od Styx » úte úno 15, 2011 10:16 pm
+kouká po očku, jak se Aubrey a Theresa pošťuchují a baví se skvěle, a to ještě ani nezačalo představení. Uculí se pobaveně+ Je vidět, že se mají rádi +řekne potichu, nerada by, aby to citlivý Aubreyho sluch zachytil+ Nechce se mi ani věřit, že se najdou i tací hlupáci, co dráždí kobru bosou nohou +ušklíbne se nevěřícně a úsměv jí ztvrdne na rtech, když se k ní nakloní a ovane ji jeho exotická vůně a omámí její napjaté smysly. To není dobré, pomyslí si a za každou cenu se snaží nevnímat to a udržet si čistou hlavu+ Často trestáte neposlušné upíry? +snaží se konverzovat, aby přišla na jiné myšlenky. Když Jean-Claude pokyne k začátku zkoušky, docela si oddechne, že své myšlenky zaměří jiným směrem, usadí se pohodlně v židli a upře pohled na tanečníky. Málem by se jí krve nedořezal, když ji Jean-Claude najednou chce zneužít ke spolupráci. Představa sebe sama, tančící v pevném objetí Aubreyho se jí ani trošku nezamlouvá. Nemá nic proti němu, ale musí být od ní vzdálen alespoň tři yardy. Uvolní napětí, když ji Nejvyšší oznámí, co od ní očekává+ Navrhnout téma? +pozvedne překvapeně obočí a zamyslí se+ Hm... možná bych o jednom, co mi je dost blízké, věděla +řekne nakonec+ Jen nevím, jestli to bude možné provést. Docela ráda bych se přenesla do středověku, do období pronásledování čarodějnic +přimhouří oči+ Chtěla bych na chvíli propadnout iluzi o nesmyslném honu na čarodějnice.. s divoce tančícími temnými silami na Petrových kamenech... sletem čarodějnic pod šibenicí s oběšencem... obcováním s ďáblem... běsněním inkvizice... upalováním nevinných obětí na hranici... +rozšíří oči, jak si najednou uvědomí, kde zrovna je+ Mne ale, prosím, ušetřete +zdůrazní s úsměvem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)