Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Styx » stř úno 16, 2011 5:47 pm

Nepochybuji, že přesvědčovat umíte. A radši ani nechci vědět, jak +usměje se a zkusmo pohlédne jedním očkem po něm, když se nedívá+ Myslím ale, že se najde hodně málo lidí, co by vám odporovali. Sálá z vás něco... nějaké fluidum... aura... která varuje člověka dávat si pozor na to, aby si vás nerozhněval. Takový základní instinkt +uculí se. Už chce od něj odvrátit zrak, když tu zachytí záchvěv stínu v jeho tváři zrovna ve chvíli, když se zmíní o upalování na hranici. Hrdlo se jí stáhne, jako by jí ho sevřely neviditelné ruce a přepadne ji nepříjemný pocit, že rozdmýchala nějakou zapomenutou vzpomínku z jeho minulosti, zasunutou celé věky někam na dně duše (mají vůbec upíři duši?:))+ Odpusťte, prosím .. vůbec jsem si neuvědomila, že si tu nešťastnou dobu pamatujete osobně. Jestli jsem tím ve vás vyvolala špatné vzpomínky, hluboce se vám omlouvám +hledí na něj kajícně a začíná pomalu litovat svého přání. Najednou jí zajiskří oči+ Vlastně... pokud je toto téma pro vás tak emotivní... pokud jste byl vy osobně, nebo někdo z vašich blízkých v temném středověku přímým svědkem toho nelidského běsnění církve... proč to nevyužít a prostřednictvím iluze nepřiblížit nám současníkům? Pomstít se těm skutečným ďáblovým služebníkům za to, co vám udělali tím, že budete šířit, jak bylo to upalování nevinných nesmyslné? Sice tím nikoho nezachráníte, ale bude se o tom všeobecně vědět +hledí mu zkoumavě do tváře a přestože má silné nutkání pohlédnout mu do očí, jak má ve zvyku, když s někým mluví, drží se svých mantinelů a zvedá zrak pouze po jeho anticky krásný nos+ Taková drobná satisfakce. A... možná by se do tohoto projektu rád zapojil i Asher +nadhodí+

+ještě aby neměli rádi zdejší čarodějky, pomyslí si jen tak mimochodem+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř úno 16, 2011 10:18 pm

*potřese hlavou* to ano..ale ne všechny způsoby přesvědčování jsou ..vyloženě špatné...dávám přednost pozitivním emocím a tužbám...*usměje se a poslední slova se jí na ukázku smeknou na upíra nezvykle teple po kůži a rozehřívají ji zevnitř* Základní instinkt...*opakuje si po ní* v tom asi máte pravdu..ne všichni mají své instinkty v pořádku...proto to někteří zkoušejí...
(ha, tot otáázka:))*klidně na ni shlíží, beze stopy zloby ve tváři*pamatuji si mnohé, co by se ani nečekalo, že si pamatovat mohu...ale neomlouvejte se, za to nemůžete...vzpomínky máme jako všichni, dobré i ty špatné..jen je jich za tu dobu o dost víc než je běžné...*a jak tak na něj kouká, tak natáhne ruku a na okamžik ji sevře prsty...spolu s tím jednoduchým gestem do ní sálá z jeho sevření zvláštní uklidňující pocit, pak ji pustí a pocit je pryč, jako by ji někdo sebral vyhřátou peřinu*
Je emotivní...a tím je asi tak lákavé pro ztvárnění... jen doufám, že nám současníci nebudou omdlévat...*zasměje se a jak na ni tak úkosem kouká, jak mu studuje nos* dáváte si dobrý pozor...*poznamená* aah...snad se vám po něm nestýká...na jevišti..*dodá, aby to nevyznělo jako narážka* ale...ne, nemyslím....to po něm nemohu a nechci žádat...*zavrtí hlavou* možná jen nějakou drobnost..ale
větší účast na tomhle..non..*přes přivětivou masku mu prosákne nepřístupný výraz*

*lach, to je nějaká naráážka?*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Styx » čtv úno 17, 2011 12:54 am

+ucítí náhlé teplo, jako když se jí za horkého léta roztančí sluneční paprsky po nahé kůži. Teplo, které se jí rozlévá celým tělem, ji rozpaluje jako při intimních chvilkách a musí si přitisknout dlaně na tvář, aby se trochu zchladila+ Tak při takovémto pozitivním způsobu přesvědčování bych vám splnila i to nejšílenější přání +zasměje se žertem a radši se soustředí na to, co jí vykládá+ Popravdě, měla jsem pocit, že vás něco na mém přání zarazilo. A já bych vás jen velice nerada rozzlobila a proto jsem- +přeruší větu, když jí Jean-Claude uchopí za prsty a předá jí uklidňující energii, která ji jako mávnutím kouzelného proutku zbaví napětí a strachu a na okamžik jí přivodí pocit falešného bezpečí+ Máte velkou moc +špitne, když ji zase pustí. Má pocit, jako by ji tím vypnul ze zásuvky, která ji dobíjela energií. Uvolnění pomine a známé napětí se jí opět usídlí kolem žaludku+ Ano, dávám si velký pozor, abych se vám nedívala přímo do očí. Už nejsem tak neopatrná, jak jsem kdysi bývala. Nemějte mi to za zlé, prosím, není to nic proti vám, ale už nevěřím upírům +usměje se omluvně, nerada by se ho dotkla+ Nemám žádný důvod k tomu, aby se mi po Asherovi stýskalo +blýskne se jí v očích lehce zlobně+ ale nezapírám, že byl na něj moc pěkný pohled… na tom jevišti +dodá rychle+ Vlastně máte pravdu, nebyl to dobrý nápad připomínat mu to +vzpomene si na jeho jizvy+ Ale to jsme trochu odbočili. Dnes večer jsem tady především kvůli vám +usměje se na něj neodolatelně+ Takže… osvítil vás už nějaký nápad?
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » pát úno 18, 2011 12:30 am

*sleduje jí* myslíte, že jenom v pohledu to je?*poznamená* ale chápu váš postoj...nicméně..nemusíte se bát, že bych vám něco nutil do hlavy..alespoň pro dnešek, když jste mým hostem, tak určitě ne... pokud nebudete chtít. *usměje se* no..uvidíme..*nerozebírá to dál* ale zpátky k věci...když kvůli mě...*zapřede* měli bychom vám přece jen něco předvést...*rozhlídne se po ostatních* bude třeba nějakého obětního beránka..na hranici na gril...*pronese a rozhlíží se, jako by čekal, kdo se přihlásí dobrovolně, vidí, jak se upíří osazenstvo ošívá, a čeká, poklepávajíc si líně prsty o opěradlo...pak toho nechá a upře jediný pohled na Theresu*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Robert » pát úno 18, 2011 12:33 am

*nikterak se do výběru "role" nehrne, naopak se snaží až zprůhlednit, kdyby mohl, tak se i rosí, přece jen je z nich nejmladší, proto si docela oddechne, když padne ortel na Theresu*
Robert
Upír

Příspěvekod Theresa » pát úno 18, 2011 12:37 am

*i když to tuší, tak stejně vyskočí, jak čertík z krabičky a spustí proud námitek, které nezapomene podpořit notně horkokrevnou gestikulací, ale nakonec se jen nafoukne a kývne a zlobně zahlíží po Aubreym, který neopomene mít poznámky*
Theresa
Upírka

Příspěvekod Aubrey » pát úno 18, 2011 12:42 am

*se tváří, že jen ať někdo kolem něj zkusí škrtnout zapalovačem...ale jinak nehne brvou, dokud nepadne jméno* no co..kdo jiný by tady měl dělat čarodějnici...*poznamená s škodolibým úsměškem, jak ji zakloněný na židli pozoruje* možná nebudeš potřebovat ani koště a odletíš...*sleduje její ruce, jak se míhají ve vzduchu a pak bleskově vyskočí ze židle, když se mu kolem tváře mihne pilník a zabodne se do stěny za ním..bez námahy ho zase vytáhne a věnuje jí stejně oslnivý úsměv* a co já? Můžu si zahrát inkvizitora?*pozoruje Theresu zálibně*
Aubrey
Upír

Příspěvekod Styx » pát úno 18, 2011 5:37 pm

A v čem tedy ještě? V té vaší síle neodolatelnosti? +zeptá se naivně+ Tak proti té jsem se obrnila už před vstupem do baru +uculí se a když ji JC ujistí, že jí od něj žádné nebezpeční nehrozí, usměje se, ale z výrazu její tváře není přesně znát, jestli si získal její důvěru+ Tak to si od vás cením, že mě pro dnešek ušetříte +osmělí se mu podívat na okamžik do očí, když má tedy nad ní ochrannou ruku, a pak už odvrátí zrak k upírům a pobaveně sleduje, jak si všichni tři přehazují hlavní roli představení mezi sebou jako horký brambor. Sama je zvědavá, jestli se najde dobrovolník. Když ta čest nakonec připadne Therese a ta projeví emocionální nadšení pro roli, trochu se zaboří do křesla a snaží se splynout s čalouněním, nebo snad s kůží?+ Jen doufám, že si mě pak za to, do čeho jsem ji navezla, neusmaží taky +šeptne upírovi vedle sebe s úsměvem. Pak se věnuje výstupu Theresy a Aubreyho a celá scéna ji skvěle pobaví. Dokonce i Aubrey, od kterého by to nečekala. Mírně se nakloní k Jean-Claudeovi a tiše pochválí+ Ještě ani nezačali hrát a už si zaslouží potlesk.
Styx
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » sob úno 19, 2011 11:37 am

*jen se tiše rozesměje, když se ho zeptá* když myslíte, že to stačí...*prohodí a v očích mu modře zajiskří....* u Theresy je všechno možné..ale ona je spíš slyšet, než že by skutečně někomu chtěla něco udělat...*šeptne směrem ke Styx a pak na ni mrkne* ale začali..už dávno...říkal jsem vám, že se budou předvádět...*kývne bradou směrem k těm dvloum na podiu, co se mezitím začnou dohadovat o to, co a jak* většinou je nechám projevit se samotné..*vysvětlí, proč jim zatím nenalinkoval žádnou situaci* .oui, Aubrey... nikomu jinému bych snad nemohl ani tu roli určit... *kývne a mezitím co se Theresa a Aubrey pošťuchují, si k sobě přivolá i Roberta s Phillipem, aby se taky zapojili*
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Aubrey » sob úno 19, 2011 11:41 am

*zatváří se spokojeně, když proti jeho obsazení nemá J-C námitek a už si v hlavě rýsuje, jak si tohleto užije, tak se docela v klidu nechá vystrkat z podia a po cestě si sjede pohledem skupinku u J-C* není jeden odsouzenec..málo? Aby se Theresce nestýskalo...*ozve se a pohledem si sjede Phillipa, jako by uvažoval, jestli si má se zvířátkem hrát nebo ho povečeřet*
Aubrey
Upír

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti