Garáž

Vše pro vašeho plechového miláčka. Pokud sháníte nějakého, neváhejte se zeptat.

Moderátoři: Zaměstnanec, Mercy Thompson

Re: Garáž

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv kvě 03, 2012 2:05 pm

Bill Weasley píše:Nejhlubší omluvy váší kočce Směje se vy jste si teda fakt mákla pořád žmoulí v ruce tu tašku jo tohle podá jí ju konečně a oplátkou si vezme klíčky od Niss pro vás jako mé vřelé dík. Budete si ho chtět nechat, nebo si ho mám odvést sebou? Aby vaše kočka neměla nějaké trauma třeba Pomalu vyjde před garáž kde je zaparkovaná Niss Klobouk dolů před vaší prací potěšeně se dívá na Niss která je jak nová

Jé, to jste nemusel...*kouká docela překvapeně do tašky*popravdě..jestli byste ho chtěl, by to možná bylo lepší...já bych ho asi stejně pustila pak do přírody..přívěs a ježek, to nejde moc dohromady...*vyjde s ním před garáž*jako by sjela z linky, že?*kouká hrdě na autíčko*tak snad bude sloužit ještě dlouho...jak si člověk zvykne na nějakého plechové miláčka...těžko se pak nahrazuje.
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Bill Weasley » čtv kvě 03, 2012 2:14 pm

To teda Přejde k Niss a očumuje ji jako když ji viděl prvně To já si ho vezmu, třeba se na něj někdy můžete přijít i s kočkou podívat uculí se, ne, rozhodně ji nebalí No právě, když si člověk zvykne... pokrčí rameny To, jo to nic není kývne k tašce zasloužíte si to. Díky slečno Thompson, jsem vám dlužníkem poděkuje a má se k odjezdu, jenom počká na ježuru
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv kvě 03, 2012 2:27 pm

No dobře...tak já ho donesu...*nechá Billa u auta a zaběhne do přívěsu, za chvíli je zpátky i s krabicí s ježkem* tak tady je...napapkaný a spící...*předá mu krabici, cha, to bych ani nedoporučovala, by mu to došel její chlap vysvětlit, kdo je čí :lol: * Když něco budete potřebovat, zas přijeďte....*usměje se na něj, počká, než naloží ježka i sebe, mávne mu a zaleze zase do garáže, udělat si udržbu na svém rabbitkovi*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Bill Weasley » čtv kvě 03, 2012 3:45 pm

Pobaveně se ušklíbne jaký pelíšek má ježek, naloží ho, projistotu i připoutá a naloží sebe. Bill je přece zakoukaný někde jinde :Love Nahodí Niss, poslechne si jak pěkně přede a odfrčí domů
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Předchozí

Zpět na Mercy´s autodílna