Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » ned zář 05, 2010 2:08 pm

*zmerčí, že už jsou oba vyšší tam zas, tak se v šeru dělá docela neviditelnou a nechá si od číšníka přinést ještě jedno pití*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » ned zář 05, 2010 2:10 pm

Asher: +sleduje ty dvojice kolem sebe a už ji nebaví být opuštěná, tak když zahlédne Ashera, přisune se k němu+ Ahoj, Ashere +pokusí se o úsměv a u barmana si poručí pomerančový džus a nevšímá si jeho udivený obličej+ Dlouho jsme se neviděli. Jak se máš?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » ned zář 05, 2010 2:11 pm

Nath:* ale slyší:), ale u něj ho to nevyvede až tak z míry..kdyby to řekl Aubrey, tak to by bylo jiné...Aubrey....kdepak jsem ho zapomněl?*

Asher:* a on barmana na okamžik zarazí, ten zamrká a pak sklenice s bloody vymění za jinou, co nalije z Amonovy ochutnávky*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » ned zář 05, 2010 2:52 pm

J-C: Zvědavě koukne na nové pití a pozvedne obočí. Novinky? Naznačí bezeslov a pousměje se. Opatrně okoštuje a zatváří se překvapeně, ale velmi spokojeně a napije se víc.

Styx: Ahoj. Věnuje jí svůj okouzlující úsměv. Já se nemůžu mít jinak než dobře. Tady mi naprosto nic neschází. Mávne elegantně rukou a zahrne do toho jak podnik, tak i J-C:)) A co ty? Jsi šťastná? Pátravě se na ni zadívá, jakoby v její tváři hledal něco, co mu napoví.

Manori: Samozřejmě o ní velmi dobře ví, i kdyby se vsákla do podlahy, moc by to nepomohlo, ale zatím dělá jakoby nic:))
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Lanevra » ned zář 05, 2010 2:57 pm

°Tiše sedí, pohrává si se sklenko a s nehezkým úsměvem si vysnívá jak zamorduje svojí rodinu a pak si sní pohnojí fikusek v obýváku :D °
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned zář 05, 2010 2:58 pm

Wenai: Bylo by to jednoduchý. Zavrčí dost nezvykle tvrdohlavě. Já se mám výborně. Mnoo...snažil jsem se. Ale Jason byl taky skvělý. Skoro zčervená nad tou chválou a hned připomene Jasona, aby všechny zásluhy nepadly jen na jeho hlavu.

(láách zapoměl:D že by si dělal poznámky do bločku, kde kterýho upírka zamknul, aby je nezapoměl pustit:D i když...to mi připomělo chudáčka Damianka:(( )
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 05, 2010 3:13 pm

(puberta? :D)

Nathaniel: +usměje se+ Příště si to nenechám ujít. Teda snad. Jestli tu ještě budu. +mrkne na něj a nejistou rukou do sebe láme další velkou vodku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Nathaniel » ned zář 05, 2010 3:17 pm

(láách:D to ani ne, ale má nakázáno učit se samostatnosti:D dokonce už si udělal řidičák a dostal od Beccy auto:D aby ho nemusela všude vozit nebo přemisťovat:D)

Tak jo. Přikývne spokojeně, pak se zas zamračí. Ale...kde byste měla být? Tady jste v bezpečí, nebojte. Přitulí se k ní a hezky hřeje.
Nathaniel
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Jason » ned zář 05, 2010 3:20 pm

(nooo.Damian, ten to chytnul bobek..to jsem byla naštvaná, teda...ale takový bloček, jak na nákup...10 lahví červeného, 20 absinthu, zavolat instalatéra, voda na hajzlících kape, dojít sundat kříž z rakve č. 4...)

Nef: ne..o některých věcech opravdu lepší nemluvit..* a náhle má takový trochu starý a strhaný výraz, v ostrém kontrastu s tím, jak je mladý..* hm,...na podiu se dá dělat věcí..a nemusí tam být ani diváci..*zase ožije* je to zvláštní místo..nahoře, světla svítí...*usměje se na ni*

Nath: jen nebud skromnej...cupoval ses mi nááramně dobře..*uculí se*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned zář 05, 2010 3:21 pm

+obejme ho a kouká mu s opilým úsměvem do očí a celej svět se s ní točí, pěkně pomalu, ale točí+ Budeš mi tykat, še jo kocoulku? Beztak by mě tu našel. Von mě najde všude, páč si mě okroužkoval.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti