Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 14, 2010 3:58 pm

Ne díky, jsem v práci. Usměje se. Áaa, takže malý výlet domů? Mrkne na něj. Nebo snad návrat na Olymp? Pozvedne obočí a vzápětí vycítí přítomnost někoho dalšího, rozhlédne se a ihned objeví dost podivně se tvářícího Aubreyho. A jéje... Řekne si tak pro sebe a pohlédne na něj.

Aubrey, ahoj. Osloví ho a podívá se na něj. Myslím, že bys měl vědět, že se po tobě sháněl Jean-Claude. Velmi intenzivně se po tobě sháněl. Dodá a pohlédne na něj s velmi vážným výrazem v očích.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Aubrey » stř črc 14, 2010 4:52 pm

*kývne jí na pozdrav* a kur...*ošije se a chvíli to vypadá, že by se raději zdejchnul pryč nadobro, pak si povzdychne a přeběhne prsty po dřevě a otočí se k zákulisí* tak to bych ho měl asi poctít návštěvou...*sjede místnost takový lesklým pohledem a jde dozadu*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 14, 2010 4:57 pm

To asi jo. Hodně štěstí. Popřeje mu ještě na cestu a povzdechne si. To jsem zvědavá, co na to, co mu Jean-Claude řekne, bude říkat. A co řekne Phillip až se to taky dozví.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod golux » stř črc 14, 2010 6:46 pm

vejde do baru, protože má jednak žízeň, jednak potřebuje panáka a jednak se chce podívat na nějakýho pěknýho chlapa Dobré odpoledne vespolek... můžu si u vás dát něco k pití? sedne si na bar
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř črc 14, 2010 7:23 pm

Becca: Spíš bych řekl, že jde jen o takovou okružní cestu Řeckem. To, že chce zjistit, co se stalo s ostatními bohy, už nezmíní. Na Olymp? nevesele se ušklíbne. Obávám se, že tam už nic nezbylo. Byl sem tam ještě předtím, než jsem se dostal sem.
Taky zaregistruje Aubreyho. Jenom se zamračí a odpije si skotské. Zdá se, že u šéfa je dnes narváno. přehodí jen tak mimochodem, když odejde.

Zvedne pohled k nově příchozí, a když zjistí, že je to golux, překvapeně na ni chvíli kouká, pak se ale usměje. Co byste si přála? zeptá se.
Ares
Bůh

Příspěvekod Aubrey » stř črc 14, 2010 7:31 pm

*dojde tichounce zpátky na bar a jako loutka se odloží do vzdáleného konce baru, pátravě se rozhlídne, kdo přibyl, když vidí golux, tak zamrká a divoký štvaný pohled šelmy na chvíli zmizí, ale pak z ní spustí oči*

Už není, teď je tam...mrtvo.*prohodí jen tak k Aresovi, protože ho slyšel* klidně račte do jámy lvové...*mávne rukou a ušklíbne se*
Aubrey
Upír

Příspěvekod golux » stř črc 14, 2010 8:16 pm

zaregistruje Aubreyho, ale pak se usměje na Arese Tedy... nemyslela bych si, že Vás potkám právě tady... no, dala bych si skleničku červeného. Bude to takové... stylové...
golux
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř črc 14, 2010 9:00 pm

golux, ahoj. Usměje se na ni. Ráda tě u nás zase vidím. Aubreyho sjede pátravým pohledem a potřese hlavou.

Ares: Aha, takže malej poznávací zájezd jo? Zasměje se.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod golux » stř črc 14, 2010 9:10 pm

usměje se na Rebeccu Moc často sem nepřijdu... abych řekla pravdu, mám z upírů trochu husí kůži. Tedy... z tebe ne, ale z těch chlapů tady... pohodí hlavou Jsou moc pěkní. Mám co dělat, abych se ovládla... zažertuje Tím myslím i Vás, i když nejste upír... usměje se na Arese V Řecku jsem ještě nebyla...
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř črc 14, 2010 9:40 pm

Aubrey: Děkuji vám za pozvání. zašklebí se a následně se na nej zamračí.

golux: Doufal jsem, že se potkáme na Mýtince. mrkne na ni, zvedne se ze židle a za barem jí nalije sklenku červeného. A kdo říká, že byste se měla ovládat? zeptá se pobaveně.

Becca: Poznávací bych to tak úplně nenazval, ale jo, dejme tomu….

Jestli mě teď omluvíte, dámy. Vykročí směrem ke kanceláři. Za chvíli jsem zpátky. Neutečte mi. Ta poslední věta patří především golux.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti