Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette
Wenai Lafayette píše:Mercy: To je dobře, myslim. +kývne a nechá si teda jointa a ještě si potáhne+ Vadí ti to? +kývne k jointu a zadusí ho, zybtek položí vedle popelníku na pozdějc+ Poloindiánská? +koukne na ni+ To zní zajímavě. Z jakýho kmene máš tu půlku? No... +zamyslí se+ Tady nikdo moc konfliktní není, pokud mu nechceš zabrat jeho... +zamyslí se jak to říct+ mno, teritorium, tak je to v pohodě. Je tu spousta různých druhů lidí, nelidí a všeljakých podivností. +pokrčí rameny+ Já? +usměje se+ Eh já jsem čarodějka, což až tak zcela nevystihuje samotnou mou podstatu, ještě když započítáš to, že mi to zas tak skvěle nejde. Ale za to, jsem docela dobrá baskytaristka, aspoň mi to říkaj. A taky píšu písničky. +ukáže na ni a kývne hlavou+ Teď ty
Mercy Thompson píše:Rebecca Altamirano píše:Beccy: jo, jsem tady teprv chvilku...*přikývne* mazlíky? jaké mazlíky?*zeptá se zvědavě a kouká na ni, jak dělá reklamu:)*ehm..možná jo..Abych řekla pravdu, moc se tady ještě nevyznám, většinu času trávím stejně pod nějakým motorem...tak někdy nestačím koukat, koho a co potkávám...ne že by to bylo až tak něco nového..*zahučí si konec do piva*
Wenai Lafayette píše:Becca: My náhodou makáme až se z nás kouří, takže pak potřebujem řádně schladit odpovídajícím množstvím piva, víš? +zasměje se+ Co ty? Všechno v pohodě?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků