Putyka

Hospoda, kde se schází pochybná společnost

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Putyka

Příspěvekod yohannka » ned pro 02, 2012 11:33 pm

no jasně! Ale musíš mě hlídat abych půlku řetězů nesnědla +zašklebí se+ a budem potřebovat asi.. nějakou tu..nit.. a jehlu. Takže to bude dost nebezpečná práce.
Z ruska! ta je nejlepší! +pochválí mu výběr+ noo možná by stálo za to toho cucfleka naředit vodkou.. ale to by musela být asi větší sklenička +zamyslí se hluboce+ a nebo to zapít čistou vodkou a nebude to tak sladký
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » ned pro 02, 2012 11:54 pm

Hele. +řekne jí a vyskládá na pult několik skleniček, vodku, zelenou a absint a hodí jí tam i brčka a deštníčky+ Hrej si. Udělej si tady workšop. +zazubí se na ni a sám si vytáhne jehlu, nit a popcorn, už udělanej z mikrovlnky+ Jau, sakra. +pochopitelně se hned spálí o horkej popcorn a fouká si na ruku+ A neujídat, já to poznám! +varuje ji a sám si nacpe plnou pusu popcornu+
I anděl strážnej si může jednou za čas dát pivo...
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pon pro 03, 2012 7:35 am

jůůůů +zajásá a hodí mu na bar zbytek všech letáků co má+ si to nějak napočítej, zbytek doplatím.. nebo budeš mít u nás grátis pití +hned to tam začne míchat, až má každej panák jinou barvu+ ještě by to chtělo rum!
nojo, ale musím ochutnat jestli to není zkažený třeba, žejo.. +nenápadně se natáhne pro jeden popkorník a zlábne ho+ není! Tak.. budeš navlíkat? musíme ten první nějak..omotat.. a udělat tam očko na zavěšení +poučuje děsně chytře+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » pon pro 03, 2012 11:04 am

+vytáhne jí tam i toho ruma+ Na, já si tě pronajmu, jakože míchačku drinků a ty budeš míchat a ty nejlepší tu budem pít. +šoupne jí tam i tužku a papír, aby to zapisovala+ Takže očko... +soustředěně mu vykoukne ze rtů špička jazyka, jak ten první propíchne ještě jednou a pak tam udělá jakýs takýs očko a začne navlíkat ty ostatní+ Kolik toho budem potřebovat? +okoukne to kolem+ Dáme to nad bar. Aby to nebylo tak řvavý. Ty Vánoce fakt nemusim. +zaksichtí se+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pon pro 03, 2012 3:39 pm

super! takže.. rum vodka cherry... +začíná míchat různý experimenty+ no super, máš talent! Joo nad bar to bude stačit.. a pak ještě třeba nad vchodový dveře? Nebo na lustr! to pak bude hezky vonět, jak se to bude zahřívat.. hlavně sýrovej...+zašklebí se a vybírá mu ty pěkný velký kousky+ Ale tak.. když je nemusíš, tak si je udělej takový aby se ti líbily ne?
mm rum a cherry! ňam! to je dobrota hele.. dvě třetiny rumu a třetinka cherry +namíchá mu+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » pon pro 03, 2012 4:05 pm

+rozhlídne se po lokále, kde je to osvícený vším možným, ale lustr tam není+ Teda, nevím, jestli by mi šéf proplatil lustr. +uchechtne se+ jenom abych na něj mohl pověsit ozdoby. +navlíká a navlíká+ Uká... +vezme si to, co mu tam namíchala+ No, to docela ujde, na holku. +uculí se na ni, ale myslí to jako vtip+ Je to dobrý, jak to pojmenuješ?
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » pon pro 03, 2012 5:30 pm

čím to pak nan ten bar přiděláme? izolepou? nebo hřebíkama?
tssss, prý na holku +užírá mu popcorn pod rukama+ pojemnovat.. no jak bych to...když já na ty názvy moc nejsem. Ale tak, teď bude ten mikuláš, tak to pojmenujem třeba čert. Jé a mohli jsme ten popcorn namáčet do alku.. by byl zelenj a červenej!
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » pon pro 03, 2012 8:50 pm

Izolepou ta spraví všechno. +prikyvuje moudre+ ale to je ovšem genualni nápad! +hned se yoho chytne+ Nejdřív to ale ochutnam. +vezmeme popcorn a namočil ho v zelené a sní a pak jinej v cherry a sní+ Schváleno! +oznámí a otre si ruce do kalhot a začne je naclikat nastridacku cervenej zelenej cervenej zelenej... +
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » úte pro 04, 2012 4:22 pm

ale nejlepší je taková ta černá, ta lepí! počkeej, já chci taky, zkusí si namočit popcorník. Tak to je bomba. Jak se prodává takovej ten sladkej, barevnej.. tak tohle je mnohem lepší, necháme si to patentovat a budeme to prodávat! A co stromek.. ten tu nechceš? +experimentuje s mícháním absinth + cherry+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Barman » úte pro 04, 2012 10:16 pm

Černá? Jaká černá, já mám stříbrnou. +vytáhne ji na pult+ Nic jinýho tu tuším nenajdu, možná tak ještě černou díru, kterou mizí všechny moje cigára a prachy. +hrabe se pod pultem+ Tak ne. +vstane+ Nic takovýho tu není. +zoufale se na ni podívá+ Stromek? Hele, že tě poslal šéf? Sotvas mě utáhla na popcornový řetězy +nacpe si plnou pusu popcornu+ tah me vydyhas na sthomek! +huhlá přes popcorn+
...ehm, nebo dvě, no.
Barman
Zaměstnanec/Sloužící

PředchozíDalší

Zpět na The Tap Tavern