od Rebecca Altamirano » pon říj 11, 2010 7:12 pm
Fajn, máš mý slovo, že ho teď nepůjdu vytáhnout z rakve a usamžit venku na škvarek. Zavrčí, ale je vidět, že přesně to by s chutí udělala. Když se doví, kdo to byl, jen zatne nehty do dlaní. No ovšem, to jsem si mohla myslet. Nakonec, Adam je docela podobný Phillipovi. Pohlédne na něj, jakoby si to teprve teď uvědomila. Do prdele. Já jsem tak pitomá. Je to moje chyba, jen moje. Neodokázala jsem ho ochránit. Dojde jí to najednou a zoufalým gestem si prohrábne vlasy. Ale nemůžeš po mě chtít, abych se dívala na to, jak mi umře v náručí. Beru ho k Mungovi a všechno, co se stane, beru na sebe. Pokud by J-C projevil touhu mě za to potrestat, fajn. Ale ještě před tím, bych mu k tomu řekla svoje. Odhodlaně se na něj zadívá a jak natočí hlavu, všimne si Man. Chvíli na ni bezeslova zírá, jakoby nevěděla, kde se tam tak vyloupla. Manori... co ty tady? Vypadne z ní nakonec. Pak se skloní a vezme jemně Adama do náruče, což vypadá zvláštně, vzhledem k tomu, že je o dobrých třicet kilo těžší než ona. Můžeš tu počkat, než se vrátím a zkusit najít, kam se Aubrey zašil. Pochybuju, že je tam,kde má být. Pohlédne na Jasona.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...
Narození není začátek, smrt není konec...