Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 30, 2010 12:36 am

Copak tady +mírně pohne rukou obsahujíc okolí v jednom obšírném gestu+ sto let něco znamená? +položí na to spíše řečnickou otázku+ Vždyť jste si to sama už řekla, jsem člověk. Docela običejný člověk. Neumím čarovat, nejsem démon, nejsem upír a ani žádná jiná nadpřirozené bytost. Prostý člověk +že ho to za ty roky neomrzelo pořád dokola opakovat+ Opakuji to lidem stále dokola a oni mi přesto nevěří. Vy mi věříte? +trochu zvědavě na ni koukne+ Mluvil jsem spíše o skutečných přátelích se kterými trávíte čas zcela nezávazně... Ovšem teď chápu proč tu vysedáváte tak sama. Zdá se že kolem vás je mnoho slepích muží.
Nesmrtelnost je jako umírání. Popření. Odmítnutí. Smlouvání. Deprese. Smíření.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv zář 30, 2010 2:43 pm

Rozhliadne sa okolo, keď sa jej pohľad zastaví zas na Nesmrteľnom, povie: "Uznávam, že TU skutočne roky nehrajú významnú rolu, no hovorili ste, že vy upír nie ste." zahľadí sa naňho trochu zamračene. Zvažuje, čo povedať, napokon sa ozve. "Verím, že ste človek, no či označenie obyčajný je to správne, môžem ťažko posúdiť, keďže informácie o sebe zahmlievate viac, než Amon svoje plány." to či vie, kto je Amon, nie je dôležité. "Napokon, v podstate nezáleží, či vám verím, alebo nie." opäť to pokrčenie ramien. "Priateľov, s ktorými trávim voľný čas, mám pomerne dosť." pokrúti hlavou. "No občas si rada niekam vyjdem aj sama."
Usmeje sa. "Keď ste sa pýtali, či mi môžete položiť osobný dotaz, myslela som, že budete chcieť vedieť o mojom prípadnom priaťeľovi...Netvrdím, že byť bez partnera mi vyhovuje, ale ani mi to nevadí. Dalo by sa povedať, že to nepovažujemza problém, ktorý by bolo treba riešiť."
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 30, 2010 3:57 pm

Naopak Memory já osobě řeknu všechno, jen se stačí správně ptát +lže jako kdy tiskne, stejně by jí neodpověděl+ Ale vás to co jsem zač hodně zajímá... I když to ostatně všechny +napije se svého vína spokojený že ho má+ Upřímě mě taky zajímá co jsem vlastně zač, ale ještě se nenašel dost schopný doktor, láčitel, démon či čaroděj který by to byl schopen zjistit +pohlédne na ni z neurčitým poklidným výrazem+ Jakékoliv otázka kterou vám položím a netýká počasí je osobní +znovu se napije+ Kdo je Amon? Když už jste ho tak zmínila... +velmi ho to zajímá, ale tváří se naprosto neutrálně. Když ho Memory zmínila jako vzor musí to být mocný člověk+

(Nesmrtelný je člověk, ano. Nemá v sobě nic co by bylo jakýmkolik spůsobem nelidské. Takže semoc těším jak bude v tranzu při nějakém vystoupení. Ale já vůbec nejsem škodolibá.... :pii )
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv zář 30, 2010 5:10 pm

(nooo, to môže byť zaujímavé ;) )

O tom dosť pochybuje, ešte tu nestretla nikoho, kto by na seba všetko hneď prezradil, ale nechá si to pre seba. "Zaujímajú ma všetky nové osoby, s ktorými sa stretnem." usmeje sa. Upíja minerálku a alkohol z nej pomaly vyprcháva. "Hovoríte, že ste nenašiel schopného doktora, ktorý by vyriešil vašu dlhovekosť?" zamyslí sa nad tým. Veľmi ju láka navrhnúť mu, že by to mohla skúsiť ona, ale hneď jak na to pomyslí, vybaví sa jej v mysli Angel. Jeden nevyriešiteľný prípad jej zatiaľ stačí. Však Nesmrtelný snáď nikam neutečie (minimálne tak skoro pravdepodobne nezomrie :D ). "Teraz ste ma dostali." zasmeje sa. "Ale v podstate máte pravdu, každá otázka, ktorá sa týka vás samých, je v podstate osobná."
"Amon? Ešte ste sa s ním nestretli?" vyzerá prekvapene. "Ťažko povedať." povie po chvíli zamyslene. "Svojho času to bol najobávanejší temný čarodejník. Teda, samozrejme stále je." nervózne sa poobzerá, či tu náhodou nie je a nepočuje ju. Stíši hlas. "Len sa teraz utiahol trochu do úzadia."

(Nesmrtelný je tiež postava z Buffy?)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 30, 2010 5:34 pm

Doktora nebo kohokoliv jiného +odsouhlasí jí+ Třeba časem... až věda torochu pokročí... +nevypadá to že by vůbec ještě o vyřešení stál+ Dokonale chápu. Uchýlil se do ústraní, odkud se nejlépe spřádají plány +fakt že je Amon temný čaroděj mu evidentně moc starostí nedělá. i takové individua poznal+ Čím se vlastně živíte? +přejde zase k zájimu o samotnou Memory+

(Ano i ne. Je tam zmíněný, ale není řečeno co je zač. Takže ve své podstatě je to moje originální postava)
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv zář 30, 2010 10:17 pm

Počas celého rozhovoru ho tak nenápadne pozoruje a hodnotí. No a zdá sa, že je to teda poriadny flegmatik. "Je to možné." prikývne. "Veda napreduje hrozne rýchlo. Či už tá mudlovká alebo čarodejnícka. Hlavne v poslednom čase."
"V skutočnosti mám viaceré zamestnanie...vlastne dve. Vlastním a vediem polovicu Salonu Andělské Krásy a ....ehm, pracujem ako liečiteľka u sv. Munga." prizná napokon.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » čtv zář 30, 2010 10:37 pm

Však já si počkám až se věda někam dopracuje. Času mám vice než-li dost +usmívá se koutkem úst+ Teď už chápu... Máte estetický i lékažský zájem o mou osobu +dělá si samozřejmě srandu+ Omlouvám se +mírně skloní hlavu+ To byl poněkud nevhodný vitp +dopije posledních pár kapek vína a další už odmítně jen lehkým pohybem ruku směrek k barmanovi+ Jak se láčitelka dostane zrovna k salonu krásy? Ne že by to spolu nesouviselo, ale myslím že dobrý lékař či léčitel si může vidělat víc než majitel takového salonu +má stéle ten svůj jemný úsměv který někteří považují za projev arogance+ Mimochodem berete i muže? Ptám se jen tak ze zvědavosti... osobně jsem si mužského fintění užil dost a dost v patnástém a šestnáctém století.
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » čtv zář 30, 2010 11:26 pm

Karhavo sa naňho zamračí, no následne sa začne smiať. "V skutočnosti vlastne mám." zvodne zamrká riasami, potom však naňho šibalsky mrkne. "Neľakajte sa, tiež to bol len vtip, ale nemôžem poprieť, že ste veľmi zaujímavý človek."
"Medicína nie je až tak dobre zaplatená. Zvlášť, čo sa týka verejných nemocníc. Máme tabuľkové platy. Na prežitie to stačí, ale človek z toho moc neušetrí. Iste, súkromné sektory sú úplne o niečom inom, ale ak mám byť úprimná, radšej robím v nemocnici, než by som si mala otvoriť vlastnú ambulanciu. No a salón...vždy ma bavilo umenie a toto je v podstate spojením ľudského tela a umenia. No a tiež sa tam točia väčšie peniaze." dodá napokon. "Iste. Aj muži sú u nás vítaní. Keby ste mali niekedy záujem sa opäť nechať skrášliť, určite sa zastavte. Nakoniec neponúkame len klasickú kozmetiku, ale máme aj relaxačné centrum s bazénom a saunou." vysvetľuje. "Teraz by ste mi mohli povedať niečo o sebe." usmeje sa naňho, dopije minerálku. "Máte momentálne nejakú prácu?"
Memory
VIP Member

Příspěvekod Nesmrtelný » pát říj 01, 2010 8:22 pm

Lidské tělo je podle mě samo osobě umění. Každé oko potěší pohled na krásnou ženu nebo na krásného, dobře stavěného muže nehledě na to jakého je pohlaví. Přinejmenším každého kdo má cit pro estetiku. Vždyť právě lidské tělo byl inspirací stovek umělcu po celé dekády lidstva +přejíždí prstem po okraji viné sklenky+ Práci nemám žádnou, nepotřebuji ji abych se uživil, ale pokud by se nešlo nějaké zajímavé povolání které jsem ještě nedělal, tak bych to skusil. Nemohlo by to být smamozřejmě nic k čemu je třeba magie ani nic odborného jako lékařství.... Umím spíše vynitřnosti různými spůsoby vyndat, než je vracet z pět do těla. To bych musel jí studovat medicínu.... +je vidět jak se nad tím zymýšlí+
Nesmrtelný
Člověk

Příspěvekod Memory » sob říj 02, 2010 11:10 am

"Myslím, že medicína by pre vás mohla byť zaujímavým povolaním. A tiež pre vašich pacientov. Predstavte si, koľko skúseností by ste mali za tie dlhé roky." povie vážne.
Memory
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti