Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Manori » stř zář 22, 2010 11:05 am

No já v to doufám...leze mi to na nervy, tyhle archaické zákony..*na chvíli se zamračí* ale asi se to zlepšuje.*přikývne nakonec a zadívá se na něj, stín, který mu přeběhne po tváři, jí neujde, ale neptá se dál* tak to jste si opravdu nemohli vybrat lepší místo..tady je svobody...až ti přerůstá v anarchii*zasměje se a pak to s ní málem iebne, jak se jí tak J-C natáčí, aby se pořádně podívala a když ucítí na rtech jeho, klesne ji myšlení na nulu, jen se na něj dívá a snaží se nastartovat mozek..čím dýl to trvá, tím širší úsměv se J-C objevuje na tváři*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 22, 2010 11:10 am

*nakloní hlavu tak, aby se opřel Asherovi o ruku a blýskne po něm temně modrým zrakem..na okamžik zesílí stisk rukou, které má o něj pořád opřené..pak se zadívá na Man, co z ní tedy vypadne a když je ticho, tak se usmívá víc a víc, veselé ohníčky v očích a sleduje, jak spolu s tím se jí zároveň objevuje zamračení, jak se zoufale snaží něco vymyslet, a nechá jí se v tom ráchat* pořád čekám...*zapřede*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř zář 22, 2010 10:00 pm

Chvilku je pobaveně pozoruje a pak rozesměje hřejivým smíchem, který ji polaská v týle jako lehký polibek. Ach, Jean-Claude, jsi krutý, copak nevidíš, že se naší lištičce nedostává slov? A téměř i dechu? Zašeptá důvěrněji, pohladí ji konečky prstů ze strany po krku a sjede až do výstřihu.
Jsem přesně takový, jak vypadám.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř zář 22, 2010 10:28 pm

*šlehne po J-C pohledem, pak stočí pohled na Ashera* Aspoň někdo se mě zastane..*zamrká na něj* ale za ten nedostatek dechu můžeš i ty..*šeptne mu se rty u ucha, jemně mu olíbne čelist a zadívá se zpátky na J-C* hm...možná...*přimhouří oči, vezme ho za bradu a natočí si ho ke světlu* ne..tak ne..*zkusí to na druhou stranu*hm..je to příliš..*řekne rozhodně a když vidí J-C překvapený pohled, tak se zaraduje*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 22, 2010 10:31 pm

*mrkne na Ashera* já a krutý, mon chardonneret? *pousměje se a zadívá se na Man, jak se na něj škaredě zadívá a povytáhne obočí, když ho vezme za bradu a natáčí si ho* mám ti ještě zapózovat?*navrhne a musí se potutelně usmívat* Příliš?*rozšíří se mu oči údivem* Co je příliš, lištičko?*zadívá se na ni*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř zář 22, 2010 10:42 pm

Já? Rozšíří se mu údivem oči. Vždyť nic nedělám. Brání se s uličnickým úsměvem na rtech a pak se na ně zájmem zadívá, je docela zvědavý, co z ní vypadne. No...to by taky zajímalo, co příliš? Zajiskří mu v očích.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř zář 22, 2010 11:02 pm

chm*otočí se na Ashera* nemám ti k tomu nevinnému výrazu přičarovat svatozář?*uculí se a zavrtí hlavou a chvíli se na ně usmívá, jako by věděla a viděla něco, co oni ne* no dobře..*povzdechne si rezignovaně* příliš dokonalý..*odpoví nakonec, klepne J-C prstem do brady a povzdechne si* není na tobě nic..špatně, ale to pak působí neskutečně..jako bys neustále využíval své moci..*lehce mávne rukou ve vzduchu, jakoby se snažila doladit makeup*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Jean-Claude » stř zář 22, 2010 11:07 pm

*tiše se rozesměje hřejivým sytým hlasem a bleskově ji okousne prst, který měl tak příhodně blízko* ne, lištičko, nevyužívám své moci, abych ti tady předváděl nějaké iluze..ne teď*zadívá se na ni* to, co vidíš, je skutečné..*usměje se na ni měkce, tentokrát bez nějakých triků*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Asher » stř zář 22, 2010 11:32 pm

A myslíš, že by mě slušela? Kontruje s úsměvem a potřese hlavou, až jí pramen jeho zlatých vlasů přepadne přes rameno. Tiše se rozesměje. Nechci být domýšlivý, ale tuhle odpověď jsem tak trochu čekal. Blýskne mu v očích. Ano chérie...přesně takovýhle je. Dokonalý. Řekne tiše a zlehka se konečky prstů dotkne jeho tváře.
Asher
Upír

Příspěvekod Manori » stř zář 22, 2010 11:49 pm

chm...*uzme zatoulaný pramen, navíjí si ho na prst a po očku ho sleduje* možná..ale drhla by ti o rohy...*usmívá se jakoby nic a přidá ke zlatým svůj černý pramen, hezky do kontrastu* ach, to jsem tak předvídatelná, i s odpověďmi?*pozvedne obočí a zavrtí hlavou* ale ono se to asi opravdu dalo čekat...*zadívá se zase na J-C tvář* vím, že na mě nic nezkoušíš..zrovna teď*dodá s úsměvem* ale to neznamená, že přestanu hledat..*přimhouří bojovně oči* vlastně je to nefér, aby si pak ostatní připadali jako vzdálení oškliví příbuzní..*zavrčí a píchne prstem do Ashera dřív než stihne něco říct* a domýšliví působí podobným efektem...*a strčí ho tak do jednoho pytle s J-C (tak, upírci na hromádce v pytlíku:D)*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti