Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » stř zář 08, 2010 9:40 pm

*a jak tam tak leží-sedí, uvědomí si, že se to tam vylidnuje, a v duchu si řiká, že by taky měla vypadnout, sice se jí moc nechce, ale zas nechce být vymetena při zavíračce, tak otevře oči a malinko zamrká, jak je tam prázdno, otočí hlavu na J-C, ale ten úplně nehybně odpočívá vedle, takže kdyby se ho nedotýkala bokem těla a necítila, že žije, skoro by řekla, že je spíš mramorovou sochou*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Asher » stř zář 08, 2010 10:27 pm

Styx: Tak se měj krásně a budu rád, když naše doupě zase navštívíš. Usměje se a vyprovází ji pohledem. Pak se pomalu otočí a zaměří pohled na procitnuvší Manori. Její zaječí úmysly vytuší naprosto neomylně. Elegantně vstane a zamíří k nim. Doufám, že nás ještě nechcete opustit, drahá Manori? Zastaví se vedle ní, z druhé strany než je J-C, v očích mu uličnicky jiskří. Je připravený zlobit:))

(Man, přehodíš mi to na zlatíčko blonďatý viď?:) )
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř zář 08, 2010 10:42 pm

*se zrovna trochu vtipně a nenáápadně chystala vstát a zmiznout, tak zamrzne na gauči*ach, a já si myslela, že už mě jdete vypakovat ven,*koukne po něm na vteřinku ale né do oček* nerada někde zůstávám přesčas...*ošije se* Ani jsem nepostřehla, kdy se to tady tak vylidnilo.*malinko se zamračí, nejde jí to do hlavy...pak jí to docvakne a pomalu se otočí na upíra sedícího vedle ní* Jean-Claude, že tys..*nadechne se, když vidí, jak se mu na tváři rozlije malý úsměv*

(něco lepšího, měla bys mít tady moderátora na přehazování jmen:) jo zlobit, muheh)
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 08, 2010 10:45 pm

*na rtech mu hraje rozkošný úsměv* zapomínáš, že tady jsi na mém území...*konečně otevře oči a zadívá se na ně* a přece jsem nemohl dopustit, abys utekla, aniž bychom...hm..dokončili naši diskuzi..*přejede ji prstem po kožešinovém límci*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Amon » čtv zář 09, 2010 3:35 pm

+Dojede dodávka a jako po drátkách se odnášijou bedny z auta na uložení..asi do sklepa a do chladících boxů na báru. Dva chlápci co to dovezli se na nic neptají, na nic nedívají a vzorně makají. Odevzdají fakturu a vysmahnou, jen se za nima zapráší. Jen si teda napřejou, že by jim napříště mohli ty bedny nachystat...hlavně nenápadně!+

Obrázek
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Robert » čtv zář 09, 2010 3:39 pm

*a zaměstnanci si to pěkně od nich berou a rozukládají...na bedny kývnou a fakturu donesou manažerům*
Robert
Upír

Příspěvekod Asher » čtv zář 09, 2010 8:01 pm

(jéé ty jsi zlato:))

Souhlasně pokýve hlavou a na rtech se mu usadí lišácký úsměv. Ano ano, přesně tak. Není slušné nechat diskuze...otevřené. Usadí se vedle ní a velmi zaujatě se na kožešinku zadívá, prohlíží si ji a pak přes ni přejede prstem, stejně jako J-C, ale jakoby náhodou se dotkne i kůže. Vzápětí se stáhne, jakoby nic.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » čtv zář 09, 2010 8:11 pm

(pomooc, oni mě spapají:D... budeš to mít pohodlnější, než se furt přehlašovat jako cvok..)

*zadívá se na J-C, respektive hypnotizuje mu prst* jo, asi zapomínám...obzvlášť, když se ti to hodí* ucítí Ashera z druhé strany, tak pootočí hlavu* vám oběma, že?*malinko se zachvěje, přece jen jsou oba příliš blízko a zkrze ni proudí od jednoho k druhému jejich moc* hm..a my přece nechceme být neslušní, že? Jak byste taky mohli, tady...to vůbec není místo, které by vybízelo k neslušnostem...*kouká, jak Asher kopíruje J-C pohyby se zatajeným dechem* vám se ta kožešina vážně nějak zalíbila...*špitne a pak sebou trhne, jak kdyby ji něco kouslo, když někdo na baru příliš razantně přibouchne dvířka od lednice*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » čtv zář 09, 2010 8:14 pm

*zvedne v obraně obě ruce* už jsem takový..vždy vytěžit co nejvíc to jde..můžeš se na mě zlobit?*a nasadí prvotřídní nevinný pohled a když se man otočí na Ashera, tak se pohodlněji opře aby na oba měl hezký výhled a kochá se, pak se mírně zamračí směrem k baru* tady upír nemá chvíli klid...
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » čtv zář 09, 2010 8:26 pm

(láách, to si piš, jsou nějaký rozjívení, chlapci:D No to jo, občas mi z toho malinko hrabalo:D jediný štěstí, že mám všude stejný heslo:P)

Nene, my nikdy nechceme být neslušní. Souhlasí tiše a když sebou nervózně trhne, zvlní mu rty uličnický úsměv. Nervózní? Zašeptá nebezpečně blízko jejího ouška a střelí pohledem po J-C. V očích mu hrají rozpustilé jiskřičky.
Asher
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti