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned črc 11, 2010 5:14 pm

O Asherovi ví ve chvíli kdy vejde a tiše a velmi vroucně zadoufá, že on se vyspal dobře. Dalšího nasratého Vyššího by už dnes asi neustála. I já tebe Ashere. Opětuje úsměv a hned mu nalije jednu bloody. Postaví sklenku před něj a lokty se opře o barpult. No, mám dojem, že náš Vládce se moc dobře nevyspal. Povzdechne si. Pouští hrůzu jak soptící hydra. Zarazí a koukne na něj trochu rozpačitě. Ehm...promiň, nemyslím to jako urážku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned črc 11, 2010 5:21 pm

Zasměje se a mávne rukou. To nic, umím si myslím velmi dobře představit, jak vyváděl, vzhledem k tomu, že jsem to cítil i přes zavřené dveře. Potřese hlavou a vezme si sklenku, z které hned upije. Předpokládám, že se ti nesvěřil, proč tak řádí? Podívá se znovu na Beccy a nepřítomně přejížíd rukou po obrysech skelnky.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned črc 11, 2010 5:24 pm

Oddychne si a usměje se. Předpokládáš správně, nesvěřil, ale sváděl to na "neukázněné" zaměstance. Dodá a v rychlosti vysvětlí, že chybí Aubrey a Phillip. Takže příští vystoupení bude...mno...nevím jak to nazvat, ale mám doje, že už nás po něm nebudou ostatní považovat za oběti. Potřese hlavou. Máš v plánu jít za ním? Zeptá se a krátce pohlédne k zákulisí.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Asher » ned črc 11, 2010 5:29 pm

Tiše poslouchá, ve tváři neutrální výraz. Ano, asi se pokusím trochu ho uklidnit. Pousměje se. Byly doby,kdy na mé rady trochu dal. Ladně se zvedne. Tak dám vědět, jak to dopadlo. Usměje se a zmizí zase v zákulisí.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Ares » ned črc 11, 2010 5:41 pm

Vejde dovnitř. Flašku whisky pořád v ruce. Je tu jaksi mrtvo. Přelétne pohledem místnost a přejde k baru. Stalo se něco? Zeptá se Beccy, ke které je nejblíže.
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned črc 11, 2010 6:42 pm

Zvedne hlavu od papírů a usměje se. Ahoj. No děje i neděje. Vlastně nevím. Jean-Claude není v moc dobrém rozmaru, tak pouštěl trochu hrůzu. Proto je tu tak vylidněno. Vyupírováno. Uculí se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » ned črc 11, 2010 7:26 pm

Není v moc dobrém rozmaru, říkáš? zamyšleně. Teď asi nebude vhodná doba, abych ho žádal o dovolenou. řekne trochu rozladěně. Flašku skotské položí na pult. Nechceš s něčím pomoct?
Ares
Bůh

Příspěvekod Rebecca Altamirano » ned črc 11, 2010 8:08 pm

Mno...já osobně bych s tím určitě počkala. Uškíbne se. Navíc teď za ním šel Asher, zkusit ho trochu uklidnit. Tak se snad zadaří a za chvíli to bude ten starý dobrý a klidný Jean-Claude. Zasměje se a protáhne si záda. Ne díky, už to mám, tak jen zavolám dodaveteli, aby to všechno dovezl. Takže ty chceš dovolenou? Plánuješ někam odjet? Tak trochu vyzvídá no.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Ares » úte črc 13, 2010 12:40 am

Zřejmě máš pravdu. +chvíli se tváří zamyšleně, pak si sedne na židli a natáhne se za bar pro sklenici. Nalije si skotské, co si přinesl s sebou.+ Dáš si taky? +nabídne jí.+ Chtěl bych na pár týdnů odjet do Řecka. +řekne to klidně, bez výrazu, ale něco v jeho očích prozrazuje, že nejde o obyčejnou dovolenou.+
Ares
Bůh

Příspěvekod Aubrey » stř črc 14, 2010 2:22 pm

* se vrátí z toulek holem hotelu L. a tak...trochu rozježený s nebezpečným svitem v očích, vejde a koukne kolem sebe a ...skoro nikde nikdo, tak se zamračí...dojde k baru a po zádech mu po cestě cestuje mrazení, tak se mračí čím dál víc a znovu se kolem sebe rozhlédne*
Aubrey
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti