Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod golux » úte led 04, 2011 8:04 pm

Neslyšela... pokrčí rameny Víte, já tyhle koktejly nepiju. To jen teď, že mám tak výjimečnou příležitost... usměje se na něj A s tím ubližováním... jestli máte na mysli nějaké sado-maso praktiky, tak to tedy ne. Tedy, nemám moc ráda úplně soft sex, trocha brutálního násilí nezaškodí... ale jen do první krve už kecá, nějak jí to stoupá do hlavy Spíš lidi proklínám a tak. Když mě někdo naštve, ale opravdu, prostě ho prokleju. Já vím, že se to nemá. Ale někdy si prostě nemůžu pomoct. A hodně se mi tím uleví... A copak to tu máme? zaostří oči, když jí čísník ten Cosmopolitan přinese To jsem opravdu zvědavá, co to se mnou udělá... cucne si
I am Golux. The only Golux in the World.
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř led 05, 2011 1:50 am

Úsměv jí oplatí.
Poslouchá ji a usmívá se čím dál víc. Nepovídejte. No nedá mi nezeptat se, kdo je většinou ten krvácející? To, že se golux rozpovídala mu vůbec nevadí. Naopak.
Prokletí v případě čarodějky, může být někdy i celkem nebezpečné, nemám pravdu? Ale ani trochu nevypadá, že by ho to nějak děsilo. Zřejmě není velmi moudré vás... ehm...naštvat. Opět úsměv.
Sleduje jako golux nápoj ochutnává. Co na to říkáte?
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » stř led 05, 2011 9:55 pm

Hm, mám ráda pomerančový džus... ale asi to nebude jenom to, že? už jí to stoupá do hlavy, takže vodku nezaregistruje ;) V každém případě se to pije velice dobře... napije se znovu Je pravda, že se lidi nesnaží mě naštvat. Nevím, čím to je, protože si myslím, že nebezpečně vůbec nepůsobím, spíš nemají důvod... já se snažím se všemi vycházet po dobrém. Nikdy nevím, koho můžu potřebovat... uchichtne se A s tím krvácením... to je různé... podle momentální nálady.... usměje se na něj trochu přiopile
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » stř led 05, 2011 11:28 pm

Uculí se. Je v tom jenom něco málo navrch. Úsměv se mu ještě o něco rozšíří. V tom případě se jistě dáte přemluvit k další malé ochutnávce. Usmívá se na ni zcela neodolatelným úsměvem a opět listuje nápojovým lístkem.
Jste trochu vypočítavá. ušklíbne se. Ale zcela s vámi souhlasím. Nikdy nevíte, kdy se vám správné kontakty můžou hodit. Jenom s tím rozdílem, že já se přílišnou přátelskostí neobtěžuji. Když něco chci, téměř nikdo mi nezabrání, abych to nezískal. Říká to pořád s úsměvem, no v jeho očích, jak hledí na golux, se mihne něco nebezpečného, dravého, chtivého. Trochu se k ní nakloní a ztiší hlas, aby to slyšela jen ona. Pokud byste to posuzovala podle momentální nálady, čemu byste dala přednost?
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » sob led 08, 2011 8:05 pm

Momentální nálady... jak se na něj podívá, musí trochu zaostřit Momentálně bych asi chtěla... spát... přemůže zívnutí Ježíši, nezlobte se, to je tak nespolečenské... ale já nejsem zvyklá tolik pít... a ty koktejly jsou na tom to nejhorší... asi si budu muset odskočit snaží se vstát, ale zapotácí se a spadne zpátky Jejda, já se asi odtud nedostanu... podaří se jí nakonec dostat se na nohy, tak ručkuje podél stolu a podél zdi na toaletu
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » čtv led 13, 2011 7:50 pm

(promiň, že až teď.... no jednoznačné golux, tys mu dala :lol: )

Lehce zaskočeně se na ni podívá, jak se naráz zvedá od stolu. Aha, no...jo...to si odskočte. A když tak golux ručkuje pryč, zamračeně za ni hledí a ani se nesnaží skrýt své zklamání.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » čtv led 13, 2011 9:07 pm

vrátí se za chvíli, trochu víc v kupě, ale oči jí pořád plavou Víte, já asi... asi už toho mám dost. Potřebovala bych si trochu... odpočinout... dělá jí docela problémy na Arese zaostřit To ty koktejly... uchichtne se
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » pát led 14, 2011 2:34 am

Tak toho pro dnešek necháme. Usměje se na ni docela mile. Gestem zavolá číšníka a když zaplatí, pomůže golux na nohy. Domů to máte asi hodně daleko. Můžete přespat klidně u mě, kdybyste chtěla. Velice nenápadně po ni hodí očkem. Předci se takhle nebudete přemísťovat. Pokroutí hlavou, jakože to teda vůbec není dobrý nápad.
Ares
Bůh

Příspěvekod golux » sob led 15, 2011 11:34 pm

I vy jeden opile na něj přimhouří očička a pohrozí mu prstíčkem Doufám, že budete gentleman a nezneužijete situace... opře se o něj, jinak by spadla A kdeže to vůbec bydlíte?
golux
VIP Member

Příspěvekod Ares » sob led 15, 2011 11:44 pm

Zatváří se jako neviňátko, když mu golux hrozí prstíkem. Kdy jsem já zneužil situaci? Pokroutí hlavou a i když přemáhá úsměv, podaří se mu zatvářit lehce dotčeně. Obejme ji kolem pasu, aby tam nedejbůh nespadla. Dokonce jí ani nešáhne na zadek. Nebudu dělat nic, s čím byste nesouhlasila. Šeptne jí tiše do ucha. V hotelu Lafayette. Je to tady nedaleko. Vede ji dveřmi ven ze Slastí.
Ares
Bůh

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti