Kancelář madam Pompadour

Moderátor: Bordelmamá

Kancelář madam Pompadour

Příspěvekod Styx » ned dub 10, 2011 12:37 pm

Zde přijímám návštěvy, nové zaměstnance, řeším provoz podniku, vyplácím odměny za služby.

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Re: Kancelář madam Pompadour

Příspěvekod Bordelmamá » ned dub 10, 2011 12:45 pm

+vejde sem i s novou zájemkyní o práci, Aoi, a nabídne jí křeslo. Sedne si za stůl a upře na ni zrak+ Takže? +pokračuje v rozhovoru+

(v baru se ptala: Což o to, u nás byste si vydělala pěkný balík. Ale já momentálně scháním pouze.. erotické společnice. Na sex +upřesní a tázavě pozvedne obočí, co ona na to+)
Bordelmamá
Člověk

Příspěvekod Aoi Kaoru » ned dub 10, 2011 7:51 pm

+Pečlivě se rozhlédne, zaznamená věci které by mohli být důležité a pak se posadí do nabídnutého křesla. Jaksi neví co v sedě z nohama, protože seděla na židlích a křeslech jen vyjimečně+ Já vím čím se váš podnik zabývá +odpoví+ Potřebuji peníze, hodně peněz....+upřesní+ a jsem ochotná pro ně udělat... cokoliv +leze to z ní trochu jako z chlupaté deky+
Aoi Kaoru
Člověk

Příspěvekod Bordelmamá » pon dub 11, 2011 6:14 pm

+neunikne jí, jak si Japonka všechno pozorně prohlíží a napadne ji, jestli ona není náhodou nějaká novodobá špionka Mata Hari:)+ Takže jste ochotná dělat tady i sexuální společnici pro muže? +zeptá se jí na rovinu+
Bordelmamá
Člověk

Příspěvekod Aoi Kaoru » pon dub 11, 2011 8:33 pm

+Zvedne k ní oči, má je docela bez výrazu, naprosto chladné. Celí její obličej je dokonalí jako obličej panenky, žádný pohyb mimických svalů+ Ano jsem +řekne rozhodně. Možná vypadá křehce, jako s porcelánu, ale byla od malička učena soběstačnosti+
Aoi Kaoru
Člověk

Příspěvekod Bordelmamá » stř dub 13, 2011 5:50 pm

Chvilku ji pozoruje, jako by ji odhadovala, jestli se tato křehká a chladná dáma dokáže v posteli rozpálit. No, co... řekne nakonec... můžu to s vámi zkusit. Budete se ale muset snažit, abyste svým nepřístupným zjevem svedla případného zákazníka a přiměla ho k tomu, aby u nás utratil své peníze. Čím víc zákazníků, tím vyšší odměna. Neplatím holky za vysedávání u baru. Upozorní ji přísně. Kdy můžete začít?
Bordelmamá
Člověk

Příspěvekod Aoi Kaoru » ned dub 17, 2011 7:36 pm

+Zvedne k ní velké oči rámované dlouhýma řasama+ Už od dětství jsem se učila jak potěšit muže +odvětí svým poklidným, ne příliš hlasytým hlasem+ Zítra +přislíbí svou prakticky okamžitou účast+
Aoi Kaoru
Člověk

Příspěvekod Bordelmamá » ned dub 17, 2011 10:21 pm

Od dětství? V Japonsku to není nezákonné? +zvedne překvapeně obočí+ Dobře. Když máte takové zkušenosti, tak já to s vámi tedy zkusím. Uvidíme, jak se budete činit. Připravím vám pokoj pro zákazníky v japonském stylu +zvedne se a tím považuje rozhovor za ukončený+ Zítra tedy ať vás vidím na place.
Bordelmamá
Člověk

Příspěvekod Aoi Kaoru » stř dub 20, 2011 8:33 pm

+Dá si ruku těsně před rty, tak aby si neponičila líčení, a pak se tiše a jemně zasměje, jakoby zacvrlikal ptáček+ Špatně jsem se vyjádřila. Má vina +sepne ruce a mírně se ukloní+ Má matka mě zanechala v péči okasan když mi byli čtyři roky. Od té doby se učím v mnoha uměních, včetně umění okouzlit muže +přikývne+ S dovolením vám s tím pomohu +nabídne svou pomoc a vstane. Chvíli uvažuje co ten poslední slovní obrat znamenal, než jí dojde že tu mluví asi o práci. Zbůsobí jí to ošklivé mražení v zádech, ale na tváři nedá nic znát+ Přeji krásný večer +ukloní se jednou, dojde ke dveřím, obrátí se, znovu se ukloní a ze dveří vycouvá+
Aoi Kaoru
Člověk

Příspěvekod Bordelmamá » stř dub 20, 2011 8:55 pm

Pro mne je důležité, abyste uměla okouzlit zdejší muže. Nic jiného mě nezajímá +podívá se na ni přísně+ Teď se běžte vyspat, abyste byla zítra čilá +rozloučí se s ní a když se za Aoi zavřou dveře, vyrazí do baru na kontrolu+
Bordelmamá
Člověk

Zpět na Erotický klub Madame Pompadour