Zákulisí

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Zákulisí

Příspěvekod Lidé Především » stř dub 04, 2012 9:26 pm

*zatváří se napůl znechuceně, napůl odmítavě, když ho požádá, aby tu košili svlíknul* na striptýz si tady vychovávejte ty svoje poskoky...žádný divadelko ode mě nečekej, zvrácená stvůro...*vyplivne poslední slova směrem k JC a koutkem oka postřehne pohyb Beccy, tak se pokusí uskočit, ale jen zakopne o vlastní nohy a plácne sebou mezi bedny. Začne se plazit od ní a vyhrabat se zároveň na nohy, zoufale pomalý*
Humans First will settle for destroying them all.
Lidé Především

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 04, 2012 9:36 pm

Koukne na J-C a zakroutí nad ním hlavou. Tedy, tos nás vážně ranil... A já se tu celou dobu jen třesu na to, abych viděla to tvoje rozplizlý tělo. Ušklíbne se pohrdavě. Ale už konec hrám... Nemáme na tebe celou noc... Zlato. Poslední slovo řekně těsně u něj, bleskovým pohybem ho chytí, zvedne na nohy a ruce mu drží zkroucené za zády. Tak copak to tu máme... Pod košilí jasně cítí drátky vedoucí k minikameře na knoflíku.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř dub 04, 2012 9:54 pm

Antiupíří a ještě homofobní... vracím se do středověku...*zavrtí hlavou a nakloní ji na stranu, když týpka Beccy zase zvedne na nohy* já bych ti řekl, co tu máme, ale nechci být ..neslušný...*mrkne na Beccy za ním a oči mu pobaveně zahoří modrým světlem, pak se vrátí zpátky k týpkovi a ačkoliv výraz tváře je stejný, přesto se z něj jakékoliv pobavení vytratí* svlíkni si tu výbavičku, nebo zavolám někoho, kdo tě s radostí svlékne...i z kůže. Přestáváš mě bavit...a já se tak nerad nudím...*vyskočí si na bednu, na které se usadí, jako by to bylo pohodlné sofa a shlíží na něj pěkně shora..když se nic neděje, tak jen zabubnuje prsty o dřevo* řekl jsem dolů...HNED!*sykne a to jediné slovo se mu zakousne hluboko do kůže*
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lidé Především » stř dub 04, 2012 10:02 pm

*nestačí ani protestovat a už je zase na nohách, ruce v ocelovém sevření a nadechne se, aby je počastoval nějakou nadávkou, nakonec výjimečně moudře sklapne a neřekne nic, jen zlostně zahlíží na upíra před sebou a snaží se co nejmín dotýkat upírky za sebou* to máš blbý..trhni-*začne, pak sebou škubne* strč si ten svůj povedený hlásek tam, kam-*chce doříct, kam si má strčit, ale pak vytřeštěně zašilhá na na svůj nos, po kterém mu stéká slza krve z čela* to...to nemůžeš..přece to ..to nedokážeš...*přesvědčuje sám sebe, že měl dobrý info, ale jak nakrčí opocené čelo, tak bolestí sykne, když se mu slaný pot dostane do ranky, která se mu na kůži otevřela jako po čistém řezu nožem. vykroutí si ruku z Beccyina sevření a vytrhne si knoflík i s drátkem z látky a hodí ji mlčky na zem*
Lidé Především

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 04, 2012 10:13 pm

Neskutečný...to vás černoprdelníky musí někde klonovat, ne? Názory jak přes kopírák, fakt.. Zatváří se znechuceně a trochu uvolní sevření, aby mohl J-C vyhovět. Docela zírá, že si pořád vykakuje tímhle tónem, ovšem po poslední větě by té Jean-Claudově milé prosbě málem vyhověla i ona:P:D No vidíš, jak to jde.. Pochválí ho, jak malé dítě. Tak teď už jen ty odpovědi a budeme spokojení. Smýkne s ním ke zdi a pustí ho. A jak se zdá, tvý šéfové ti nadaly úplně čerstvé informace co? Tss tss, jak...nezodpovědné vůči své ochotné ovečce... Sykne přehnaně lítostivím tónem. Skoro to vypadá, jakoby tě nám předhodily... Příště by měli na špionáž poslat trochu většího machra... Ušklíbne se. Ovšem kuráž ti nechybí, o tom žádná. Akorát, že ta ti bude platná, jak mrtvýmu zimník. Dovolí si drobný vtípek a tiše zasměje.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jean-Claude » stř dub 04, 2012 10:30 pm

(copak, taky si chce "odložit oblečení"?:D:D)

Hm..kam? To by mě docela zajímalo, jestli se dozvím něco originálního, kam si mám co strčit...*nakloní se na krabici* Ne? nic...? škoda...*zasměje se a schválně se nijak nesnaží kontrolovat* snad sis nemyslel, že o mě něco víš..mon ami...*poslední dvě slova skřípnou a zatrnou na kůži napětím* Vidíš, ten v šatníku nemám...*vzpomene si*och..pravda, nebývá nám zima...ale tady bude asi někomu trochu teplo...*upře pohled zpátky na špiona* pokud se tedy nerozhodne říct raději hned, co chci vědět.
"I feel like a child in the dark who knows the monsters are under the bed. I want to be told it will be alright, but I am far too old to believe such comforting lies."
Jean-Claude
Upír

Příspěvekod Lidé Především » stř dub 04, 2012 10:40 pm

*narazí s výdechem do zdi* To je..nějaký trik...máme přesné informace..*snaží se být přesvědčivý, ale když si otře čelo dlaní a vidí na ní krev, tak se mu ten postoj tak nějak rozpadá* když ne já, přijde někdo jiný...máme silnou základnu*štěkne, ale nezní to už tak frajersky* a i když...se mě zbavíte, stejně máte zaděláno na průser.*zatváří se vítězoslavně* všechno, co dneska kamera natočila, včetně tady toho malýho divadla v zákulisí, už se odvysílalo ven. Splnil jsem, co se ode mě čekalo...*objeví se mu na tváři fanatický úsměv*mí bratři toho využijí, žádný zkurvený práva upírům, nikdy!*vypadá s tím zanícením trochu jako muslimský sebevražedný atentátník, jen si vytáhnout kobereček a pomodlit se naposled před akcí*
Lidé Především

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř dub 04, 2012 10:49 pm

(hih, to je jak gangsterka říznutá true blood :D )
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř dub 04, 2012 10:56 pm

(no kdo by tý prosbě odolal?:D)

Pozoruje ho jako nějaký zvláštní druh hmyzu, který ještě nikdy neviděla a jen čekala, co zábavného udělá přišítě. Po tom jeho zapáleném proslovu se už ale neudrží a rozesměje. On si vážně myslí, že jsme tu všichni pitomci nebo co? Zakroutí nevěřícně hlavou. To si fakt myslíš, že bych ti tu věcičku nechala tak dlouho, kdybych věděla, že pořád vysílá? Zadívá se do očí a znovu se zasměje. Kdyby ano, jaktože tu ještě nemáš své bratry, "boží bojovníky"? Hmm? Podle toho, co dostávají tví šéfíci, právě sedíš na baru a sleduješ poředstavení. Zablýskne jí vítězně v očích. To, že jsme trochu starší, než je běžné, neznamená, že jsme ustrnuli ve středověku. Vlastně to si myslím spíš o tobě a podobných cvocích. jJe opravdu velmi spokojená sama se sebou. Takže naposled...Pro koho děláš? Že je to nějaká pošahná antiupírská sekta je jasný..Chci ale její jméno a jméno hlavního cvoka. Upře na něj dlouhý pohled a ruce si založí na hrudí.

(muhehe, ale docela dobře se bavím:D)

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Lidé Především » stř dub 04, 2012 11:17 pm

(ale tak to je dobrý nakřížení, ne? :lol: )

*zírá na ni, proč se směje* lžeš...jak bys tohle dokázala...nikdo se mě ani kamery netkl, dokud jsem ji tady ted nevyhodil na zem!*ale přece jen mu to nedá a začíná pochybovat* Nepotřebuju zachraňovat..oni vědí, že tu jsem, když se nevrátím..pak mě budou hledat. Fakt si myslíš, že vám to řeknu?To tajemství si radši vezmu do hrobu! Nejsem žádný práskač. Ale buďte si jistí, že ještě o nás uslyšíte!*s tím se rozeběhne pryč, přesvědčený, že se ho neopováží zabít, aby mu v tom zabránili*
Lidé Především

PředchozíDalší

Zpět na Provinilé slasti