Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Beatrix » sob zář 04, 2010 4:11 pm

+trochu se vzpamatuje a musí se předklonit, aby na žanie viděla+ To je Amon...+řekne už dost jasnou věc+ Amone to je Žaneta...no...to je..-
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 4:12 pm

+uculí se, jak se bea předklání a schválně se ještě trochu hne dopředu, aby se musela předklonit víc, páč jí víc i lezou ňadérka+ Já vím, kdo to je. +omrkne hrudníček žanetky a ignoruje beino udiveně zvednutý obočí+ Mám svý lidi...
Ale notak, dámo, vy musíte být ze své profese přece zvyklá i na horší, ne? +upře na žanetu lehce rentgenovej pohled+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 4:20 pm

*a chlast teče proudem...ti návštevníci, co to tady znaj, preventivně panáka před představením, ti co sou prvně, zas na kuráž...*

Asher:*neznatelně pokrčí rameny, jakože divíš se mi? a pak se přes Man na něj nahne*dobře, že jsi přišel..byla tady*zdůrazní to slovo* po tobě sháňka...tedy, dobře..jak pro koho..připadám si tak trochu na druhé koleji..*protáhne ďábelsky*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Manori » sob zář 04, 2010 4:23 pm

Asher: nu, ano...a dlouho jsem tady na žádném nebyla tak...*odumře jí zbytek věty na rtech, když se přes ni J-C nakloní za Asherem a když slyší, co mu povídá, tak má chut se mu zakousnout do paže, co má ted u sebe, a skřípe si zuby*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Žaneta » sob zář 04, 2010 4:27 pm

+taky zabloudí pohledem bei do výstřihu, ale hned jí kouká zas do očí+ mhm.. Amon.. +zamrčí se, že jim tam kazí.. párty+ Těší mě. No to víte, že jsem zvyklá... snad i na horší +oplácí mu chvílu pohled, ale pak jím radši uhne+
„Miłość to takie coś sprawia, że nie ma litości. To jest słuchanie pod drzwiami, czy to jej buty tak skrzypią
po schodach...Wtedy, kiedy stoicie pod drzewem, a ty... Marzysz o tym, żeby się przewróciło,
bo będziesz mógł ją osłonić...."
Žaneta
Člověk

Příspěvekod Asher » sob zář 04, 2010 4:28 pm

(zakousnout do paže...omg mě se dneska fakt něco stane:D to by asi čučel, Vládce jeden:D)

Usměje se a potřese hlavou, což se dá vyložit jako, nedivím a nepřekvapuje mě to. Sháňka? Po mě? Pozvedne překvapeně obočí a nenápadně si přisedne malinko blíž, takže se tam ta jejich moc pěkně mísí, tak má Man pěknej koktejl:D Ale tak...já myslím, že by ses na druhou kolej nenechal odsunout, hmm, mon ami? Zadívá se na něj, jakoby slyšel tu odpověď, kterou před tím poskytl Man.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Amon » sob zář 04, 2010 4:34 pm

(lach! to by se asi úpír divil, kdyby ho pokousala Bystrozorka!)

+důkladně žanetu sleduje+ Vypadáte skoro..jakoby byste nebyla mou přítomností nadšena? +stylem jak si to má jako vyložit, páč každej musí být nadšenej, když ho vidí, ale víceméně se tím baví, což na něm není poznat+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » sob zář 04, 2010 4:36 pm

(a kur...no mi taky..popraskaj mi stehy, jak se tady culím jako idiot:D to by čuměl, co ho to ohlodává:D)

Asher: *se radši otočí na něj, aby ji J-C tak nerozptyloval, ale jak si přisednul, tak je stejně v pastičce..hutné pastičce teda nutno říct...tak namáhavě polkne* Jean-Claude je dneska nějaký..hm..rozverný..*podmračí se* jen jsem se ptala, kde nechal svou polovinu..*snaží se z toho vymluvit*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » sob zář 04, 2010 4:41 pm

Aher:*jak se Man od něj otočí, tak se baví už docela nepokrytě* no, ty víš, mon chardonneret, líp než kdokoliv, že se nenechám jen tak odbýt..*nechá klidně vyznít ten dvojsmysl, jen at se bystrozorka dusí ve vlastní štávě a když ji slyší tak se zas k ní nahne* umím být rozverný, ma cherie, jak jen si dovedeš představit..*a pak nechá zaznít překvapení ve svém hlase* jen ptala? myslel jsem, že jsme došli k něčemu jako.."komu by se nezalíbil" neníliž pravda..*tváří se, jako by jí slušně připomínal pravdu, jestli je zapomětlivá*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » sob zář 04, 2010 4:49 pm

No ano, pravda, to vím. Zadívá se na něj a v očích mu vzplanou plamínky. Zadívá se na Man a i když se tváří jak anděl, těžko mu to někdo sežere. Otázky...otázky mohou být, drahá Manori, nebezpečnější, než se může na první pohled zdát. Pousměje se a krátce pohlédne na Styx sedící naproti. A ne že by ten pohled nebyl nevinný nebo dokonce významný.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti